Skip to main content

Deelmarketeer

Online marketeer inhuren

Het is vaak lastig om een (ervaren) online marketeer te vinden passend bij jouw organisatie en wensen. Heb je tijdelijk extra handen nodig? Gaat er iemand met zwangerschapsverlof? Of is een vaste online marketeer aannemen nu geen optie?  Dan kun je via ons een online marketeer inhuren, denk aan een search marketeer, social marketeer of een content marketeer. Natuurlijk nemen we graag werk voor je uit handen. Maar wat we nog toffer vinden, is als we onderdeel worden van jouw team. Een échte collega dus. Dan zijn we op ons best. Benieuwd naar de opties? Lees meer over hoe wij werken. 👇

Voordelen van een online marketeer inhuren bij
Afdeling Online

Wij werken graag bij jou op locatie óf vanuit ons eigen kantoor.  Zo worden wij écht onderdeel van jouw team.

Jouw nieuwe collega-marketeer heeft een heel team van online marketing specialisten achter de hand.

Wil je tijdelijk of voor een langere periode een  online marketeer inhuren? Alles is mogelijk!

Wij leveren de juiste digitale marketeers 🙌

Jullie zijn dé branchespecialist, wij zijn dé experts op het gebied van online marketing. Of je nu op zoek bent naar strategische kennis, meer expertise over een kanaal of meer handjes: bij Afdeling Online geloven we in de kracht van een resultaatgerichte online marketeer op locatie. 

  • Is de teamsamenstelling binnen jouw organisatie vaak een puzzel? Onze online marketeer detachering kan jou helpen dit vraagstuk op te lossen. Tijdelijk op zoek naar ondersteuning of juist voor een langere periode? Alles is mogelijk. 
  • Wij zijn marketeers met ieder onze eigen specialisatie. Dus heb jij een social marketeer, content marketeer, search marketeer of andere specialist nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 
  • Ons team is gewend om op locatie bij klanten te werken en is erop getraind om een brede blik op de opdracht te houden. Onze specialisten benaderen een opdracht creatief en sluiten graag aan bij jullie interne overleggen. Zo zijn ze nóg beter op de hoogte van wat er speelt binnen jouw organisatie.

Je krijgt meer dan één online marketeer. Hoezo dan?

Wanneer onze collega plaatsneemt aan jouw bureau, heb je eigenlijk meer stoelen nodig. Hoezo? Nou, achter jouw Afdeling Online-collega staat namelijk een team met meer dan 30 specialisten, ieder met zijn eigen expertise, waarop je ook een beroep kan doen. En daardoor heb je stiekem flink wat extra kennis in huis. Bijvoorbeeld: een content marketing specialist die jou een halve dag per week ondersteunt, of een Google Ads specialist die  even meekijkt met een Google Ads probleem.

Wij zijn gecertificeerd

Jaap en Dirk zittend aan een tafel

Voor wie is een online marketeer inhuren interessant?

Wil jij je bedrijf online laten groeien? Maar heb je zelf geen ervaring, tijd of expertise in huis? Onze online marketeer detachering kan je helpen! Een online marketeer inhuren is vooral interessant voor ondernemers in de B2B of B2C markt die aan de slag willen met online marketingactiviteiten. Door aandacht te geven aan online marketing zorg je ervoor dat jouw bedrijf online beter vindbaar wordt, je meer leads aantrekt of juist meer conversies genereert. En wie wil dit nou niet? 😉

Bureaustoelen naast elkaar 🪑

Wij vinden het tof als we écht onderdeel zijn van jouw team. Zie ons als jouw digital marketing ondersteuning. Maar wat doen we precies en wat kunnen wij voor je betekenen?

Onze werkzaamheden

Ben je op zoek naar een online marketeer op locatie? Wij kunnen je helpen bij eigenlijk alle online marketing en communicatie werkzaamheden. Denk aan copywriting, social advertising, strategische online marketing plannen, de contentplanning maken en realiseren, fotograferen, de website onderhouden, SEO werkzaamheden, website-analyses maken, enzovoort. Bel gerust om te vragen wat we nog meer doen.

Silvy, Kevin en Daantje aan het brainstormen

Wat doen wij als online marketingbureau?

Wij maken onze opdrachtgevers sterk in digitale marketing. Dat doen we op drie manieren: we nemen werk uit handen, we coachen en we leiden op. Dat eerste punt doen we onder andere aan de hand van detachering Oftewel: wij delen onze marketeers met je. Onze specialisten zorgen ervoor dat digitale marketing dé motor wordt om jouw ambities te realiseren. Zo zorgen we er samen voor dat we jouw belangrijkste doelen behalen.

Jaap in een bespreking met een klant, zittend aan een tafel

Waarom online marketing?

Onze online marketing experts weten alle ins & outs over jouw doelgroep. Wat zijn hun behoeftes? Waar liggen hun interesses? En, ook belangrijk, waar haken ze af? Deze waardevolle informatie gebruiken ze om voor jou een passende online marketing strategie te formuleren. Digitale marketing is dus het kloppende hart van jouw bedrijf. We staan klaar om je te helpen die kracht volop te benutten en je collega’s te ondersteunen bij complexe vraagstukken. Ons doel? Geen losse flodders, maar digitale marketing die als een handschoen past bij de behoeftes van jouw organisatie.

Jaap en Dirk zittend aan een tafel

Waarom een online marketeer inhuren?

We snappen het helemaal: online marketing kan soms voelen als jongleren met kennis en tijd, vooral wanneer je het al druk genoeg hebt. De drempel om zelf een online marketing expert aan te nemen ligt vaak hoger. Zo zien we vaak: de desbetreffende persoon wil vaak meerdere dagen per week werken. Plus, kennis en ondersteuning is vaak nodig om deze collega aan te sturen. Wij helpen je uit brand, bij ons kan je namelijk een online marketeer inhuren. Met alle knowhow en ervaring, zijn ze een boost voor jouw organisatie. Onze online marketeers staan klaar om die hogere versnelling in te schakelen! 🚀

Silvy lachend tijdens een gesprek

Voorwaarden

Om ervoor te zorgen dat onze samenwerking optimaal verloopt, hebben we enkele richtlijnen opgesteld die van kracht zijn wanneer je ervoor kiest om een online marketing specialist bij ons in te huren. Goed om te weten dus: 

  • Een online marketeer inhuren kan al vanaf een halve dag per week
  • Opzeggen? Dit is elke maand mogelijk. Je zit dus nergens voor de lange termijn aan vast. 
  • Onze uurtarieven verschillen per collega en per werkzaamheden. Zo houden we rekening met de senioriteit van onze collega’s en we maken onderscheid tussen  uitvoerend werk en analytisch/strategisch werk.

Meer weten over onze voorwaarden? Neem contact met ons op. 📞

Sanne en Tanneke samen op de bank

Jouw collega marketeer 🧑‍💻

Wij helpen onze opdrachtgevers op elke mogelijke manier. Wij helpen je graag bij het sterker maken van jouw team. Zo treden we op als (strategisch adviseur) of als tijdelijke versterking van jouw team. We kijken samen waar jij behoefte aan hebt.

Kevin legt Dirk iets uit, wijzend naar zijn computerscherm
Daantje aan het werk op locatie bij een klant

Bij jou op locatie

Wij werken graag bij jou op kantoor. Wij zijn dan onderdeel van belangrijke vergaderingen en werken onder de vleugels van de communicatie- of marketing manager. Jij bent dan leidend, wij blijven pro-actief. Zo begrijpen we sneller hoe jouw organisatie in elkaar zit. Want: niemand weet zoveel over je organisatie als jullie zelf. Zo zijn we niet alleen meer betrokken bij jouw organisatie, maar zijn we ook een échte collega.

Ontmoet jouw toekomstige collega's

Aan het denken om een online marketeer in te huren voor jouw organisatie? Maak alvast kennis met jouw collega marketeer. 

Hoe gaan we te werk?

Heb je de knoop doorgehakt en wil je een online marketeer van Afdeling Online inschakelen? Fantastisch! Vul simpelweg het onderstaande contactformulier in, en wij nemen direct contact met je op. Daarna plannen we een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen, jouw wensen helder in kaart te brengen en te ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken. Zodra alles duidelijk is en we concrete afspraken hebben gemaakt, zetten we vol enthousiasme alles in werking. En trouwens,je maakt gelijk kennis met de online marketeer die speciaal voor jou aan de slag gaat. Lekker makkelijk, toch? 😉

Jaap in een bespreking met een klant, zittend aan een tafel
Kevin geeft een workshop en wijst naar het scherm om iets uit te leggen.

Zelf alles leren over online marketing? Volg een workshop! 🧠

Wil je zelf meer kennis opdoen in het online marketingvak? Dat kan bij Afdeling Online. Wij hebben namelijk een mooi aanbod aan incompany workshops. Denk aan een workshop social media adverteren, een cursus copywriting of een AI-workshop? Alles is mogelijk.

