Hét Internet Marketing Bureau voor online succes

Hallo! Wij zijn Afdeling Online. Wij staan als full service bureau klaar om je te helpen met alle facetten van je online marketing. Zo verhogen we samen jouw online zichtbaarheid én rendement.

Onze specialisten zijn echte vakidioten en helpen je bij het bepalen en uitvoeren van de juiste online marketing strategie. Je bent bij ons ook in goede handen voor advies, detachering en online marketing opleidingen.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies!

Gratis adviesgesprek
internet marketing bureau daantje

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certificaatlogo hootsuite new
Certificaat_measureschool
Certificaat_facebook_blueprint
Internet Marketing Bureau Samenwerken

Waarom Afdeling Online als Internet Marketing Bureau?

  • Wij zijn de online marketingafdeling die je zelf niet hebt, maar wel kunt inzetten. Zie ons maar als bonuscollega’s die je altijd even kunt bellen met je vraag. Jij slimmer, wij blij.
  • We hebben experts in elke online marketingdiscipline. Zo heb je maar één bureau nodig voor je gehele online marketing, wel zo handig.
  • Je eigen contactpersoon staat elke werkdag voor je klaar.
  • We lopen over van kennis: we geven opleidingen en hebben een eigen Academy vol cursussen. 
klant H&M
Klant kroller muller
Klant ici paris xl
Klant KVK
Klant Kinderpostzegels

Hier kunnen we je bij helpen

Als full-service internet marketing agency hebben we echt álles in huis om je marketing tot een online succes te maken. Bekijk hieronder wat we als jouw Afdeling Online voor je kunnen betekenen.

Strategie

Een goed begin is het halve werk. Een goede online marketing specialist begint altijd met het formuleren van een online marketing strategie, want dat is het fundament van je online marketing traject. Wat zijn jouw doelen en wensen? En welke kansen zijn er? We maken op basis daarvan een unieke combinatie tussen de verschillende marketingmiddelen.

SEO

Zoekt en gij zult vinden. Met Search Engine Optimization (SEO), ofwel zoekmachine optimalisatie, zorgen we ervoor dat je goed gevonden wordt in de zoekresultaten. Onze SEO specialisten kennen de richtlijnen van Google door en door en weten precies hoe jouw bedrijf hoger in Google komt. Met behulp van een uitvoerig zoekwoordenonderzoek en een concurrentie analyse weten we precies waar we ons op moeten richten. Onze SEO copywriters schrijven vervolgens de beste teksten voor jouw website. SEO kan je veel opleveren, zeker op lange termijn!

internet marketing bureau Lisa

SEA

Search Engine Advertising (SEA) wordt ook wel Google Ads of zoekmachine adverteren genoemd. Het is het betaalde deel van zoekmachinemarketing. Hiermee helpen we je aan meer leads en verkopen, want je bereikt mensen die al gericht op zoek zijn naar jouw product. Door slim te adverteren in zoekmachines kun je jouw doelgroep bereiken op het beste moment. SEA is snel, gericht en effectief. En werk je voor een non-profit organisatie? Dan kunnen we als internet marketing agency gratis advertentiebudget voor je aanvragen via Ad Grants.

Internet Marketing Bureau SEA

Marketplaces

Een marketplaces strategie is niet meer weg te denken binnen de online marketing. Tegenwoordig begint het merendeel van de consumenten in veel landen zijn zoektocht op een marketplace als Amazon of Bol.com. Hoe beter je op inspeelt op marketplaces, des te groter je omzet, ROI en uiteindelijk succes. Wist je dat we zelfs een gecertificeerde Amazon specialist in dienst hebben? Dat is Mathijs.

Internet Marketing Agency Amazon expert Mathijs

Social Marketing

Via Social Marketing kun je heel gericht adverteren voor jouw doelgroep. We zijn expert op het gebied van adverteren op Facebook, Linkedin en Instagram. Laat ons je helpen bij je social marketing strategie en uitvoering en behaal (nog) betere resultaten met de beste advertenties.

Internet Marketing Bureau Social Marketing

Contentmarketing

Goede content is cruciaal om je (potentiële) klanten aan je te binden. Aan de hand van jouw doelen en doelgroep bepalen onze content marketing specialisten een contentstrategie die overloopt van schitterende video’s, afbeeldingen en teksten voor je social media kanalen. Wat je meesterplan ook is; we kunnen ‘m voor je uitvoeren, monitoren en waar nodig bijsturen voor de beste resultaten. Van copywriting en webcare hebben we trouwens ook wel kaas gegeten als internet marketing bureau.

Internet Marketing Bedrijf Contentmarketing

E-mailmarketing

Het is misschien al een oud beestje, maar onderschat ‘m niet. E-mailmarketing blijft één van de meest effectieve middelen in de digital marketing. Het is snel in te zetten bij nieuws en campagnes en kan volledig gepersonaliseerd en geautomatiseerd worden middels e-mail automation. Ook handig: alles is perfect meetbaar.

Internet Marketing Bureau Emailmarketing

Websites en webshops

Je website of webshop is where the magic happens. Het is dé plek waar je leads genereert en je product of dienst verkoopt. Onze professionele website designers kunnen jouw huisstijl perfect vertalen naar een digitaal ontwerp dat aanspreekt en rendeert. Ook nemen ze de technische kant voor je uit handen, dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Internet Marketing Agency Website Ontwerp

Analytics

Een groot voordeel van online marketing: (bijna) alles is meetbaar! Ons internet marketing bedrijf helpt je bij het inzichtelijk maken en interpreteren van jouw online marketing resultaten. Via Analytics kun je veel leren over jouw bezoekers en hun gedrag. Ook kun je precies zien wat je campagnes opleveren en wat er goed gaat op jouw website en wat niet. Daar kun je vervolgens handig op inspelen!

internet marketing bureau analytics

Online marketing trainingen en opleidingen

We houden van een leven lang leren. En dat moet ook wel in de online wereld. We bieden daarom regelmatig workshops aan waarin we de laatste ontwikkelingen rondom online marketing delen. Als full-service internet marketing bureau bieden we standaard workshops aan op vaste momenten, maar het is ook mogelijk om een marketing workshop op maat te organiseren, bij jou op kantoor met jouw collega’s.

internet marketing bureau workshop

Ontmoet onze specialisten

Dit zijn een aantal specialisten van ons online marketing bureau. Ze werken met veel ervaring, aandacht en precisie om jouw doel te bereiken.

Dirk Schraven

Online marketing adviseur, E-commerce marketeers, Search marketeers, Webteam

Mathijs Verhallen

Online marketeer, Docenten, E-commerce marketeers, Search marketeers

We zijn gecertificeerd

We kunnen natuurlijk zelf zeggen hoe goed we zijn, maar we laten anderen liever voor ons spreken. We zijn certified partner van o.a. Google en Facebook én in 2019, 2020, 2021 én 2022 door Het Financieel Dagblad uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
FD gazelle award 2022
microsoft advertising certified professional
call for action logo
cultuur marketing logo
facebook blueprint certification logo
mailchimp certificaat logo
Dutch Digital Agencies logo
internet marketing bureau measure school certificaat
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
seranking logo
stager logo
amazon advertising expert - internet marketing bureau
partner badge leadinfo
feedback company logo
semrush certificaat internet marketing bureau
adroll logo

Wil je vrijblijvend advies?

Wil je meer traffic, leads of conversie genereren, maar weet je niet precies hoe? Wij weten precies wat er nodig is om online succesvol te zijn en voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Gratis adviesgesprek

Resultaat waar we trots op zijn

  • Met een portefeuille aan 200+ lokale en internationale opdrachtgevers zijn we gespecialiseerd in de wisselwerking tussen profit en non-profit.
  • We hebben een groot ? voor cultuur en zijn er trots op dat minstens 25% van onze klanten culturele organisaties zijn, die we bedienen vanuit Afdeling Cultuur.
  • Als gespecialiseerd SEO bureau onderhouden we elke maand 1.300+ top 5 posities in Google.
  • Onze SEA specialisten zorgen maandelijks voor groei in Google voor 100+ klanten.

Cases

Projecten waar we graag over vertellen op feestjes.

Jouw internet marketing uitbesteden?

Lijkt je dat wel wat, je online marketing werkzaamheden uitbesteden bij een internet marketing bedrijf? Onze online marketeers staan voor je klaar. Wij kunnen voor een vast uurtarief jouw online marketing activiteiten volledig van je overnemen, je coachen en zelfs bij je op locatie werken. Onze hoofdlocatie is ons kantoor in Helmond, maar we zijn ook vaak te vinden in Rotterdam.

Internet Marketing Uitbesteden

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Een kijkje in de keuken

Maak kennis met je nieuwe online marketing collega’s. Hier zie je ons team van experts in hun natuurlijke habitat. Leuk om te weten: ze hebben ieder hun eigen unieke talenten en specialiteiten.

Tijd voor resultaat

Samen met jou gaan we voor de beste online resultaten. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van ons internet marketing bureau tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een vrijblijvende afspraak!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing.

Lees meer over onze academy >