Internet Marketing Bureau gezocht?

Hallo! Wij zijn Afdeling Online, jouw nieuwe internet marketing bureau. Wij staan als full service bureau klaar om je te helpen met alle facetten van je online marketing. Zo verhogen we samen jouw online zichtbaarheid én rendement.

Onze specialisten helpen je bij het bepalen en uitvoeren van de juiste online marketing strategie. Ook adviseren we over de voordelen van online marketing, zowel op korte als lange termijn. Lees verder op deze pagina de mogelijkheden van ons internetmarketing bureau.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
internet marketing kantoor

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certificaatlogo hootsuite new
Certificaat_measureschool
Certificaat_facebook_blueprint
internet marketing bureau daantje

De voordelen van ons Internet Marketing Bedrijf

  • Wij hebben alle specialiteiten in huis. Bij ons vind je alle expertise gewoon onder één dak. Wat je online marketing vraag ook is, wij kunnen je helpen!
  • Meer likes, bezoekers of verkopen? Wij weten precies wat er nodig is om online succesvol te zijn.
  • Ons team van experts heeft alle belangrijke certificaten en ruime kennis van de laatste trends.
  • Als bureau zijn we er om je te helpen. We maken complexe materie behapbaar en helpen je bij het kiezen van de juiste online strategie.
  • We zijn niet alleen je marketeer, maar ook je collega. We geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren.
ici paris xl logo

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Wat kunnen we voor je betekenen?

Als Fullservice internet marketing agency hebben we echt álles in huis om je online marketing tot een succes te maken. Bekijk hieronder wat ons internet marketing bedrijf voor je kan betekenen:

Strategie

Een goed begin is het halve werk. We beginnen altijd met het formuleren van een strategie, want een goede strategie is onmisbaar binnen online marketing. We geloven in een sterke en unieke marketingstrategie. Wat zijn jouw doelen en wensen? En welke kansen zijn er nog? We maken op basis daarvan een unieke combinatie tussen de verschillende marketingmiddelen.

SEO

Zoekt en gij zult vinden. Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat je goed gevonden wordt in de zoekresultaten. Met behulp van een uitvoerig zoekwoordenonderzoek weten we precies waar we ons op moeten richten. Onze copywriters schrijven vervolgens de beste teksten voor jouw website. SEO kan je veel opleveren, zeker op lange termijn!

internet marketing bureau Lisa

SEA

Met SEA, ook wel Search Engine Advertising, helpen we je aan meer leads en verkopen. Bereik mensen die al gericht op zoek zijn naar jouw product. Door slim te adverteren in zoekmachines kun je jouw doelgroep bereiken op het beste moment. SEA is snel, gericht en effectief.

internet marketing bureau SEA

Analytics

Een groot voordeel van online marketing: (bijna) alles is meetbaar! We helpen je bij het inzichtelijk maken en interpreteren van jouw online statistieken. Via Analytics kun je veel leren over jouw bezoekers en hun gedrag. Ook kun je precies zien wat je campagnes opleveren en wat er goed gaat op jouw website en wat niet. Daar kun je vervolgens handig op inspelen!

internet marketing bureau analytics

Social Marketing

Via Social Marketing kun je heel gericht adverteren voor jouw doelgroep. We zijn expert op het gebied van adverteren voor Facebook, Linkedin en Instagram. De beste advertenties en organische berichten: laat ons je helpen je bij je social marketing strategie en uitvoering en behaal (nog) betere resultaten.

internet marketing bureau social

Workshops

Als internet marketing agency delen we graag onze kennis. We bieden daarom regelmatig workshops aan waarin we de laatste ontwikkelingen rondom online marketing delen. We bieden workshops aan op vaste momenten, maar het is ook mogelijk om een workshop op maat te organiseren, bij jou op kantoor met jouw collega’s.

internet marketing bureau workshop

Onze certificaten

Je bent nooit uitgeleerd! Maar ook is de wereld van online marketing continu in beweging. Daarom hebben onze experts altijd de belangrijkste certificaten op zak.
Google Partner Badge
mailchimp logo
bing ads logo
measure school logo
Hubspot Certified Partner
facebook blueprint logo

Jouw internet marketing uitbesteden?

Lijkt je dat wel wat, je online marketing werkzaamheden uitbesteden? Onze online marketeers staan voor je klaar. Wij kunnen voor een vast uurtarief jouw online marketing activiteiten volledig van je overnemen. Onze hoofdlocatie is ons kantoor in Helmond, maar ook zijn we vaak te vinden in Rotterdam.

internet marketing bureau work

Dit zijn wij

Maak kennis met je nieuwe online marketing collega’s. Hier zie je ons team van experts in hun natuurlijke habitat. Leuk om te weten: ze hebben ieder hun eigen unieke talenten en specialiteiten.

Bekijk alle collega's

Neem contact op met ons Internet Marketing Bureau

Samen met jou gaan we voor de beste online resultaten. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van ons internet marketing bureau tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.