Incompany online marketing workshop

Past ons huidige opleidingsaanbod niet bij jouw leervraag? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Veel van onze opdrachtgevers hebben namelijk de voorkeur voor een Incompany online marketing workshop. Dat heeft veel voordelen waarover we je graag meer vertellen.

incompany workshop groep luistert

Waarom kiezen voor een Incompany workshop?

Bij jou in huis

De workshop is bij jou op locatie. Scheelt heel wat reistijd voor jou en collega’s.

Voor je hele team

We geven graag individueel, maar ook in groepen les. Alles is mogelijk tot een maximum van 16 collega’s per lesdag.

Op maat gemaakt

Het lesprogramma is op maat gemaakt. Dat wil zeggen: afgestemd op jouw leerwensen, topics en samenstelling van het team.

Workshops

Onze digital marketing trainingen bestaan uit één tot drie dagdelen. We geven ze in allerlei soorten en maten, maar ze bestaan vaak wel uit (een combinatie van) de volgende onderwerpen. Wil je een thema aankaarten dat hier niet bij staat? Laat het ons weten, hier worden we namelijk blij van.

Strategische Online Marketing

Hoe zorg je voor een relevant bereik, engagement, conversie en uiteindelijk loyale klanten? In deze online marketing workshop gaan we in op de laatste online marketing trends, de basistheorie en we geven praktijkvoorbeelden en toepasbare tips. Zo leer je vorm te geven aan jouw eigen online strategie, zowel on-site als off-site.

Content Marketing

Relevante content vormt de basis voor het aantrekken van potentiële klanten. In deze online marketing workshop laten we zien hoe je met creatieve video’s, posts en slideshows een verhaal vertelt dat perfect inspeelt op de klantreis. Storytelling vormt de basis van deze strategie. 

Digitale toegankelijkheid

Aan de hand van deze cursus leer je hoe jij jouw website digitaal toegankelijk maakt voor iedereen. Iedere Nederlander heeft namelijk het recht om volop mee te kunnen doen in de samenleving, ongeacht een beperking. Door je website digitaal toegankelijk te maken, zet je al een eerste belangrijke stap.

Schrijven voor het web

Webteksten schrijven die werken: het is nog niet zo makkelijk. Let jij tijdens het schrijven van een tekst op het belang van heldere taal? En hoe kies je steeds weer creatieve en verrassende insteken? Tijdens deze cursus webteksten schrijven leer je in één dag alle ins en outs.

Community Marketing

In deze digital marketing cursus staat organisch bereik op social media centraal. We geven je handvatten om de meest creatieve én effectieve posts te creëren voor een interactieve community. We laten zien hoe je content plant, automatiseert en effectief reageert (webcare).

Social Advertising

Social Advertising op hoog niveau! Aan de hand van de laatste trends, de basistheorie en praktijkvoorbeelden gaan we aan de slag met het opstellen van pixels, audiences, targeting en budgetten. Alles wat nodig is winnende advertenties te maken tegen zo laag mogelijke kosten.

Instagram voor bedrijven

Met meer dan 500 miljoen dagelijkse gebruikers kunnen we er tegenwoordig niet meer omheen: Instagram. Dit is hét online platform om je doelgroep verbonden te houden aan je merk. Ontwikkel een content strategie die past bij je Customer Journey. Leer alle do’s en don’ts. En inspireer je volgers met snelle, laagdrempelige en interactieve content.

Google Ads (SEA)

Wij leren je direct en effectief aan de slag te gaan met je eigen Google Ads account. We behandelen vragen als ‘hoe selecteer ik de juiste keywords?’ en ‘hoe schrijf ik winnende advertenties met winstgevende conversies als doel?’.

Google Ad Grants

In deze online marketing training gaan we in op de laatste trends uit de Grants wereld en de basistheorie van Google Ads. We geven praktijkvoorbeelden en toepasbare tips over jouw eigen Google Ad Grants account. Het doel is dat je hierna zelf aan de slag kunt.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een ruim begrip. Tijdens deze digital marketing cursus leren we je alles van nieuwsbrieven: van transactionele e-mails tot marketing automation. We duiken in de techniek, beste verzendtijden, a-b testen en copywriting en design. Na de workshop heb je alle kennis om direct je huidige resultaten te verbeteren.

Google Analytics 4

Universal Analytics wordt vervangen door Google Analytics 4. In deze workshop leren we je alles over de verschillen tussen Universal Analytics en Google Analytics 4, hoe je Google Analytics 4 installeert met Google Tag Manager en nog veel meer.

Google Analytics

Google Analytics laat je zien of je marketinginspanningen effectief zijn. In deze online marketing training werken we samen aan de basisconfiguratie en geven praktijkvoorbeelden en toepasbare tips voor jouw eigen Analytics inrichting. Op basis van onze workshop is je Analytics account volledig ingericht en kun je met onze unieke analysetechnieken direct zelf aan de slag.

Google Tag Manager

Google Tag Manager geeft je de mogelijk snel en zonder hulp van je webbouwer pixels of gebeurtenissen te publiceren. Tijdens deze online marketing cursus leren we je om te gaan met de tags, triggers en de data layer om op deze manier onder andere Google Analytics en Facebook te verrijken met data.

Website Marketing

Je website heeft als doel je bezoeker zo goed mogelijk van A naar B te leiden. Tijdens deze workshop behandelen we usability technieken, funnel optimalisatie, menustructuren en landingspagina’s. We leren je kijken als een webdesigner om het maximale uit je website te halen. Zo kun jij je webbureau nog beter aansturen.

Amazon Market Place

Binnen jouw ecommerce strategie kunnen de marketplaces niet meer ontbreken. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met de inrichting van jouw Amazon account en leren we je een effectieve datafeed op te zetten. Daarnaast concentreren we ons op slimme verkooptechnieken die zorgen voor een hoog rendement.

SEO

In onze SEO workshop gaan we in op de laatste SEO trends, bijvoorbeeld voice search. Ook leer je de basistheorie en we geven praktijkvoorbeelden en toepasbare tips over jouw eigen SEO-strategie. Alles wat nodig is om je online vindbaarheid te verbeteren getoetst aan de hand van je eigen website.

Data visualisatie met Google Data Studio

Aan de hand van Google Data Studio gaan we aan de slag met het visualiseren en rapporteren van data. Met KPI’s als uitgangspunt laten we zien hoe jij je verhaal het beste vertelt. We gaan in op de mogelijkheden van Google Data Studio met een dashboard voor jouw organisatie als resultaat.

Meer workshops

Zie je geen gepaste workshop? Geen zorgen. Onze online specialisten hebben alle kennis in huis en helpen je graag. Zo kunnen we een op maat gemaakte workshop voor jouw organisatie creëren. Kom daarom met ons in contact om de opties te bespreken.

Ervaringen van cursisten

Zelf zijn we natuurlijk heel enthousiast, maar we laten liever anderen voor ons spreken.

“Ik heb geleerd hoe ik Facebook Ads op de goede manier moet inrichten. Ik gebruik Facebook Business nu zoals het hoort.”
Evelien

Bibliotheek Eindhoven

"Duidelijke uitleg, handige voorbeelden en praktische tips om zelf mee aan de slag te gaan."
Steffie van der Horst

Freelance marketeer

“Top cursus! Jaap was heel enthousiast en gaf goede adviezen voor mijn organisatie!”
Deelnemer

Workshop bij Redkiwi

Even voorstellen: Team Opleiden

Van Jaap en Mercede krijg je les. Kiki is er voor al je (praktische) vragen. Ze hebben er zin in!

Investering

De investering voor deze workshop is afhankelijk van de lesduur en het aantal deelnemers. Wij denken graag me je mee, ook als je een specifiek budget in gedachten hebt. Een mooie start van onze samenwerking is een . In elk geval zijn onze workshops altijd inclusief:
  • Locatie: wij hebben de perfecte workshopruimte.
  • Lunch, koffie, thee en koekjes
  • Lesmateriaal
  • Optioneel: Een strippenkaart met hulp van een specialist ter waarde van bijvoorbeeld 4 uur
De betaling van de workshop loopt als volgt: de helft betaal je vooraf, en de helft achteraf.
wordpress workshop

Vraag een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen? Of liever eerst kennismaken? Kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
online bureau mercede geeft workshop

Incompany Opleiding

Ben je geïnteresseerd in alle online marketing facetten? Dan is onze Incompany Opleiding, bestaande uit een studiereeks van gemiddeld 8 lesdagen, wellicht iets voor jou. Deze online marketing opleiding is bedoeld om jouw communicatie- en marketingmedewerkers bij te scholen in de fijne kneepjes van het online marketingvak. De focus ligt op de praktijk.

Lees verder over de opleiding

Projecten waar we trots op zijn

Eerst geloven, dan zien. Of misschien toch andersom?

Bekijk alle cases
opleidingsruimte Afdeling Online

Onze opleidingsruimte

Bij ons kantoor in ‘t Patronaat in Helmond hebben wij een speciale opleidingsruimte. Hier worden onze online marketing workshops gegeven en is volledig ingericht om op een fijne en gezellige manier les te krijgen. Dit kan natuurlijk ook bij jou op locatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Collega Kiki

Meer weten?

Neem contact op met onze Event Manager, Kiki Brouwers.

Stel je vraag aan Kiki

Referenties

Wij geven al jaren met veel plezier les en worden positief beoordeeld door deelnemers. En natuurlijk hebben we zelf de juiste certificaten.

google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeeld op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >

“Mijn missie is om onze opdrachtgevers sterk te maken in digitale marketing.”

Sanne Schepers

Directeur Afdeling Online

Maatregelen: covid-19

We zorgen er natuurlijk voor dat je samen met je medestudenten op een veilige manier de lessen kunt volgen. Dit betekent dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM. Onze opleidingslocatie voldoet aan de anderhalve meterregel van de overheid. We werken met kleine groepen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit. Ook zijn er voldoende desinfectiemiddelen aanwezig. Mochten de maatregelen – onverhoopt – strenger worden voor klassikale opleidingen, dan gaat de opleiding door via onze online omgeving.