Online marketing

Online marketing specialist

Hoi! Ik ben Dirk en ik stel me graag voor als jouw online marketing specialist. Ben je op zoek naar een online expert wanneer het gaat om content marketing, marketing automation, zoekmachine optimalisatie of social media marketing? Dan ben ik je man. Je leest het al, online marketing is een heel breed begrip. Zó breed dat je soms misschien de weg in de online wereld een beetje kwijtraakt. Daarom adviseer ik je als online marketing consultant graag over alle mogelijkheden. Met meer dan vijf jaar ervaring zijn wij ook een officiële Google Partner. Als officiële Google Premium Partner helpen wij jou graag in de wereld van online marketing.

Online Marketing Specialist

Van online marketing strategie tot uitvoering

Wil je meer online rendement behalen voor je website of webshop? Wil jij graag jouw marketingbudget effectief besteden en wil je gaan voor het behalen van de laagst mogelijke kosten per acquisitie? Dan adviseer ik je graag  over welke online marketingmiddelen (channel strategy) het best bij jouw bedrijf passen. Ik zeg altijd maar zo: geen één online marketingmiddel is heilig. Een slimme marketingmix van online middelen is the key to success! Als online marketing specialist help ik je bij het kiezen van de juiste online strategie. Daarna kiezen we samen waar we op in gaan zetten: branding, conversies, productverkoop… We bepalen samen waar de prioriteiten liggen. Overigens staat een persoonlijke aanpak bij ons voorop. We vinden het erg belangrijk om één op één benadering te hebben met onze klanten. Zo leren we niet alleen het bedrijf goed kennen, maar ook de persoon achter het bedrijf. Tevreden klanten: daar doen we het voor.

Een freelance online marketeer inschakelen?

Enkele vormen van online marketing zijn SEA, SEO, social marketing en e-mailmarketing. Maar… hoe leggen we de online marketing basis? Welke middelen gaan we inzetten om de conversie te verhogen en om een maximaal rendement te behalen? Als ervaren freelance online marketeer vertel ik je daar graag alles over!

 • Content strategie: Wat is je onderscheidend vermogen? Samen leggen we je online USP’s en boodschap vast. Dit resulteert in creatieve uitingen en uiteindelijk in een contentkalender.
 • Kanalen strategie: Meer tevreden klanten en dus online rendement! Samen bepalen we de customer journey en wat een verkoop of lead waard is. We willen het budget effectief besteden en onnodige kosten voorkomen. Dit is de basis voor de in te zetten kanalen.
 • Meetplan Online is alles meetbaar. Samen stellen we een meetplan op en richt ik Google Analytics in met doelen, funnels en dashboards. Dit vormt de basis voor mijn rapportages. Op basis van deze resultaten kunnen we de marketing werkzaamheden sturen en conversies optimaliseren.

Dirk Schraven
Geen enkel online marketingmiddel is heilig. Ik geloof in een slimme marketingmix van kanalen die past bij jouw visie en wensen. Dirk Schraven - Senior Online Strateeg
vormen

De diensten van online marketing

Wil je aan de slag met online marketing? Als online marketing specialist analyseer ik je bedrijf, de markt en de concurrentie. En dan? Dan kiezen we één (of een marketing mix) van de volgende marketingmiddelen. Wij hebben diverse gecertificeerde specialisten in huis voor deze verschillende vakgebieden en met zijn allen streven we naar de hoogst mogelijke ROI.

 • SEA

  Als gekwalificeerd Search Engine Advertising expert help ik je graag met snel en gericht resultaat. Door budget effectief te besteden, streven we naar een maximaal rendement.

  SEA
 • SEO

  Search Engine Optimization is het streven naar een hoge positie in de zoekmachine. Dit doen we door het schrijven van teksten op basis van de juiste zoekwoorden.

  SEO
 • Social Marketing

  Wil je je doelgroep bereiken via social media? Dan is het adverteren op Facebook of LinkedIn wel heel interessant voor jou. Ook voor social marketing willen we onnodige kosten voorkomen.

  Social Marketing
 • E-mailmarketing

  Nog steeds is e-mail één van de meest effectieve middelen binnen online marketing. Ga voor een persoonlijke benadering en spreek je klanten één op één aan.

  E-mailmarketing

Persoonlijke workshop van de online marketing specialist

Het online landschap is continu in ontwikkeling. Ik spijker je daarom graag bij over alle facetten van online marketing. Dat doe ik in de vorm van op maat gemaakte workshops. Tijdens deze persoonlijke sessie nemen wij jouw vraagstuk onder de loep. Een workshop staat dan in het teken van inspirerende praktijkvoorbeelden en allerlei handige en persoonlijke tips. Neem contact op en samen prikken we een datum.

Workshops

Contact online marketing specialist

Aan de slag met online marketing of een specifiek onderdeel ervan? Of wil je gewoon even kennismaken? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Dirk staat voor je klaar!

Sta je popelen om te beginnen met online marketing? Als officiële Google Premium Partner adviseer ik je graag over de mogelijkheden. Neem direct contact op!

Dirk Schraven Senior Online Strateeg

Stuur Dirk een bericht