Skip to main content

Leads

Is het genereren van kwalitatieve leads belangrijk voor jouw organisatie? Dan ben je op de juiste plek. Met een gebalanceerde inzet van verschillende kanalen verzamelen we e-mailadressen of telefoonnummers, die ingezet kunnen worden voor sales, nieuwsbrieven en meer. Leadgeneratie is veelzijdig inzetbaar voor elke doelgroep. Van converterende landingspagina’s tot conversie optimalisatie en lead ads op social media, onze specialisten zorgen voor een goed gevulde leadfunnel.

Geschikt voor leadgeneratie

Content >
Social >
SEA >
SEO >
Automation >
Websites >

Iedere campagne vraagt om een een andere marketingstrategie. Benieuwd naar onze strategie voor jouw leadcampagne?

Neem contact op >
Online lead campagnes

Succesvolle leadcampagnes

De voordelen van leadcampagnes

  • Leadgeneratie zorgt ervoor dat jouw potentiële klant je product of dienst niet uit het oog verliest. 
  • Leadcampagnes zijn te automatiseren en personaliseren voor een beter resultaat. Dit maakt opschalen gemakkelijk.
  • Het werven van leads kan met duidelijk afgebakende KPI’s voor een optimale ROI (return on investment) zoals het sturen op de maximale kosten per lead. 
  • Je krijgt meer inzicht in wie je potentiële klanten zijn. Je kunt bijvoorbeeld hun NAW gegevens inzien en hun online gedrag meten. Jouw salesteam kan deze informatie gebruiken in salesgesprekken.

"Afdeling Online heeft onze SEA resultaten sterk verbeterd, onze toon en de branchespecifieke termen hebben ze in korte tijd opgepakt. Dit heeft voor meer leads gezorgd. Bovendien bleken de mensen achter Afdeling Online zeer prettig in de omgang: goed bereikbaar, efficiënt, en zeer adequaat."

Margot Timmer

Online Marketeer Triora

Customer Journey See Think Do Loyalty

Leadgeneratie in de Customer Journey

Leads vallen doorgaans in de ‘Think-fase’ van de Customer Journey. Na het eerste contactpunt in de ‘See-fase’ is het zaak om anonieme websitebezoekers om te toveren tot leads waarvan we zoveel mogelijk weten. Het werven van leads is een belangrijk touchpoint in de klantreis, want na leadgeneratie kunnen veel verschillende marketingmiddelen worden toegepast die uiteindelijk leiden tot conversies.

Projecten waar we trots op zijn

Eerst geloven, dan zien. Of misschien toch andersom?

Samenwerken met Afdeling Online zorgt voor rust en groei

Als full-service online marketingbureau kun je je leadcampagnes met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze ervaren marketing specialisten staan elke werkdag voor je klaar. Zie ons maar als bonuscollega’s die je altijd even kunt bellen met je vraag. Jij slimmer, wij blij. Met experts in elke online marketingdiscipline heb je maar één bureau nodig voor je gehele online marketing, wel zo handig.

Lead Campagnes uitbesteden

Tijd voor leads

Wil je graag starten met leadgeneratie? Of je leadfunnel optimaliseren? Word dan onze lead, dan  bellen we je snel voor een vrijblijvend adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.