Cases

Projecten waar we trots op zijn!

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Klanten

Andere klanten waar we voor werken

 • TNO
  TNO

  TNO is van oudsher een technische organisatie die gewend was om vraaggestuurd te werken. Door de globalisatie van de markten werd de concurrentie steeds groter. De focus op (online) marketing werd voor hen dus steeds belangrijker. Ons is gevraagd om een online strategisch plan te schrijven voor TNO Optics & Manufacturing (een afdeling binnen TNO). Met als doel: de zichtbaarheid binnen het web te vergroten en uiteindelijk: het aantal offerteaanvragen vergroten.

 • Hootsuite
  Hootsuite

  Hootsuite is een social media management tool waarmee wij zelf dagelijks werken. In 2014 werkten wij samen met andere bureaus uit Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië aan de Hootsuite online campagnes. Middels Adwords tekst- en displayadvertenties en Facebook advertenties wilde Hootsuite een zo groot mogelijk bereik genereren in Nederland. Deze opdracht hebben wij in samenwerking met Call For Action uitgevoerd. Door een koppeling te realiseren met 9292ov.nl is er een complete reisplanner geïntegreerd. Daarnaast is de volledige dienstregeling terug te vinden en zijn wijzigingen/storingen eenvoudig door het personeel te beheren.

 • Stichting Omroep Muziek
  Stichting Omroep Muziek

  Stichting Omroep Muziek is een grote overkoepelende organisatie waar onder andere het Radio Filharmonisch Orkest en het Groot Omroepkoor onder vallen. Onder Stichting Omroep Muziek valt ook het klassiekmagazine.nl waar wij een Google Grants campagne voor verzorgden. Het doel was om door middel van speciale content nieuwe bezoekers naar de website te leiden, bezoekers die zijn geïnteresseerd in klassieke muziek. Deze opdracht hebben wij in samenwerking met Call For Action uitgevoerd. advocatenkantoor met zo’n 75 advocaten. De nieuwe site van Ploum is zo opgezet dat de diverse soorten content met elkaar gerelateerd kan worden; nieuws, specialisten, expertises en sectoren. Deze content is ook eenvoudig terug te vinden op overzichtspagina’s met uitgebreide zoekfunctionaliteiten.

 • Grand'Italia
  Grand'Italia

  Samen met ons zusje Redkiwi hebben wij gewerkt aan de online marketing voor het pastamerk Grand’Italia. We maakten voor hen zowel een strategisch SEO plan als een meetplan. We deden zoekwoorden onderzoek en schreven SEO teksten, alles om de vindbaarheid van hun producten in de zoekmachine te verhogen.

 • Bavaria
  Bavaria

  Voor Bavaria hielpen we met een Meetplan, waarbij we inzichtelijk maakten welke KPI’s gemeten zouden moeten worden op de website. Deze opdracht hebben wij samen met ons zusje Redkiwi uitgevoerd.

 • Like2Cook
  Like2Cook

  Like2Cook is een webshop voor luxe keukenapparatuur. Wij dragen ons steentje bij aan het succes van deze webshop door Adwords campagnes, Facebook campagnes en SEO adviezen. Deze opdracht voeren wij samen met ons zusje Redkiwi uit.

 • A&B Groep
  A&B Groep

  Bij de A&B Groep zijn wij de enige echte online marketing afdeling. We adviseren én helpen mee in de praktische uitvoering van de online strategie. Denk aan SEO, SEA, Social Marketing en E-mailmarketing.

 • Bibliotheek Midden-Brabant
  Bibliotheek Midden-Brabant

  Bibliotheek Nieuwe Stijl is een online platform van Bibliotheek Midden-Brabant waar wij de online marketing voor doen. We communiceren wekelijks twee artikelen die het op platform verschijnen. Daarbij plaatsen we Facebookberichten, Twitterberichten en maken we Facebookadvertenties. Met als doel meer lezers voor de website genereren. Daarnaast doen we het onderhoud voor de Google Grants campagne.

 • MEST magazine
  MEST magazine

  MEST is een tijdschrift en website over bijzondere kunst & cultuur in Noord-Brabant. Als online redacteur zorgt Sanne sinds december 2013 voor de (nieuwe) website alsmede de content daarvan en de social media er omheen. MEST wil de online community voor de culturele sector in Brabant zijn.

  Bekijk deze casus
 • Brabant Water
  Brabant Water

  Samen met een team van Brabant Water stelden wij een meetplan op om zo beter te kunnen sturen op de behaalde websiteresultaten. Dit meetplan kwam samen met een Analytics workshop zodat het team hiermee zelf ook aan de slag kan.

 • Versvoer
  Versvoer

  Versvoer is een webshop voor gezonde dierenvoeding. Wij mogen de Facebookpagina verrijken met een maandelijkse advertentiecampagne.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht