Online marketing

Online marketing specialist

Hoi! Ik ben Dirk en ik stel me graag voor als jouw online marketing specialist. Ben je op zoek naar een online expert wanneer het gaat om content marketing, marketing automation, zoekmachine optimalisatie of social media marketing? Dan ben ik je man. Je leest het al, online marketing is een heel breed begrip. Zó breed dat je soms misschien de weg in de online wereld een beetje kwijtraakt. Daarom adviseer ik je als online marketing consultant graag over alle mogelijkheden.

Online Marketing Specialist

Van strategie tot uitvoering

Wil je meer online rendement behalen voor je website of webshop? Graag adviseer ik je over welke online marketingmiddelen (channel strategy) het best bij jouw bedrijf passen. Ik zeg altijd maar zo: geen één online middel is heilig. Een slimme mix van online middelen is the key to success! Als online marketing specialist help ik je bij het kiezen van de juiste strategie. Daarna kiezen we samen waar we op in gaan zetten: branding, conversies, productverkoop… Neem snel contact met mij op!

Een online marketing specialist inschakelen?

Enkele vormen van online marketing zijn SEA, SEO, social marketing en e-mailmarketing. Maar… hoe leggen we de online marketing basis?

 • Content strategie: wat is je onderscheidend vermogen? Samen leggen we je online USP’s en boodschap vast. Dit resulteert in creatieve uitingen en uiteindelijk in een contentkalender.
 • Kanalen strategie: meer online rendement! Samen bepalen we de customer journey en wat een verkoop of lead waard is. Dit is de basis voor de in te zetten kanalen.
 • Meetplan: online is alles meetbaar. Samen stellen we een meetplan op en richt ik Google Analytics in met doelen, funnels en dashboards. Dit vormt de basis voor mijn rapportages.

Dirk Schraven
Geen enkel online marketingmiddel is heilig. Ik geloof in een slimme mix van kanalen die past bij jouw visie en wensen. Dirk Schraven - Online Marketeer
vormen

De vormen van online marketing

Wil je aan de slag met online marketing? Als online marketing specialist analyseer ik je bedrijf, de markt en de concurrentie. En dan? Dan kiezen we een één (of een mix) van de volgende middelen:

 • SEA

  Als gekwalificeerd Search Engine Advertising expert help ik je graag met snel en gericht resultaat.

  SEA
 • SEO

  Search Engine Optimization is het streven naar een hoge positie in de zoekmachine. Dit doen we door het schrijven van teksten op basis van de juiste zoekwoorden.

  SEO
 • Social Marketing

  Wil je je doelgroep bereiken via social media? Dan is het adverteren op Facebook of LinkedIn wel heel interessant voor jou.

  Social Marketing
 • E-mailmarketing

  Nog steeds is e-mail één van de meest effectieve middelen binnen online marketing.

  E-mailmarketing

Workshop van de online marketing specialist

Het online landschap is continu in ontwikkeling. Ik spijker je daarom graag bij over alle facetten van online marketing. Dat doe ik in de vorm van op maat gemaakte workshops. Een workshop staat dan in het teken van inspirerende praktijkvoorbeelden en allerlei handige tips. Neem contact op en samen prikken we een datum.

Workshops

Contact online marketing specialist

Aan de slag met online marketing of een specifiek onderdeel ervan? Of wil je gewoon even kennismaken? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

nieuwsbrief

Overal (ja echt overal) van op de hoogte blijven?

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief!

In contact komen?

Dirk staat voor je klaar!

Sta je popelen om te beginnen met online marketing? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden. Neem direct contact op!

Dirk Schraven Online Marketeer

Stuur Dirk een bericht

Of bel met ons kantoor
0492-700220