FAQ | Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen over een online marketeer inhuren bij Afdeling Online? Bekijk dan onze veelgestelde vragen, mogelijk vind je daar het antwoord dat je zoekt. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Hoe weet ik of ik online marketing nodig heb?

Als online marketingbureau kijken we naar jouw bedrijfsdoelstellingen en huidige online aanwezigheid om te bepalen of marketing noodzakelijk is voor jou. Stel jezelf de volgende vragen: Wil ik online groeien? Wil ik meer zichtbaarheid opbouwen? Wil ik mijn doelgroep effectiever bereiken? Als het antwoord op een van deze vragen ‘ja’ is, kan online marketing voor jou een groot verschil maken. Twijfel je of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij vertellen je graag meer! 📞

Is online marketing moeilijk?

Online marketing kan uitdagend lijken, maar met de juiste strategie en expertise kom je heel ver. Als online marketing bureau zijn wij er om online marketing voor jou simpel te maken. Wij kennen namelijk de digitale wereld op ons duimpje. Of het nu gaat om SEO, social media, contentmarketing of website development, wij hebben de kennis om online succes te behalen. Samen zorgen we ervoor dat online marketing gemakkelijk wordt en maken wij jou sterk in digitale marketing. 🚀

Kunnen jullie zowel tijdelijke als permanente ondersteuning bieden?

Ja, zeker! Hierover kunnen we je een kort antwoord geven. Of je nu tijdelijk op zoek bent naar ondersteuning of juist voor een langere periode? Alles is mogelijk.

Wat kost een online marketeer per uur?

De kosten van het inhuren van een online marketeer variëren van €68 – €92 per uur. De prijs is afhankelijk van de ervaring en werkzaamheden van jouw nieuwe collega. Zo zitten er prijsverschillen tussen junioren, medioren en senioren. Ook hangt het prijsverschil af van de soort werkzaamheden. Zo betaal je minder voor uitvoerende werkzaamheden en meer voor strategische en analytische werkzaamheden. Benieuwd wat dit voor jou betekent? We bespreken het graag met je!

Wat is het voordeel van inhuren versus zelf werven?

Door een bureau met ervaring zoals Afdeling Online in te schakelen, weet je zeker dat je nieuwe collega de skills heeft die je zoekt. Je bespaart tijd en energie omdat je geen nieuwe medewerkers hoeft te werven. Ook bespaar je kosten omdat je geen rekening hoeft te houden met personeelskosten. Denk hierbij aan pensioenkosten, vakantiegeld, wervingskosten en administratiekosten. Bovendien zit je nergens aan vast.

Hoe zorgen jullie voor een goede match?

Wij vinden het belangrijk dat jouw teamleden en onze marketeer op locatie een goede match zijn. Want eerlijk is eerlijk, als er een klik is, wordt samenwerken makkelijker en prettiger. Bij Afdeling Online is geen enkel marketingvraagstuk ons vreemd. We weten wat, maar vooral ook wie er past bij jouw organisatie en vraagstuk. Voorafgaand aan onze samenwerking bespreken we wat jouw wensen en behoeftes zijn, om zo een perfecte collega-marketeer aan je voor te stellen. 🧑‍💻

Hoeveel begeleiding is er vanuit jouw organisatie nodig?

Jullie zijn dé branchespecialist, wij zijn dé experts op het gebied van online marketing. Wat jouw marketingvraagstuk ook is, onze specialist neemt het voor jou uit handen. Het is belangrijk om voorafgaand aan de samenwerking afspraken te maken en zaken juist af te stemmen. Vervolgens houdt de marketeer op locatie je op de hoogte van alle vorderingen. Daarnaast ontvang je maandelijks een rapportage van de resultaten. Ook goed om te weten: onze online marketeers kunnen met ingewikkelde vragen altijd terecht bij senior vakgenoten of andere specialisten binnen Afdeling Online. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.

Wat als de samenwerking niet bevalt?

Hoewel we niet verwachten dat dit scenario zich voordoet, begrijpen we dat je alles in overweging wilt nemen. Als de samenwerking niet bevalt, staan wij open voor directe feedback. We geloven namelijk in transparante communicatie en passen onze aanpak, indien nodig, aan om jouw wensen tegemoet te komen. Ons doel is namelijk een succesvolle samenwerking en jouw tevredenheid heeft hierin de hoogste prioriteit.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Onze visie op AI 🦾

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Ontmoet onze specialisten 👋

Behoefte aan digital marketing ondersteuning? Nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van onze online marketeers? Of heb je interesse in een kennismakingsgesprek met onze specialisten? Aarzel niet om het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen graag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >