Skip to main content

Silvy, jouw social media expert

Hoi! Ik ben Silvy, de social media expert van Afdeling Online. Samen met jou zorg ik ervoor dat je bedrijf fris en professioneel overkomt op social media. Als social media expert adviseer ik je graag over welke middelenmix geschikt is voor jouw organisatie en doelstellingen. Ook help ik je met het opzetten en inrichten van social media advertenties.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

silvy@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Silvy

Silvy is gecertificeerd

Certificaatlogo hootsuite new
Certificaat_facebook_blueprint
Social Media Expert Presenteren

Een social media expert kent alle kanalen

Sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Google+ zijn niet meer weg te denken in de dagelijkse praktijk. Ook zijn deze media belangrijke toegangspoorten naar je website en leiden – als ze goed ingezet zijn – tot meer conversie. Ik ben ervan overtuigd dat sociale media krachtige tools zijn binnen je online marketingstrategie. Op social media kun je jezelf laten zien aan je (potentiële) publiek en gemakkelijk de dialoog aangaan. Ik stel me graag voor als jouw eigen social media expert, dus neem snel contact op!

Om tafel met een social media expert

Denk je erover om met een social media expert samen te werken? Ik zeg doen! Hieronder zet ik alle voordelen van een samenwerking op een rijtje.

  • Social marketing is ideaal voor leadgeneratie, branding en exposure.
  • Ik help je met het bedenken en opzetten van advertentiecampagnes op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.
  • Ik kan je bestaande doelgroepen op een slimme manier benaderen (met behulp van een websitepixel of CRM koppeling)
  • Ik kan jouw doelgroepen op een tactische manier benaderen en filteren op demografie, interesses en look-a-like audiences.
  • Ik kan re-marketing inzetten om warme leads te benaderen.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Social media stappenplan volgens social media expert

Als social media expert doorloop ik samen met jou de volgende stappen.

Workshop van social media expert

De online wereld verandert continu. Daarom breng ik je als social media expert graag op de hoogte van de nieuwste trends, ook op het gebied van social media. Dat doe ik in de vorm van een workshop. Daarin geef ik je tal van inspirerende praktijkvoorbeelden en tips. Neem contact op en samen prikken we een datum!

Meer over workshops >

Gezien op TV!

Verschillende mediaconcerns wisten ons in het verleden al te vinden! Onze social media expert is al een aantal keer op TV verschenen. Ze werd onder andere geïnterviewd door Hart van Nederland over de impact van social-media rondom Project X, maar ook nam ze deel aan een tv-programma voor RTL4. Bovendien werd Mercede door Omroep Max geïnterviewd om niemand minder dan Mark Rutte te voorzien van tips voor zijn Twitter-account.

Interesse in een interview of gesprek? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Social Media Expert Mercede TV

Contact social media expert

Wil je graag aan de slag met social media marketing of gewoon even kennismaken? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.