Afdeling Academy

Onze wens is onze opdrachtgevers en fans sterk te maken in digitale marketing. Een van de manieren waarop we dit doen, is door onze opdrachtgevers en hun teams gratis toegang te geven tot onze eigen online leeromgeving. Daar zijn we super trots op.

+32 uur aan lesmateriaal

Leer op je eigen tempo

24/7 toegankelijk

opleidingen overzicht jaap geeft les

Wat is de Afdeling Academy?

Dit is een online leeromgeving. Hierop hebben we allerlei cursussen voor onze opdrachtgevers verzameld, denk aan lessen over Analytics, Website Marketing en Online Advertising. Iedere cursus bestaat uit meerdere lessen, onderwerpen en toetsen. Alles wat je leest is door onze experts geschreven.

“De kracht van Afdeling Online en de Academy is dat jullie moeilijke marketing begrijpelijk maken. Je kunt er daarna meteen mee aan de slag. De tips uit de cursus e-mailmarketing heb ik al doorgevoerd bij Cycle Tours.

Ik heb al collega’s uitgenodigd voor de Academy en zou het ook aanraden aan mijn nieuwe medewerkers. Ik heb alle certificaten al behaald!”

Tino Perlot

Cycle Tours

Waarom wij dit doen

Wij geloven dat als we onze kennis delen, dit ten goede komt aan de professionaliteit van de online marketing. Hoe beter het opdrachtgeverschap, hoe beter de online campagnes. Plus: in de online marketing opleidingen en workshops die we geven maken we met veel plezier gebruik van het digitale lesmateriaal.

Hoe krijg ik toegang tot de Afdeling Academy?

Dat is simpel. Door klant te worden bij Afdeling Online. Wij helpen je graag met het professionaliseren van jouw online marketing, blader op je gemak eens door onze diensten.

Neem contact op met Jaap

“Het is super dat er zoveel praktisch toepasbare kennis beschikbaar is in de Academy. Ik volg graag cursussen die niet binnen mijn specialisme vallen, zo blijft mijn kennis van alle marketingdisciplines up-to-date.”

Renée Quekel

Content Marketeer bij Afdeling Online