Skip to main content

Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van iedere serieuze SEO-strategie. Linkbuilding draagt namelijk effectief bij aan het vergroten van je online autoriteit (domain authority). En dat vinden Google – en andere zoekmachines – erg belangrijk! Maar, hoe pak je dat nu precies aan? Dat vertellen we je hieronder.

Linkbuilding

In 5 stappen naar een hogere domain authority met linkbuilding

  • Onze linkbuilding experts starten met een link audit en schetsen het huidige linkprofiel van jouw website. Dit doen ze door de kwaliteit van bestaande links naar jouw website te analyseren.
  • Ook brengen ze het linkprofiel van jouw concurrenten in kaart. Hoeveel links ontvangen deze concurrenten? Welke anchor teksten gebruiken zij en nog belangrijker: wat voor soort links zijn het? Aan de hand daarvan bepalen we wat voor jou de meest optimale linkbuilding strategie is. 
  • Onze SEO specialisten vergaren actief nieuwe links door o.a. testimonials & interviews op andere websites, persberichten, contentpartnerships en een vermelding bij bedrijvengidsen. En dat blijven we doen. Want, om tot de gewenste posities te komen voor één specifieke zoekterm is het belangrijk dat je blijft investeren. SEO is tenslotte een marathon, geen sprint. 
  • Onze SEO copywriters schrijven daarnaast ook professionele SEO-content. Daarmee vergroot je de kans dat andere sites vanzelf links opnemen naar jouw website. Zo verkrijg je links op een natuurlijke manier.
  • We zeiden het al: blijf actief werken aan linkbuilding. Het is namelijk een ongoing proces.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding lijkt misschien een arbeidsintensief en tijdrovend proces, maar met de juiste tools en expertise kun je al snel resultaat boeken. Daarom is het slim om onze linkbuilding experts in te schakelen. Wij delen graag onze best practices met je, bedenken een slimme strategie op maat en werken actief mee aan het genereren van meer waardevolle en gevarieerde backlinks.

Wij zijn gecertificeerd!

Wij zijn een gecertificeerd online marketing bedrijf! Onze SEO-experts zijn namelijk Moz, Semrush, SE Ranking en Google gecertificeerd. Hiermee ben je verzekerd van een professionele linkbuilding strategie.

Gecertificieerd linkbuilding bureau

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Meer informatie? Neem contact op!

Ben je benieuwd wat linkbuilding kan doen voor de autoriteit en SEO-resultaten van jouw website of webshop? Bel met een van onze linkbuilding experts of vul het contactformulier hieronder in, dan bellen wij jou!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >