Skip to main content

Video

Videocontent is onmisbaar voor iedere marketeer. Video resoneert met je doelgroep, biedt ongekende storytelling mogelijkheden en is breed inzetbaar. Denk aan videotestimonials, bedrijfsfilms, vlogs, vacaturevideo’s én natuurlijk video advertenties. Vertrouw ons… video heeft de toekomst.

Video content laten maken

7 redenen waarom video onmisbaar is voor jouw online marketing:

  • Met sterke storytelling in video zet je jouw merk, product of dienst overtuigend neer.
  • Je kunt videoadvertenties slim inzetten in iedere fase van de marketingfunnel. Van bewustzijn en interesse tot overweging en conversie..
  • YouTube en TikTok richten zich volledig op video en ook Facebook en Instagram geven video’s voorrang ten opzichte van andersoortige posts.
  • Video-content levert meer bereik en betrokkenheid. Zo wordt een video 1200% vaker gedeeld dan een bericht dat bestaat uit een afbeelding met tekst!
  • Video zorgt voor meer conversie én verkopen. 90% van de consumenten zegt dat video helpt bij de keuze om een product/dienst wel of niet te kopen.
  • Meer dan de helft van alle internetgebruikers kijkt dagelijks video’s online. Met video advertenties genereer je (bijna) moeiteloos een groot bereik.
  • YouTube bedient bijna 1/3e van het internet. Een perfect platform om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen met how-to filmpjes, productvideo’s of Youtube advertenties.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Video content strategie

Professionele video’s laten maken?

Wij kunnen je daarbij helpen! Van het maken van een storyboard, tot het schieten en monteren van de video! En dankzij een doordachte video strategie zorgen wij ervoor dat jouw video door de juiste doelgroep op het juiste moment wordt bekeken. Jij kiest het doel en de doelgroep. Wij adviseren je over de beste formaten, platforms en lengte van je video.

Nóg meer bereik met video advertising

Oké, je hebt professionele video content van hoge kwaliteit. Maar hoe jammer is het als maar een handjevol mensen die prachtige video’s daadwerkelijk ziet? Afdeling online zet jouw video content slim in als video ads op Instagram, Pinterest, TikTok, Facebook, LinkedIn of Youtube bijvoorbeeld. Onze video advertising experts weten precies hoe ze succesvolle video ads campagnes moeten inrichten, uitvoeren en optimaliseren. Zo haal je het maximale uit je video producties.

video adverteren

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Benieuwd wat video (advertising) kan doen voor jouw merk, product of dienst? Laat je gegevens achter, dan vertellen we je er alles over!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >