Cases

Projecten waar we trots op zijn!

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Klanten

Andere klanten waar we voor werken

 • Clarks
  Clarks

  Clarks is een trendy en tijdloos schoenenmerk met een internationale webshop. Voor deze klant hebben een tijdlang meegewerkt aan zowel SEO als SEA campagnes voor de Nederlandse markt.

 • TNO
  TNO

  TNO is van oudsher een technische organisatie die gewend was om vraaggestuurd te werken. Door de globalisatie van de markten werd de concurrentie steeds groter. De focus op (online) marketing werd voor hen dus steeds belangrijker. Ons is gevraagd om een online strategisch plan te schrijven voor TNO Optics & Manufacturing (een afdeling binnen TNO). Met als doel: de zichtbaarheid binnen het web te vergroten en uiteindelijk: het aantal offerteaanvragen vergroten.

 • Hootsuite
  Hootsuite

  Hootsuite is een social media management tool waarmee wij zelf dagelijks werken. Wij werkten samen met andere bureaus uit Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië aan de Hootsuite online campagnes. Middels Adwords tekst- en displayadvertenties en Facebook advertenties wilde Hootsuite een zo groot mogelijk bereik genereren in Nederland. Deze opdracht hebben wij in samenwerking met Call For Action uitgevoerd.

 • H&M
  H&M

  H&M is een trendy modewinkel voor kwaliteitskleding. WIj mochten voor deze modegigant een groot keyword research uitvoeren en op basis daarvan SEO optimalisatie verbeteringen maken voor de belangrijkste categorieën, maar ook voor de kerstcollectie en nieuwe collecties als 'interactieve kleding'.

 • ROC Rivor
  ROC Rivor

  ROC Rivor is de vierde beste MBO-school in Nederland. Voor deze kleine ROC met grote kwaliteit mochten wij Facebook advertising inzetten om potentiële scholieren te bereiken. Ook hebben wij klantvriendelijke SEO opleidingsteksten geschreven voor de website, die doelgroepgericht zijn en de websiteteksten beter vindbaar maken in de zoekmachine.

 • ICI Paris
  ICI Paris

  Voor deze parfumerie hebben wij black friday teksten geschreven, op basis van analyse SEO advies uitgebracht voor ICI Paris websites en SEO training verzorgd voor de medewerkers. Deze opdracht voerden wij uit in opdracht van Headoffice.

 • Royal Haskoning
  Royal Haskoning

  Royal HasKoning is een internationaal ingenieursbureau voor advies en projectmanagement. Voor deze klant hebben wij Google Ads advertentiecampagnes en Linkedin campagnes ingericht. Daarna hebben wij conversie optimalisatie advies en een Linkedin workshop gegeven.

 • Like2Cook
  Like2Cook

  Like2Cook is een webshop voor luxe keukenapparatuur. Wij dragen ons steentje bij aan het succes van deze webshop door Google Ads campagnes, Facebook campagnes en SEO adviezen.

 • A&B Groep
  A&B Groep

  Voor de A&B Groep waren wij een tijd lang de enige echte online marketing afdeling. We adviseerden én hielpen mee in de praktische uitvoering van de online strategie. Denk aan SEO, SEA, Social Marketing en E-mailmarketing.

 • Senso-Care
  Senso-Care

  Senso-Care ontwikkelt, produceert en levert materialen voor sensorische informatieverwerking aan particulieren en professionals (therapeuten, scholen, remedial teachers). Voor Senso-Care hebben we dynamische advertenties via social media ingezet om mensen te bereiken die interesse in een product op de website hadden getoond. Zo werden zij alsnog gemotiveerd om over te gaan tot verkoop.

 • Brabant Water
  Brabant Water

  Samen met een team van Brabant Water stelden wij een meetplan op om zo beter te kunnen sturen op de behaalde websiteresultaten. Dit meetplan kwam samen met een Analytics workshop zodat het team hiermee zelf ook aan de slag kan.

 • Bilfinger/Tebodin
  Bilfinger/Tebodin

  Bilfinger/Tebodin is een internationaal constructiebedrijf/-partner. Wij verzorgden voor deze klant Google Ads, social media adverteren en community management.

 • iWriter
  iWriter

  iWriter biedt een template management tool aan waarmee templates in eigen huisstijl centraal aangemaakt en beheerd kunnen worden. Wij hebben voor iWriter een marketing automation strategie ontwikkelt en uitgevoerd.

 • Nooteboom
  Nooteboom

  Nooteboom Trailers B.V. is een leidende internationale onderneming die haar klanten speciale transportoplossingen aanbiedt. Wij optimaliseren maandelijks de website van Nooteboom vanuit SEO oogpunt. Hierdoor wordt de website beter gevonden in zoekmachine resultaten op de gekozen focus woorden.

 • Shabu Shabu
  Shabu Shabu

  Shabu Shabu is een all-you-can-taste lunch en diner sushi restaurant. Voor deze klant hebben wij SEO en SEA optimalisatie uitgevoerd en advies over de website gegeven.

 • Litebit
  Litebit

  LiteBit is een platform waar gemakkelijk en veilig cryptocurrency kunnen worden verhandeld. Voor deze klant hebben we een adroll campaign opgezet en samen met Redkiwi geadviseerd hoe de website nog beter afgestemd kan worden op de customer journey. Vervolgens hebben we op basis van Google Analytics data kansen geanalyseerd en advies gegeven.

 • We.Stream
  We.Stream

  We.Stream is een veilig mobiele WIFI hotspot die reizigers wereldwijd en betaalbaar mobiel internet biedt. Wij mochten voor We.Stream de Facebookaccount opzetten en vervolgens ondersteunen met social media adverteren.

 • Radisson Blu
  Radisson Blu

  Radisson Hotel Group is één van werelds grootste dynamische hotelketens met acht verschillende hotelmerken en meer dan 1400 hotels op bestemmingen over de hele wereld. Wij hebben voor deze klant hebben we een keyword research uitgevoerd voor een aantal hotels in NL en BE en daarvoor de website geoptimaliseerd voor SEO.

 • De Rooi Pannen
  De Rooi Pannen

  De Rooi Pannen is een scholengemeenschap met vmbo- en mbo-opleidingen. De school heeft vestigingen in Tilburg, Eindhoven en Breda. Elk jaar houdt De Rooi Pannen informatieavonden voor toekomstige mbo-leerlingen en hun ouders. Wij hebben met social media campagnes meer awareness rondom deze informatieavonden gecreëerd. Ook hebben we een Facebook advertising campagne opgezet rondom een reünie van De Rooi Pannen.

 • Elkerliek Ziekenhuis
  Elkerliek Ziekenhuis

  Voor het Elkerliek Ziekenhuis hebben wij professionele ondersteuning geboden bij Facebook Advertising op afroep, een social / contentkalender samengesteld en een Adwords campagne opgezet, gericht op een specifieke behandeling genaamd Dieplap.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht