Skip to main content

Website laten maken?

Een website is meer dan een ‘online visitekaartje’. Je vindt er informatie over de organisatie, maar het is tegelijk ook een plek waar directe resultaten worden geboekt. Tenminste, als het een goede website is. Als online marketing bureau ontwerpen wij een op maat gemaakte website, waarbij het DNA van jouw bedrijf als uitgangspunt wordt genomen.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
website laten bouwen

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge
certificaat google analytics

Waarom je een website wil laten bouwen door Afdeling Online

Bij Afdeling Online ben je aan het juiste adres om een website op maat te laten maken. Waarom? Dat leggen we je uit!

  • Je krijgt bij ons meer dan een web designer. Je kan bij ons namelijk een professionele website of webshop laten maken, maar we kunnen hem ook meteen voor je onderhouden. Twee vliegen in één klap! 
  • Wij denken altijd vanuit je einddoel, bijvoorbeeld meer conversies, meer bezoekers of een snelle service bieden. Wij ontwikkelen naast een mooie website, ook een rendabele website.
  • Een responsive website laten maken door Afdeling Online betekent dat je website op alle apparaten goed getoond wordt. Onze websitebouwers houden rekening met de verschillende browsers, beeldschermgroottes- en verhoudingen. 
  • Je website wordt gebouwd met WordPress: ‘s werelds meest bekende en gebruikte content management systeem. Een WordPress website is eenvoudig te gebruiken, flexibel in mogelijkheden en gebruiksvriendelijk.
  • Afdeling Online is een online marketing- én webdesign bureau in een. Wil je weten waar de kansen liggen? Hoe je je doelgroep bereikt? En hoe je successen behaalt? Wij geven je antwoorden op alle vragen!
wordpress logo
google gtm logo
Channable Silver Partner 2024
matomo logo
moz logo

"Bij het bouwen van een website houdt Afdeling Online heel goed rekening met het grotere geheel. In welk online landschap komt de website terecht? En hoe zorg je ervoor dat de website zo goed mogelijk past bij de doelen die wij voor ogen hebben? Dat is een groot verschil met andere webbouwers. Ik kan Afdeling Online van harte aanbevelen.”

Marijn Meiler

FeedValid

Het proces van A tot Z

Denk je erover na om een professionele website te laten maken? Dit is hoe we dat doen:

website-laten maken en onderhouden

Een website laten maken en onderhouden: leun achterover en ontspan

Je toekomstige website is in goede handen bij ons. Het enige wat jij hoeft te doen is je wensen en doelen kenbaar te maken en wij realiseren ze. De ingewikkelde online marketing werkzaamheden waar jij niet in thuis bent nemen wij uit handen. Wil je zelf juist meer te weten komen over hoe bepaalde dingen werken? Dan delen wij graag onze kennis met je. Wij doen namelijk alles om jouw online marketing te optimaliseren. Dat is wat onze klanten zo fijn vinden aan een samenwerking met Afdeling Online. 

Hier kunnen we je ook bij helpen

Je haalt meer uit je website dankzij het juist inzetten van online marketing. Bof jij eens even dat wij je daarbij kunnen ondersteunen!

Contentmarketing

Een website die technisch goed in elkaar zit is één van de belangrijkste succesfactoren, maar daarmee ben je er zeker nog niet. Je websitebezoeker blijft op de pagina hangen als er verrassende foto- en videocontent te zien is en daar kunnen wij je bij helpen! We bespreken je wensen en stellen samen een plan op. Vervolgens komen we langs om de content te schieten en sturen het bewerkte beeldmateriaal in het juiste formaat door.

website contentmarketing

Google Analytics

Een website of webshop specialist weet alle gebruikersactiviteiten op je website perfect af te lezen in Google Analytics. Via welke pagina zijn de bezoekers op je website gekomen? Hoe lang blijven ze op een bepaalde pagina hangen? En op welke knoppen klikken ze allemaal? Deze informatie helpt je om het online gedrag te begrijpen en de website te optimaliseren. Voordat je deze statistieken kunt lezen, dient je Google Analytics account goed ingericht te zijn. Wij zetten dit voor je klaar en sturen je per maand een rapportage met de bevindingen.

website analytics

SEA en SEO ready

Met miljarden websites op het wereldwijde web kan het lastig zijn om online gevonden te worden. Door het gebruik van bepaalde keywords komt jouw website hoger in de zoekmachines. Daarnaast kun je ook adverteren in deze zoekmachines. Is het je doel om meer bezoekers of conversies te krijgen? Het juist inzetten van SEA en SEO helpt je dit doel te bereiken.

professionele website laten maken met SEO

E-mailmarketing

Een van de meest effectieve middelen van online marketing is e-mailmarketing. Je bereikt gemakkelijk de personen uit je CRM-bestand. Je kunt e-mailmarketing inzetten als onderdeel van een campagne en wanneer je een nieuwtje te delen hebt.

website ontwerp met emailmarketing

Wordpress workshop

Hoe fijn zou het zijn als je zelf ook de belangrijke knoppen van je wordpress website weet te vinden?! Tijdens een WordPress workshop maakt onze website consultant je wegwijs in de nieuwe online omgeving. Heb je daarnaast andere vragen over een specifiek onderwerp? Wij komen graag langs voor een incompany workshop.

wordpress workshop

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Dit is Afdeling Online

Het zijn stuk voor stuk harde werkers, die collega’s in ons team. Allemaal leuk en ieder zijn of haar eigen specialiteit.

Contact met een website specialist

Zoek jij een bureau waarbij je een website kan laten maken en onderhouden? Vul dan onderstaand contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >