Social Media

Mercede, jouw social media expert

Hoi! Ik ben Mercede, de social media expert van Afdeling Online. Samen met jou zorg ik ervoor dat je bedrijf fris en professioneel overkomt op social media. Als social media expert adviseer ik je graag over welke middelenmix geschikt is voor jouw organisatie en doelstellingen. Ook help ik je met het opzetten en inrichten van social media advertenties.

Social Media Expert

Een social media expert kent alle kanalen

Sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en Google+ zijn niet meer weg te denken in de dagelijkse praktijk. Ook zijn deze media belangrijke toegangspoorten naar je website en leiden – als ze goed ingezet zijn – tot meer conversie. Ik ben ervan overtuigd dat sociale media krachtige tools zijn binnen je online marketingstrategie. Op social media kun je jezelf laten zien aan je (potentiële) publiek en gemakkelijk de dialoog aangaan. Ik stel me graag voor als jouw eigen social media expert, dus neem snel contact op!

Om tafel met een social media expert

Denk je erover om met een social media expert samen te werken? Ik zeg doen! Hieronder zet ik alle voordelen van een samenwerking op een rijtje.

 • Social marketing is ideaal voor leadgeneratie, branding en exposure.
 • Ik help je met het bedenken en opzetten van advertentiecampagnes op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.
 • Ik kan je bestaande doelgroepen op een slimme manier benaderen (met behulp van een websitepixel of CRM koppeling)
 • Ik kan jouw doelgroepen op een tactische manier benaderen en filteren op demografie, interesses en look-a-like audiences.
 • Ik kan re-marketing inzetten om warme leads te benaderen.

Mercede van de Wiel
Social media levert een onmisbare bijdrage aan je online strategie. Mercede van de Wiel - Senior Social Strateeg
Aanpak

Social media stappenplan volgens social media expert

Als social media expert doorloop ik samen met jou de volgende stappen.

 • 1. Inrichting

  Ik maak een advertentieaccount aan en richt deze volledig in. Ik geef jou natuurlijk toegang, zodat je altijd even mee kunt kijken.

  1. Inrichting
 • 2. Contentkalender

  Om het overzicht te bewaren maak ik een contentkalender. Daarin plannen we samen de campagnes en bepalen we de doelen ervan.

  2. Contentkalender
 • 3. Ontwerpen advertentie

  Daarna ga ik aan de slag met de creatieve invulling van de campagne. Daarmee houd ik rekening met de doelstelling, het budget en de doelgroep.

  3. Ontwerpen advertentie
 • 4. Optimalisatie

  Als social media expert houd ik de advertenties in de gaten en stuur bij waar nodig.

  4. Optimalisatie
 • 5. Maandelijkse rapportage

  Elke maand maak ik een rapportage waarin ik verslag doe van de vorderingen van het traject.

  5. Maandelijkse rapportage
 • 6. Advies

  Elk kwartaal staan we even stil bij nieuwe social media snufjes en bepalen we de koers van het volgende kwartaal.

  6. Advies

Workshop van social media expert

De online wereld verandert continu. Daarom breng ik je als social media expert graag op de hoogte van de nieuwste trends, ook op het gebied van social media. Dat doe ik in de vorm van een workshop. Daarin geef ik je tal van inspirerende praktijkvoorbeelden en tips. Neem contact op en samen prikken we een datum!

Gezien op TV!

Verschillende mediaconcerns wisten ons in het verleden al te vinden! Onze social media expert is al een aantal keer op TV verschenen. Ze werd onder andere geïnterviewd door Hart van Nederland over de impact van social-media rondom Project X, maar ook nam ze deel aan een tv-programma voor RTL4. Bovendien werd Mercede door Omroep Max geïnterviewd om niemand minder dan Mark Rutte te voorzien van tips voor zijn Twitter-account.

Interesse in een interview of gesprek? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Contact social media expert

Wil je graag aan de slag met social media marketing of gewoon even kennismaken? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Mercede staat voor je klaar!

Zin om aan de slag te gaan met Social Media Marketing? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden! Neem direct contact op.

Mercede van de Wiel Senior Social Strateeg

Stuur Mercede een bericht