Over Afdeling Online

Hoi! Wij zijn jouw nieuwe Afdeling Online.

Wij zijn de online marketing afdeling die je zelf niet hebt, maar die je wel kunt inzetten voor je online strategie en uitvoering.

Over ons

Waar staan we voor?

In alles wat wij doen zijn wij eerst je collega en dan online marketeer. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren.

Alles onder één dak

Wij zijn een online marketingbureau en leveren volledige dienstverlening in huis: van strategie en concept tot aan uitvoering en onderhoud. Wij zetten hiervoor verschillende expertises en diensten in: Google Ads, SEO (zoekmachine optimalisatie), social media marketing, analytics en e-mailmarketing.

Bekijk wat wij doen

Het moet wel leuk blijven!

Wij helpen organisaties graag met het inzichtelijk maken van complexe materie en het kiezen van de juiste online strategie. Dat doen we regelmatig in de vorm van gezellige workshops en kennissessies. Het moet wel leuk blijven!

Bekijk onze workshops

Wie heb ik aan de lijn?

In alles wat wij doen zijn wij eerst je collega en dan online marketeer. We vragen naar je weekend voordat we het diepe in duiken. Wij leren je graag écht goed kennen.

Bekijk de collega's

Brabantse roots

Opgericht in 2013, Brabantse roots, en hart voor de non-profit sector. Ook zijn we Google Certified Partner. We werken vanuit het gerenoveerde rijksmonument 't Patronaat in Helmond en zijn vaak in Rotterdam te vinden bij ons zusje Redkiwi.

We love it!

Wij hebben zowel klanten in de commerciële als culturele sector. We merken dat deze twee werelden veel van elkaar kunnen leren, maar ook dat de culturele sector nog veel kansen laat liggen op online marketinggebied. Een praktisch voorbeeld is Google Grants. Wij willen graag ons steentje hieraan bijdragen en onze kennis over de nieuwste (commerciële) online marketingtechnieken inzetten voor bijvoorbeeld musea, theaters of poppodia.

Lees meer
samenwerken

Partners in crime

We hebben zelf heel wat abonnementen lopen. Zo zijn we de enige echte Afdeling Online van full service digital agency Redkiwi, certified partner van Google en lid van Cultuurmarketing. En niet te vergeten: we zijn ook lid van Dutch Digital Agencies.

 • Dutch Digital Agencies
  Dutch Digital Agencies

  Wij zijn lid van de Dutch Digital Agencies, ofwel de branchevereniging en kennisorganisatie van de beste digitale bureaus. Gezamenlijk vertegenwoordigen we de Nederlandse digitale industrie.

 • Google Partner
  Google Partner

  Wij zijn officieel gecertificeerd als Google Partner. Wat dat wil zeggen? Dat we netjes onze examens maken en op de hoogte zijn van alle Analytics en Adwords nieuwtjes.

  Bekijk onze Google Partner pagina
 • Bing Accredited Professional
  Bing Accredited Professional

  Wist je dat Bing zijn eigen verkoopomgeving heeft, genaamd Bing Ads? Ook daarin zijn wij officieel gecertificeerd. Door middel van het afleggen van examens blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 • Facebook Blueprint
  Facebook Blueprint

  Dat wij de Facebook Blueprint examens hebben, bewijst dat wij onze weg goed kennen binnen alle mogelijkheden van Facebook, ook bij het adverteren.

 • Redkiwi
  Redkiwi

  Full service digital agency Redkiwi heeft ons heeft gekozen als enige echte online marketing afdeling. Dat is speciaal, want daarmee mogen we elkaar zusjes noemen en werken we ook vanuit Rotterdam. Zo pakken we samen hele mooie projecten op.

  Lees meer Redkiwi
 • Head Office
  Head Office

  Head Office NL (onderdeel van Sanoma) is een toffe partij met wie we vaak projecten oppakken.

  Lees meer over Head Office
 • Call for Action
 • Cultuurmarketing
  Cultuurmarketing

  Wij houden van kunst en cultuur, en zijn daarom lid van Cultuurmarketing. Ook geven we hier regelmatig workshops en vertellen we altijd graag over gratis tools voor ANBI-organisaties.

  Lees ons artikel over 8 (bijna) gratis tools
 • Hootsuite
  Hootsuite

  Wij zijn in het bezit van het Hootsuite Platform Certification. Sjieke woorden voor: wij kennen alle fijne kneepjes van deze social media management tool.

  Bekijk ons certificaat
 • MailChimp
  MailChimp

  E-mail is nog altijd een van de meest effectieve middelen van online marketing. Wij zijn fan van MailChimp omdat dit een ideaal programma is voor e-mailmarketing.

 • The Feedback Company
  The Feedback Company

  Met behulp van onze partner The Feedback Company adviseren we onze klanten review marketing in te zetten. Dat wil zeggen: niet zelf roepen dat je goed bent, maar je klanten dat laten vertellen. Veel sterker vinden we.

 • Measure School
  Measure School

  Measureschool.com is een fantastische leerschool voor Google Analytics en Google Tag Manager experts. Onze collega's hebben deze lessen succesvol gevolgd en passen deze kennis graag toe op onze klanten.

 • Hubspot
  Hubspot

  Hubspot is een veelgebruikte online marketing tool. Ons team kent de weg in deze tool, en we passen het ook graag voor je toe.

 • Adroll
  Adroll

  AdRoll is een online marketing platform dat zich specialiseert in retargeting. Ons team kent de ins & outs van AdRoll en past deze graag voor je toe.

afdelingonline-130418_1185
collega's

Dit is Afdeling Online

Het zijn stuk voor stuk harde werkers, die collega’s in ons team. Allemaal leuk en ieder zijn of haar eigen specialiteit.

Bekijk alle collega's
Social media

Een kijkje in de keuken

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht