Skip to main content

Online marketing specialist

Hoi! Ik ben Dirk en ik stel me graag voor als jouw online marketing specialist. Ben je op zoek naar een online expert wanneer het gaat om content marketing, marketing automation, zoekmachine optimalisatie of social media marketing? Dan ben ik je man. Je leest het al, online marketing is een heel breed begrip. Zó breed dat je soms misschien de weg in de online wereld een beetje kwijtraakt. Daarom adviseer ik je als online marketing consultant graag over alle mogelijkheden. Met meer dan vijf jaar ervaring zijn wij ook een officiële Google Partner. Als officiële Google Premier Partner helpen wij jou graag in de wereld van online marketing.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Online marketing specialist Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads

Van online marketing strategie tot uitvoering

Wil je meer online rendement behalen voor je website of webshop? Wil jij graag jouw marketingbudget effectief besteden en wil je gaan voor het behalen van de laagst mogelijke kosten per acquisitie? Dan adviseer ik je graag  over welke online marketingmiddelen (channel strategy) het best bij jouw bedrijf passen. Ik zeg altijd maar zo: geen één online marketingmiddel is heilig. Een slimme marketingmix van online middelen is the key to success! Als online marketing specialist help ik je bij het kiezen van de juiste online strategie. Daarna kiezen we samen waar we op in gaan zetten: branding, conversies, productverkoop… We bepalen samen waar de prioriteiten liggen. Overigens staat een persoonlijke aanpak bij ons voorop. We vinden het erg belangrijk om één op één benadering te hebben met onze klanten. Zo leren we niet alleen het bedrijf goed kennen, maar ook de persoon achter het bedrijf. Tevreden klanten: daar doen we het voor.

Online Marketing Specialist Presenteren Dirk

Vraag een Kennislunch aan!

Samenwerken met een online marketing bureau? Vraag een gratis kennislunch aan en ontdek de mogelijkheden!

Kennislunch aanvragen

Een freelance online marketeer inschakelen?

Enkele vormen van online marketing zijn SEA, SEO, social marketing en e-mailmarketing. Maar… hoe leggen we de online marketing basis? Welke middelen gaan we inzetten om de conversie te verhogen en om een maximaal rendement te behalen? Als ervaren freelance online marketeer vertel ik je daar graag alles over!

  • Content strategie: Wat is je onderscheidend vermogen? Samen leggen we je online USP’s en boodschap vast. Dit resulteert in creatieve uitingen en uiteindelijk in een contentkalender.
  • Kanalen strategie: Meer tevreden klanten en dus online rendement! Samen bepalen we de customer journey en wat een verkoop of lead waard is. We willen het budget effectief besteden en onnodige kosten voorkomen. Dit is de basis voor de in te zetten kanalen.
  • Meetplan Online is alles meetbaar. Samen stellen we een meetplan op en richt ik Google Analytics in met doelen, funnels en dashboards. Dit vormt de basis voor mijn rapportages. Op basis van deze resultaten kunnen we de marketing werkzaamheden sturen en conversies optimaliseren.

De diensten van online marketing

Wil je aan de slag met online marketing? Als online marketing specialist analyseer ik je bedrijf, de markt en de concurrentie. En dan? Dan kiezen we één (of een marketing mix) van de volgende marketingmiddelen. Wij hebben diverse gecertificeerde specialisten in huis voor deze verschillende vakgebieden en met zijn allen streven we naar de hoogst mogelijke ROI.

Persoonlijke workshop van de online marketing specialist

Het online landschap is continu in ontwikkeling. Ik spijker je daarom graag bij over alle facetten van online marketing. Dat doe ik in de vorm van op maat gemaakte workshops. Tijdens deze persoonlijke sessie nemen wij jouw vraagstuk onder de loep. Een workshop staat dan in het teken van inspirerende praktijkvoorbeelden en allerlei handige en persoonlijke tips. Neem contact op en samen prikken we een datum.

Bekijk de workshops

Contact online marketing specialist

Aan de slag met online marketing of een specifiek onderdeel ervan? Of wil je gewoon even kennismaken? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.