Skip to main content

Social Marketing

Als je adverteert via social media kun je heel gericht je doelgroep targeten en zijn je resultaten meetbaar. Wij helpen je met het plaatsen van advertenties op jouw sociale kanalen zoals Facebook en LinkedIn.

social marketing facebooksite
social marketing tanneke presenteert

Waarom kiezen voor Social Marketing?

  • Campagnes op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.
  • Ideaal voor branding, leadgeneratie en exposure.
  • Slimme benadering van bestaande doelgroepen (websitepixel, CRM koppeling).
  • Tactische benadering van nieuwe doelgroepen (demografie, interesse, look-a-like audiences).
  • Benaderen van warme leads (remarketing).

Dit kunnen we voor je betekenen

Wij helpen je graag op weg met Social Marketing. Wat we precies doen? Dat zie je hieronder.

Laat je zien!

Wij geloven erin dat het intensief inzetten van advertenties op Facebook bijdraagt aan je online strategie. Het is een ideale manier om specifieke doelgroepen te benaderen en om een inkijkje te geven in jouw bedrijf.

Jouw Facebook compleet uitbesteden bij Afdeling Online? Ook dat is mogelijk!

facebook bureau adverteren

Meer merkbekendheid, merkbetrokkenheid én sales!

Instagram is, na Facebook en YouTube, het grootste social media platform van Nederland. Wil je adverteren op Instagram? Onze Instagram experts maken succesvolle campagnes, van strategie tot visuele content en scherpe teksten.

Instagram adverteren door social media bureau

Let’s connect

Wil je je LinkedIn bedrijfspagina optimaliseren? Wil je jouw advertentie richten op specifieke zakelijke doelgroepen? Wij kunnen je daarbij helpen! Met een goede LinkedIn bedrijfspagina presenteer je je organisatie namelijk professioneel.

Thought Leader Ads inzetten voor jouw organisatie? Lees Jojannekes blog: Thought Leader ads op LinkedIn maken in 5 stappen.

Dans je populair

TikTok is perfect om een jonge doelgroep te bereiken, namelijk generatie Z. Onze social experts weten precies hoe we jouw merk het best kunnen profileren op TikTok. Laat ons je helpen bij een succesvolle TikTok strategie en laat je creativiteit de vrije loop!

TikTok Adverteren Uitbesteden Bureau

Gen Z

De meeste Snapchat-gebruikers zijn 15-19 jaar oud. Op Facebook ga je deze doelgroep niet meer vinden, maar op Snapchat wel! En de kans op een aankoop na het zien van een Snapchat advertentie is maar liefst 11%! Veel meer dan op Instagram (4%) en Facebook (3%). Dat zijn fijne cijfers! Onze Snapchats experts staan voor je klaar voor een Snapchat advertentiestrategie.

Snapchat adverteren

Inspireer

Pinterest is hét platform om potentiële kopers te inspireren. Een goedgevulde professionele Pinterest pagina en bijpassende advertentiestrategie zorgt voor meer merkbekendheid, merkherkenning én meer leads en verkopen. Kun je hulp gebruiken van een Pinterest expert? Of ben je toe aan foto– of videocreatie voor Pinterest? Wij zijn je favoriete collega voor Pinterest advertenties.

social media agency pinterest

Bereik de oren van je doelgroep

Met Spotify adverteer je direct in oren van je doelgroep. Ook heel fijn: je bereikt je doelgroep ook off-screen, bijvoorbeeld in de auto, tijdens het koken of sporten. Hoewel deze vorm van Audio Advertising nog redelijk nieuw is, lijkt Spotify adverteren onmisbaar te gaan worden in de marketingmix. Dus wij zeggen; zet Spotify adverteren hoog op je to-do lijst. Of schakel ons er voor in.

Adverteren op Spotify door bureau

Lekker netwerken

‘Er is slechts één ding dat een ander bedrijf nooit van jou kan kopiëren en dat is jouw community,’ zei Jess Erickson eerder. Wij zijn het hier volledig mee eens. Daarom zetten we community management in: wij communiceren met het netwerk van jouw bedrijf en luisteren naar wat er gezegd wordt over jouw merk.

social marketing community management

Wat gaan we precies doen?

Samen met onze klanten doorlopen we deze stappen.

Internet Marketing Bureau met hootsuite certified professional
facebook marketing partner
facebook business manager
facebook blueprint certification logo

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Samen sparren?

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van social marketing tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >