Jouw content marketing specialist Ilse

Hoi! Ik ben Ilse, content marketing specialist van Afdeling Online. Ik geloof dat content marketing tegenwoordig hét verschil kan maken in een wereld waarin de online concurrentie moordend is. Content marketing draait om het communiceren van waardevolle en relevante content voor jouw doelgroep. Anders gezegd: content die alleen jij kunt maken omdat jouw organisatie uniek is. Ik kan je helpen bij het bedenken en oppakken van creatieve content. Laten we aan de slag gaan!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

ilse@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
content marketing specialist ilse

Ilse is gecertificeerd

Certificaatlogo hootsuite new
Certificaat_facebook_blueprint
Contect marketing specialist Ilse

De content marketing specialist helpt jou opvallen

Het online verkeer is tegenwoordig erg druk. En het wordt zelfs steeds drukker op de route d’online. Daarom is het van belang dat je opvalt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We beginnen in ieder geval met het vaststellen van je content marketing doelstelling: leadgeneratie, verkoop, informatie of branding. Daarna bepalen we via welke kanalen we je doelgroep het best kunnen aanspreken. Tot slot geef ik je graag tips over hoe je met kop en schouders uitsteekt boven je concurrenten door middel van content. Benieuwd? Neem snel contact met me op!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Dit content marketing bureau = multi-inzetbaar

Van plan om een content marketing bureau in te schakelen? Dit zijn de kanalen waarop we jouw content marketing kunnen verspreiden.

  • Social media: op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kan ik mij helemaal uitleven als content marketeer. Met de diverse mogelijkheden die deze kanalen bieden, creëer ik de meest creatieve content, zowel tekstueel als visueel. Wil je met deze content adverteren? Daar kan je ons als content marketing bureau ook voor inschakelen!
  • Nieuwsbrieven: effectief heel relevante content verspreiden onder jouw doelgroep? Daarvoor is het versturen van nieuwsbrieven een goede optie. In een nieuwsbrief laat je bijvoorbeeld zien welke producten, diensten of kennis je in huis hebt en kun je marketingacties onder de aandacht brengen.
  • SEO (zoekmachinemarketing): waardevolle en relevante content op je website zorgt ervoor dat je goed wordt gevonden in de zoekmachine. Denk niet alleen aan relevante content op je website zoals landingspagina’s of blogs, maar ook aan linkbuilding: het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website.

Content marketing strategie: stap voor stap

Als content marketing specialist ga ik zowel strategisch als creatief te werk. Dit zijn de stappen die we samen doorlopen.

Workshop van een content marketing specialist

Het online marketing landschap is continu in beweging. Om op de hoogte te blijven van alle trends en toepassingen binnen content marketing nodig ik je graag uit voor een workshop. Tijdens zo’n workshop laat ik je inspirerende cases zien en geef ik je heel veel content marketing tips. Neem contact op en samen prikken we een datum!

Contact content marketing specialist

Wil je aan de slag met content marketing? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.