Skip to main content

Content marketing specialist inhuren? Ontmoet Silvy!

Hoi! Ik ben Silvy, content marketing expert van Afdeling Online. Ik geloof dat content marketing tegenwoordig hét verschil kan maken in een wereld waarin de online concurrentie moordend is. Content marketing draait om het communiceren van waardevolle en relevante content voor jouw doelgroep. Anders gezegd: content die alleen jij kunt maken omdat jouw organisatie uniek is. Ik kan je helpen bij het bedenken en oppakken van creatieve content. Laten we aan de slag gaan!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

silvy@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
incompany silvy luistert
Incompany-opleiding-cultuurmarketeers

Hoe werkt content marketing?

Maar hoe werkt het eigenlijk? Content marketing is een vorm van marketing waarbij je relevante en waardevolle content creëert voor een bepaalde doelgroep.Onder content verstaan we foto’s, video’s, blogs, podcasts, nieuwsbrieven enzovoort. Het doel van content marketing is om de doelgroep aan te trekken, te betrekken en uiteindelijk aan te zetten tot actie. De kracht van content marketing ligt niet in het direct aansporen tot conversies. Veel meer gaat het om het opbouwen én onderbouwen van een band met je doelgroep. Als online content marketeer help ik je hierbij! 

Waarom is content marketing belangrijk?

Het online verkeer is tegenwoordig erg druk. En het wordt zelfs steeds drukker op de route d’online. Daarom is het van belang dat je opvalt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We beginnen in ieder geval met het vaststellen van je content marketing doelstelling: leadgeneratie, verkoop, informatie of branding. Daarna bepalen we via welke kanalen we je doelgroep het best kunnen aanspreken. Tot slot geef ik je graag tips over hoe je met kop en schouders uitsteekt boven je concurrenten door middel van content.

SIlvy
Silvy

Wat is een content marketing specialist?

Als online content specialist ben je verantwoordelijk voor het plannen, creëren en delen van waardevolle content. Met deze content worden (potentiële) klanten aangetrokken en verleid. Een marketing content specialist brengt de customer journey in kaart en laat op basis daarvan zijn of haar creatieve brein werken. De expert is als het ware een creatieve storyteller en data-analist ineen. Taken van een online content marketeer zijn:

  • De doelgroep bepalen, persona’s opstellen
  • De customer journey in kaart brengen
  • Een contentstrategie opstellen
  • Het creëren van content
  • Resultaten analyseren en KPI’s monitoren
  • Content optimaliseren

Vraag een second opinion aan!

Werk je momenteel samen met een andere content marketing specialist, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu gratis een second opinion aan!

Second opinion aanvragen

Content marketing specialist inhuren?

Van plan samen te werken met een online content marketeer? Dit zijn de kanalen waarop we jouw content marketing kunnen verspreiden. 

  • Social media: op sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn kan ik mij helemaal uitleven als content marketeer. Met de diverse mogelijkheden die deze kanalen bieden, creëer ik de meest creatieve content, zowel tekstueel als visueel. Wil je met deze content adverteren? Daar kan je mij als online content specialist ook voor inschakelen!
  • Nieuwsbrieven: effectief heel relevante content verspreiden onder jouw doelgroep? Daarvoor is het versturen van nieuwsbrieven een goede optie. In een nieuwsbrief laat je bijvoorbeeld zien welke producten, diensten of kennis je in huis hebt en kun je marketingacties onder de aandacht brengen.   
  • SEO (zoekmachinemarketing): waardevolle en relevante content op je website zorgt ervoor dat je goed wordt gevonden in de zoekmachine. Denk niet alleen aan relevante content op je website zoals landingspagina’s of blogs, maar ook aan linkbuilding: het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website.

Wat doet een content marketeer?

Als content marketing expert ga ik zowel strategisch als creatief te werk. Dit zijn de stappen die we samen doorlopen.

Workshop van een content marketing expert?

Het online marketing landschap is continu in beweging. Om op de hoogte te blijven van alle trends en toepassingen binnen content marketing nodig ik je graag uit voor een workshop. Tijdens zo’n workshop laat ik je inspirerende cases zien en geef ik je heel veel content marketing tips. Neem contact op en samen prikken we een datum!

Pinterest adverteren workshop

Contact content marketing specialist

Wil je aan de slag met content marketing? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.