Skip to main content

Online Marketing Bureau Helmond

Hoi! Wij zijn Afdeling Online, een online marketing bureau in Helmond. Wij zijn experts in online marketing en helpen jou graag. Onze specialisatie ligt onder andere bij SEO, SEA, Social Marketing, Google Analytics, E-mailmarketing, Marketing Automation en nog veel meer. Als toegewijd online bureau in Helmond ontwikkelen we samen met jou een strategie en zetten deze om in actie. Zo maken wij jou sterk in digitale marketing. 💪

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 201 858
Online marketing bureau Helmond

Ons adres

‘t Patronaat
2e Haagstraat 40
5707 VK Helmond

Google Partner Badge
Online marketing bureau Helmond

Jouw online marketing bureau in Helmond

Onze opdrachtgevers sterker maken in digitale marketing, dat is ons doel als online marketing bureau in Helmond. We doen dat op drie manieren: we nemen werk uit handen, we leveren de juiste digitale marketeers voor de teams van onze klanten en we coachen en leiden op. Onze specialisten zorgen ervoor dat digitale marketing dé motor wordt voor jouw bedrijf om jouw ambities te realiseren.

Wij ❤️ Online marketing

Wij geloven erin dat we onze kennis en ervaring delen en overdragen. Zo bouwen we samen aan een digitale toekomst, met direct resultaat. De sleutel hiervoor is teamwork: als wij jouw collega marketeer worden, bereiken we het meest optimale resultaat. Kom meer te weten over ons marketing adviesbureau in Helmond.

Online marketing bureau Helmond

Wat doet een online marketing bureau?

Jouw online marketing in Helmond uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. En hoewel wij online marketing geen hogere wiskunde vinden, blijft het natuurlijk wel een vak met veel disciplines en continue ontwikkelingen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees vooral verder. 👀

Strategie

Als digital marketing bureau begint er geen project bij ons zonder een slimme aanpak. De ene keer uitgebreider dan de andere, maar we werken altijd vanuit een heldere online marketing strategie die past bij jouw organisatie en inspeelt op jouw doelgroep.

Online marketing bureau Helmond

SEO

Organisch beter gevonden worden in de zoekmachine, dat is SEO (zoekmachine optimalisatie) voor ons. We kijken zowel on-site als off-site naar verbeteringen en wij helpen je met de uitvoering ervan. Denk aan: zoekwoorden onderzoek, landingspagina’s en het schrijven van knettergoede teksten.

Online marketing bureau Helmond

SEA

Betaalde campagnes, zoals Google Ads en Microsoft Advertising, vormen voor veel bedrijven een onmisbaar onderdeel van hun online marketingmix. Bij ons worden deze campagnes met de grootste zorg opgezet en geoptimaliseerd, net zolang totdat ze de gewenste resultaten opleveren.

Online marketing bureau Helmond

Social Marketing

Creatieve campagnes op sociale media als Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok, Snapchat en Spotify: wij worden daar wel warm van. Ideaal trouwens voor branding, leadgeneratie en exposure voor jouw merk.

Online marketing bureau Helmond

E-mailmarketing

Het oudste maar meest effectieve broertje in de online marketing familie: e-mailmarketing. Wij regelen een mooi template, maar ook de nieuwsbrieven zelf. Wij zorgen ervoor dat jouw content bij de juiste doelgroep terecht komt.

Online marketing bureau Helmond

Analytics

Meten doen we graag, maar van te veel cijfers worden we gek! Daarom zijn wij fan van simpele en heldere dashboards, maar wel met een perfecte inrichting van Google Analytics 4.

Online marketing bureau Helmond

Websites en webshops

Wij ontwikkelen een nieuwe website en/of webshop die direct klaar is voor gebruik van professionele online marketing campagnes. Met ons heb je dus een partner voor jouw website en je online marketing in één.

Online marketing bureau Helmond

En meer...

Online Marketing bestaat natuurlijk uit een boel disciplines. Denk ook aan AVG advies, Recruitment Marketing, Content Marketing, enzovoort. Als online marketing bureau uit Helmond hebben wij alles in huis.

Online marketing bureau Helmond

Waarom Afdeling Online?

200+ opdrachtgevers

Wij werken zowel voor lokale en internationale opdrachtgevers en zijn gespecialiseerd in de wisselwerking tussen profit en non-profit.

Google Partner

Dankzij certificaten en diploma’s zijn onze specialisten op de hoogte van alle nieuwste trends en online mogelijkheden.

Alles in huis

Opdrachtgevers vinden het super fijn dat wij alles in huis oppakken: van design van banners tot het schrijven van teksten.

Online marketing bureau Helmond

Waarom samenwerken met een online marketing bureau uit Helmond?

Je online marketing in Helmond uitbesteden klinkt goed maar je bent nog niet helemaal overtuigd. Dat kan! We geven je daarom wat extra reden om met ons samen te werken. 

  • Wij kennen de online wereld met al zijn nieuwe trends en delen deze ook graag met jou, zodat jij je concurrenten voor kunt blijven. Jouw digitale zichtbaarheid is voor ons belangrijk.
  • Wij helpen je vooruit met allerlei online disciplines en problemen: we doen alles onder één dak.
  • Wij denken ook op de lange termijn. Daarom geven we regelmatig gratis kennissessies en workshops voor onze klanten. Handig, want zo leer je zelf ook nog eens wat en blijf je jezelf ontwikkelen. 

Maak kennis met onze klanten

Bekijk een greep uit ons klantenbestand waarvoor we aan de slag mochten met online marketing in Helmond.

navingo logo
dwg logo
hatenboer neptunus logo
rotown logo
shabu logo

Neem contact op met ons online marketing bureau in Helmond

Wil je meer weten over ons marketing bureau in Helmond? Of kennis maken met onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. 👇

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.