Skip to main content

Branding

Online branding maakt je merk sterk. Het zorgt voor verbinding met je doelgroep, vergroot naamsbekendheid en houdt je merk top-of-mind. Hoe we dit voor je bereiken? Met een onderscheidende brand message, pakkende creatives en een mix aan kanalen die bij jouw merk past. Klaar voor een goede merkbeleving? Afdeling Online is jouw rots in de branding.

Geschikt voor branding

Content >
Social >
SEA >
SEO >
Websites >

Iedere campagne vraagt om een een andere marketingstrategie. Benieuwd naar onze strategie voor jouw branding campagne?

Neem contact op >
Online Branding Campagnes

Succesvolle online brandingcampagnes

De voordelen van online branding

  • Vergroot je bereik en maak een goede eerste indruk.
  • Voed je doelgroep met waardevolle content die zorgt voor een band. 
  • Target doelgericht op de socio-demografische kenmerken, interesses, gedrag en aankoopintentie van je potentiële klant. 
  • Online branding is meetbaar en te optimaliseren. We meten diverse KPI’s zoals de stijging in merkherinnering of engagement van je beoogde klant.
  • Door top-of-mind te blijven bij je doelgroep, creëer je vertrouwen, de juiste merklading en herkenning. Hierdoor kiezen mensen in de conversiefase eerder voor jou. Daarom helpt branding ook mee aan leadgeneratie en het genereren van transacties.

“Dit bureau neemt de online branding campagne voor Facebook en Instagram volledig uit handen. Tot grote tevredenheid: van hun supercreatieve, efficiënte en snelle aanpak tot en met de uitgebreide kennis en de transparante, eerlijke communicatie - Afdeling Online is voor ons de perfecte partner.”

Sandra de Winter

JOZO Senior Distribution Brands Manager bij GranFood

Customer Journey See Think Do Loyalty

Branding in de Customer Journey

De klantreis begint bij het creëren van brand awareness. Daardoor past branding duidelijk in de ‘See-fase’ van de Customer Journey. Hier ontstaat het eerste klantcontact met het doel om interesse of emotie op te wekken. Heb je de aandacht te pakken? Houd hem dan vast in de volgende fase; Think.

Projecten waar we trots op zijn

Eerst geloven, dan zien. Of misschien toch andersom?

Samenwerken met Afdeling Online zorgt voor rust en groei

Als full-service online marketingbureau kun je je branding campagne met een gerust hart aan ons uit handen geven. Onze ervaren marketingstrategen staan elke werkdag voor je klaar. Zie ons maar als bonuscollega’s die je altijd even kunt bellen met je vraag. Jij slimmer, wij blij. Met experts in elke online marketingdiscipline heb je maar één bureau nodig voor je gehele online marketing, wel zo handig.

Samenwerken met afdeling online

Daag jij ons uit?

Ben je er klaar voor om precies te bereiken wie je zoekt? Onze pijl en boog liggen klaar. Vul je gegevens in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.