Skip to main content

SEA

Slim adverteren in de zoekmachine, dat is SEA wat ons betreft. Zo heb je snel en gericht resultaat. Wij realiseren een Google Ads campagne (voorheen Google Adwords) gericht op de belangrijke pagina’s binnen je website. Als Google Premier Partner horen we bij de beste 3% van alle Nederlandse SEA bureau’s. Daar zijn we best trots op.

sea-google-resultaat

Waarom kiezen voor SEA?

  • Creëer meer leads en verkopen.
  • Wees snel en goed zichtbaar in de zoekmachine.
  • Bereik mensen die actief op zoek zijn naar jouw product of dienst.
  • Benader jouw doelgroep in de juiste regio, op het juiste tijdstip en beste device.
  • Zie exact wat je uitgeeft en wat de resultaten zijn en stuur direct bij.
  • Maak gebruik van slimme technieken als Remarketing, Display Marketing en Google Shopping.

Benieuwd hoe je door middel van SEO en SEA je online zichtbaarheid optimaliseert? Lees ons blog hierover.

Dit kunnen we voor je betekenen

Wij helpen je graag op weg met SEA. Wat we precies doen? Dat zie je hieronder.

Zien en gezien worden

Display Advertising is online reclame met banners of tekstlinks. Deze plaatsen we op de websites die jouw doelgroep bezoekt. Natuurlijk nemen wij ook het meten van de effecten van een display campagne voor onze rekening.

Google Display adverteren uitbesteden

Versla je concurrenten!

Google Ads (voorheen Google Adwords) is adverteren op Google zodat jouw website een betere positie heeft in de zoekmachine. Wij van Afdeling Online weten hoe we je concurrentie kunnen verslaan op het gebied van online adverteren.

Google Search Ads

Kijken, kijken, kopen

Wil je potentiële kopers leiden naar jouw webshop? Adverteer dan op Google Shopping: een soort vergelijkingssite waarop producten en prijzen met elkaar worden vergeleken. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Google Shopping uitbesteden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Broadcast yourself

Er zijn allerlei toffe mogelijkheden voor adverteren in YouTube. Wat dacht je van jouw video voor, tijdens of na een YouTube video? Of jouw video tussen de zoekresultaten? Iets voor jou? Laat ons je helpen!

Adverteren op Youtube uitbesteden

Cadeautje!

Google Ad Grants is een non-profit versie van Google Ads (voorheen Google Adwords). Zie het als een fonds waarbij non-profits een aanvraag kunnen doen voor gratis advertentiebudget. Wordt je aanvraag goedgekeurd, dan krijg je maandelijks ongeveer €8.500 aan advertentiebudget ($10.000). Als Google Grants bureau kunnen wij dit voor je regelen!

Google Ad Grants Bureau

Hét grootste e-commerce platform ter wereld

Wil je aan de slag met adverteren op Amazon? Wij helpen je graag bij de inrichting van je account, het opzetten van je affiliate diensten, het adverteren én het optimaliseren van je ads.

amazon adverteren mobile

Kleine zoekmachines worden groot

De zoekmachine Bing is een product van Microsoft en is standaard ingesteld op veel Windows PC’s, Windows Phones en Xbox. In Nederland heeft Bing maandelijks circa acht miljoen unieke gebruikers. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van Microsoft Advertising.

sea bing

Feedmarketing

Met behulp van Channable zetten we de product-database van jouw webshop automatisch door naar diverse andere platforms, affiliate netwerken en (vergelijkings)sites. Door jouw webshop te integreren op grote platforms kan je omzet sterk omhoog gaan! We vertellen je graag over de mogelijkheden.

sea search

Wat gaan we precies doen?

Samen met onze klanten doorlopen we deze stappen.

Ontmoet onze SEA specialist Dirk

Ben je benieuwd naar hoe je verschillende vormen van SEA effectief inzet voor jouw webshop of website? Klik op de video en maak kennis met onze SEA specialist Dirk.

microsoft advertising certified professional
Channable Silver Partner 2024

Google Premier Partner: de beste 3%!

Wil je je Google Ads uitbesteden bij Afdeling Online? Dan ben je verzekerd van de hulp van de beste SEA experts. Als bureau moeten we dit certificaat elk jaar opnieuw behalen, dus bij Afdeling Online blijf je verzekerd van de beste kennis en resultaten.

SEA Specialist en gecertificeerd Google Premier Partner

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Samen sparren?

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van SEA tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >