Skip to main content

Jouw Internet Marketing Bureau voor online succes

Hoi! Ben je op zoek naar een internet marketing bureau dat jou volledig ondersteunt op het gebied van online marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze diverse online marketing diensten tillen we jouw online zichtbaarheid én rendement naar nieuwe hoogten. Onze specialisten zijn echte vakidioten en helpen je bij het bepalen en uitvoeren van de juiste online marketing strategie. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor online marketing advies, detachering, coaching en opleidingen over online marketing. Kortom: wij hebben alles in huis op het gebied van marketing. 👩‍💻

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend internet marketing advies.

Gratis adviesgesprek

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
Certificaatlogo hootsuite new
Certificaat_measureschool
Certificaat_facebook_blueprint

Afdeling Online 🫶 online marketing

Wij zijn Afdeling Online, een online marketing bedrijf dat haar opdrachtgevers sterk maakt in digitale marketing. We doen dat op 3 manieren: we nemen werk uit handen, we leveren de juiste digitale marketeers voor de teams van onze opdrachtgevers en we coachen en leiden op. Onze specialisten zorgen ervoor dat digitale marketing dé motor wordt om jouw ambities te realiseren. Wij geloven in het delen en overdragen van onze kennis. Zo bouwen we samen aan een digitale toekomst, met direct resultaat. 🚀

Waarom is online marketing belangrijk?

Hoe belangrijk is het om als organisatie online marketing in te zetten? Als jouw online marketing bedrijf zeggen wij natuurlijk héél belangrijk. Tegenwoordig bevindt bijna iedereen zich online, wat het voor bedrijven gemakkelijker maakt om hun doelgroep te bereiken en gericht te benaderen. Bovendien zijn de resultaten van online marketing goed meetbaar, wat de efficiëntie verder bevordert. Daarnaast biedt het internet de meest doeltreffende manier om in korte tijd nieuwe klanten te werven en online marketing is vaak ook kosteneffectiever dan offline alternatieven. Zo kunnen we nog wel even doorgaan over het belang van online marketing maar dat vertellen we je liever aan de hand van een kop koffie. ☕

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander internet marketing bureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een second opinion aan!

Second opinion aanvragen >

We zijn gecertificeerd

We kunnen natuurlijk zelf zeggen hoe goed we zijn, maar we laten anderen liever voor ons spreken.

Wat doet een internet marketing bureau?

Als full-service marketing bureau hebben we echt álles in huis om je marketing tot een online succes te maken. Bekijk hieronder welke internet marketing services wij aanbieden.

Strategie

Een goed begin is het halve werk. Een online marketing specialist begint daarom altijd met het formuleren van een online marketing strategie, want dat is het fundament van je online marketing traject. Wat zijn jouw doelen en wensen? En welke kansen zijn er? We maken op basis daarvan een unieke combinatie tussen de verschillende marketingmiddelen.

SEO

Zoekt en gij zult vinden. Met zoekmachine optimalisatie (SEO, Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat je goed gevonden wordt in de zoekresultaten. Onze SEO specialisten weten precies hoe jouw bedrijf hoger in zoekmachines verschijnt. Met behulp van een uitvoerig zoekwoordenonderzoek en een concurrentie analyse weten we precies waar we ons op moeten richten. Onze SEO copywriters schrijven vervolgens de beste teksten voor jouw website. SEO kan je veel opleveren, zeker op lange termijn!

SEA

Search Engine Advertising (SEA) wordt ook wel Google Ads of zoekmachine adverteren genoemd. Hiermee helpen we je aan meer leads en verkopen, want je bereikt mensen die al gericht op zoek zijn naar jouw product. Door slim te adverteren in zoekmachines kun je jouw doelgroep bereiken op het beste moment. SEA is snel, gericht en effectief. En werk je voor een non-profitorganisatie? Dan kunnen we als internet marketing bureau gratis advertentiebudget voor je aanvragen via Ad Grants.

Marketplaces

Een marketplace strategie is niet meer weg te denken binnen de online marketing. Tegenwoordig begint het merendeel van de consumenten in veel landen zijn zoektocht op een marketplace als Amazon of Bol.com. Hoe beter je inspeelt op marketplaces, des te groter je omzet, ROI en uiteindelijk succes.

Social Marketing

Door middel van social marketing kun je heel gericht adverteren voor jouw doelgroep. Onze social media experts weten alles op het gebied van adverteren op online kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Snapchat, TikTok en zelfs Spotify. Laat ons je helpen bij je strategie en de uitvoering en behaal (nog) betere resultaten met de beste advertenties.

Content Marketing

Goede content is cruciaal om je (potentiële) klanten aan je te binden. Aan de hand van jouw doelen en doelgroep bepalen onze content marketing specialisten een contentstrategie die overloopt van schitterende video’s, afbeeldingen en teksten voor je social media kanalen. Wat je masterplan ook is; we kunnen ‘m voor je uitvoeren, monitoren en waar nodig bijsturen voor de beste resultaten. Van copywriting en webcare hebben we trouwens ook wel kaas gegeten als full service marketing bureau.

E-mail Marketing

Het is misschien al een oud beestje, maar onderschat ‘m niet. E-mail Marketing blijft een van de meest effectieve middelen binnen digital marketing. Het is snel in te zetten bij nieuws en campagnes en kan volledig gepersonaliseerd en geautomatiseerd worden middels e-mail automation. Ook handig: alles is perfect meetbaar.

Websites en webshops

Je website of webshop is ‘where the magic happens’. Het is dé plek waar je leads genereert en je product of dienst verkoopt. Onze professionele website designers kunnen jouw huisstijl perfect vertalen naar een digitaal ontwerp dat aanspreekt en rendeert. Ook nemen we de technische kant voor je uit handen, dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken.

Analytics

Een groot voordeel van online marketing: (bijna) alles is meetbaar! Ons internet marketing bedrijf helpt je bij het inzichtelijk maken en interpreteren van jouw online marketing resultaten. Met behulp van Google Analytics 4 kun je veel leren over jouw bezoekers en hun gedrag. Ook kun je precies zien wat je campagnes opleveren en wat er goed gaat op jouw website en wat niet. Daar kun je vervolgens handig op inspelen!

Hoe gaan we te werk?

Jouw online marketing uitbesteden bij Afdeling Online? Dan wil je vast weten hoe wij te werk gaan. Samen met jou doorlopen we deze stappen.

Waarom internet marketing uitbesteden aan Afdeling Online?

  • Wij zijn de online marketingafdeling die je zelf niet hebt, maar wel kunt inzetten. Zie ons als bonus collega’s die je altijd even kunt bellen met je vraag. 
  • Wij hebben experts in elke online marketingdiscipline. Zo heb je maar één online marketing bedrijf nodig voor je gehele online marketing, wel zo handig.
  • Je eigen contactpersoon staat elke werkdag voor je klaar.
  • We lopen over van kennis: we geven verschillende opleidingen en workshop en hebben een eigen Academy vol cursussen.
klant H&M
Klant kroller muller
Klant ici paris xl
Klant KVK
Klant Kinderpostzegels

Projecten waar we trots op zijn

Projecten waar we graag over vertellen op feestjes. Een verzameling van mooie opdrachten voor onze klanten.

Maak kennis met ons team 🧑‍💻

Maak kennis met je nieuwe online marketing collega’s. Hier zie je ons team van experts in hun natuurlijke habitat. Leuk om te weten: ze hebben ieder hun eigen unieke talenten en specialiteiten.

Zelf alles leren over internet marketing? Volg een workshop! 🧠

Wij houden van een leven lang leren. En dat moet ook wel in de online wereld. We bieden daarom regelmatig workshops aan waarin we de laatste ontwikkelingen rondom online marketing delen. Als full service internet bureau bieden we workshops aan op maat, op een locatie naar keuze met jouw collega’s.

FAQ | Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen over ons als full service marketing bureau? Bekijk dan onze veelgestelde vragen, mogelijk vind je daar het antwoord dat je zoekt. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wat is het doel van online marketing?

Het overkoepelende doel van online marketing heeft alles te maken met de online aanwezigheid van jouw organisatie, het genereren van meer verkeer naar jouw online platforms en het stimuleren van conversies. Het gaat hierbij om het creëren van een connectie met jouw doelgroep. Door middel van passende online marketingstrategieën voor jouw organisatie, zorg je ervoor dat je merk gezien en geliefd wordt.

Wat kost een online marketing bureau?

Als internet marketing bureau variëren onze kosten op basis van verschillende factoren. Denk aan de afhankelijkheid van de dienst, de duur van onze samenwerking en de expertise van onze specialisten. Omdat onze tarieven dus verschillend zijn, raden we je aan om contact met ons op te nemen. Zo kunnen we jouw unieke behoeften bespreken en op basis daarvan een op maat gemaakte offerte samenstellen die past bij jouw wensen.

Is marketing moeilijk?

Online marketing kan complex lijken, maar met de juiste strategie en expertise kun je ver komen. Als full-service marketingbureau staan wij klaar om online marketing voor jou eenvoudig te maken. Wij kennen namelijk de digitale wereld op ons duimpje. Of het nu gaat om SEO, social media, contentmarketing of website development, wij hebben de kennis om online succes te behalen. Samen zorgen we ervoor dat online marketing gemakkelijk wordt en maken wij jou sterk in digitale marketing. 🚀

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van mijn internet marketing inspanningen?

Het kan even duren voordat je de vruchten plukt van internet marketing. Dit tijdsbestek varieert namelijk en wordt beïnvloed door verschillende factoren zoals strategieën, branche concurrentie en gestelde doelen. Zo kan het bij SEO enige tijd duren voordat organisch verkeer en link autoriteit is opgebouwd. En voor betaalde advertenties op social media geldt dat resultaten sneller zichtbaar zijn, maar deze continue optimalisatie vereisen. Gaan we samenwerken? Dan stellen we realistische verwachtingen vast en ontwikkelen we een strategie die aansluit bij jouw doelen en tijdlijn. ⏱️

Wat maakt jullie anders dan andere bureaus?

Wat ons als online marketing bureau onderscheidt, is dat we niet alleen werk uit handen nemen, maar ook gericht zijn op coachen en opleiden. Ons ultieme doel is namelijk om jou sterker te maken in digitale marketing. Wat ons verder uniek maakt ten opzichte van de meeste andere bureaus, is dat een aanzienlijk deel van onze klanten bestaat uit culturele organisaties. Hierdoor zijn we niet alleen Afdeling Online, maar ook Afdeling Cultuur.

Maak kennis met jouw nieuwe Afdeling Online 👋

Samen met jou gaan we voor de beste online resultaten. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van ons internet marketing bureau tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een vrijblijvende afspraak! 📩

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.