Skip to main content

Webshop laten maken?

Webshops zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Steeds meer Nederlanders bestellen iets online en het gemiddelde koopbedrag stijgt alsmaar. Ga jij daarom de stap zetten naar een online verkoopkanaal? Of ben je een startende ondernemer met als doel online sales te maken? Onze specialisten maken een professionele webshop voor jouw bedrijf!

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
webshop laten maken

Wij zijn gecertificeerd

Channable Silver Partner 2024

Waarom een webshop laten bouwen door Afdeling Online?

  • Onze webshops zijn gebouwd met WooCommerce: een plugin van het welbekende WordPress. Dit e-commerce winkelsysteem is continu aan het ontwikkelen en flexibel in te richten op basis van jouw wensen.
  • De grootte van je onderneming en het aantal producten hebben geen invloed op je nieuwe webshop. Een WooCommerce webshop is geschikt voor zowel start-ups als voor grote bedrijven. 
  • Het is eenvoudig om uit te breiden door de duizenden extensies die WooCommerce te bieden heeft. 
  • We hebben professionele webshop specialisten die alles weten over het optimaliseren van de klantervaring.
  • Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw webshop bezoekers met een goed gevuld winkelmandje je webwinkel verlaten.
  • Wij kunnen ook zoekmachine optimalisatie, social marketing en alle overige online marketing werkzaamheden rondom je webshop oppakken. Handig!
wordpress logo
woocommerce logo
google gtm logo
matomo logo
moz logo

“Afdeling Online heeft alle benodigde expertise, gebundeld in één team: van marketing tot en met development - voor alles konden we bij hen terecht. In korte tijd heeft Afdeling Online ons verhaal super treffend neergezet op een goede webshop. Dat zien we terug in Google Analytics en we horen het van onze klanten. We zijn ontzettend tevreden, dus!”

Joshua van den Hurk

The Bamboovement

Dit kunnen we voor je betekenen

We bouwen een op maat gemaakte webshop en denken graag met je mee over onderstaande klussen.

Foto & video content

Dus, je wilt een webshop of website laten maken, dan moet die natuurlijk wel de show stelen. Dit doe je door professionele en verrassende foto- en videocontent. We stellen samen een beeldplan op en verzorgen vervolgens de creatieve content. Het beeldmateriaal wordt in het juiste formaat in jullie mediatheek gezet.

webshop laten maken contentmarketing

Analytics en Google Tag Manager

Een groot pluspunt van een webshop is dat bijna alles te meten valt. Je leert het online gedrag van je bezoekers kennen, waardoor je je webshop kunt blijven optimaliseren. Wij maken je Google Analytics en Google Tag Manager account in orde, zodat de juiste statistieken worden verzameld. Door onze uitgebreide kennis en ervaring met deze analyse tools kunnen we je gericht helpen met het behalen van je doelen.

webshop laten ontwerpen

SEA en Google Shopping

Zie je een dip in de leads of conversies? Door te adverteren in de zoekmachines is dit gemakkelijk op te lossen. Met SEA, ofwel adverteren in de zoekmachine, behaal je snel en gericht resultaat en zijn jouw producten zichtbaar op het moment dat jouw doelgroep ernaar zoekt. Wil je je producten tonen in Google Shopping? Of liever in Youtube? Wij helpen je met het verslaan van de concurrenten op het gebied van online adverteren. 

professionele webshop laten maken

Copywriting

Onze copywriters schrijven teksten die de juiste snaar raken bij jouw doelgroep. Daarnaast houden we ook rekening met de SEO regels, waardoor je beter te vinden bent in de zoekmachines. En dat zonder te adverteren!

website ontwerp met emailmarketing

WooCommerce workshop

Het is fijn als jij en je team de juiste knoppen weten te vinden in je nieuwe webshop. Onze website consultant neemt je mee door WooCommerce en laten je wat trucs en handigheidjes zien. Deze workshop ontvang je standaard bij je webshop. 

woocommerce workshop

In 6 stappen naar een succesvolle webshop

Denk je erover na om een professionele webshop te laten maken? Dit is hoe we dat doen:

website-laten maken en onderhouden

Een website of webwinkel laten maken? Wij ontzorgen je van beide!

Een (nieuwe) website wordt voornamelijk ingezet om informatie te delen, service te bieden en om leads te genereren, terwijl het hoofddoel van een webwinkel is om een product of dienst te verkopen. Afhankelijk van het doel wordt er bepaald welk soort platform er wordt ontwikkeld. Either way: wij nemen deze ingewikkelde werkzaamheden van je over! Om een webshop of website te laten maken ben je bij Afdeling Online zeker aan het juiste adres.

Een webshop- en online marketing bureau in één

Denk jij eraan om je webshop te laten ontwerpen door een bureau? Denk dan eens aan ons. Wij maken succesvolle webshops én kunnen je helpen met verschillende online marketingdisciplines. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw webshop wordt getoond op de kanalen die bij jouw doelgroep passen. Wij hebben alle ingrediënten in huis om van jouw website of webshop een succes te maken!

webshop bureau

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Dit is Afdeling Online

Het zijn stuk voor stuk harde werkers, die collega’s in ons team. Allemaal leuk en ieder zijn of haar eigen specialiteit.

Contact met een webshop specialist

Wil je een webshop op maat laten ontwerpen? Of wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Laat dan een bericht achter via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >