Skip to main content

Online communicatie specialist gezocht? Ontmoet Silvy!

Hoi! 👋 Ik ben Silvy, online communicatie specialist bij Afdeling Online. Ik kan je advies geven en ondersteunen bij online communicatie. Zo denk ik graag mee over een contentstrategie, in te zetten kanalen en online marketingcampagnes. Ik zorg ervoor dat je online marketing communicatie strategie tot in de puntjes klopt en past bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Na dat stukje advies ga ik aan de slag met het realiseren ervan. Hierbij kun je denken aan community management, adverteren op social media, copywriting en het opstellen van nieuwsbrieven. Benieuwd wat ik als communicatie expert voor je kan betekenen? Lees dan snel verder! 👇

Wat is een online communicatie specialist?

Maar wat is een online communicatie specialist dan precies? En wat kan een marketing communicatie expert voor jouw organisatie betekenen? Een online communicatie specialist is een professional die zich focust op het beheren en optimaliseren van communicatie op jouw online kanalen. Als ervaren specialist heb ik kennis van verschillende online kanalen en weet ik hoe ik communicatie op een effectieve manier inzet. Zo zorg ik ervoor dat ik de doelstellingen van jouw organisatie binnen no-time behaal.

Silvy-daantje-samenwerken

Vraag een Second Opinion aan!

Werk je nu samen met een andere online communicatie bureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een second opinion aan!

Second opinion aanvragen >
Online Communicatie Specialist Ilse

Creativity = key 🔑

In mijn werk als communicatie specialist is creativiteit het allerbelangrijkst. Want wil je écht opvallen tussen al het online verkeer? Dan zul je jouw online communicatie op een originele en creatieve wijze moeten insteken. Daarbij kan ik je als jouw online communicatieadviseur uiteraard helpen. Ik zorg er namelijk voor dat jouw online communicatie uitingen prikkelen en echt doordringen bij je doelgroep. Ook zijn de uitingen van mijn hand altijd in lijn met jouw tone of voice. Of het nu bedoeld is voor social marketing, community management, SEO of e-mailmarketing.

Waar een online communicatie specialist jou bij kan helpen

Mijn taken als marketing en communicatie specialist zijn erg uiteenlopend. In mijn werk houd ik mij onder andere bezig met het volgende:

Contentcreatie

Het creëren van relevante en boeiende content, zoals blogposts, artikelen, afbeeldingen en video’s, die jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie.

cultuur fotografie tanneke

Social media-beheer

Het beheren van jouw online aanwezigheid op sociale mediaplatforms. Hierbij hoort onder andere het plaatsen van posts, reageren op opmerkingen en het opzoeken van interactie met volgers om zo de betrokkenheid te vergroten.

internet marketing bureau social

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Jouw online aanwezigheid versterken? Ook dat is mijn taak als marketing en communicatie expert. Ik optimaliseer jouw online content en zorg ervoor dat je beter vindbaar bent in de zoekmachines.

Daantje zoekt via een telefoon Afdeling Online op, op Google

E-mailmarketing

Ook houd ik mij bezig met het ontwikkelen en beheren van e-mailcampagnes om jouw doelgroep te bereiken en te informeren. Daarnaast analyseer ik ook de effectiviteiten van deze campagnes om zo een optimaal resultaat neer te zetten.

cursus mailchimp

Adverteren

Aan de slag met adverteren op sociale platforms zoals Instagram, LinkedIn, Snapchat, Pinterest etc. voor jouw organisatie? Dat kan ik voor je regelen. Ik zet betaalde advertentiecampagnes voor je op zodat we jouw online marketingdoelstellingen weten te behalen.

Facebook adverteren

Community management

‘Er is slechts één ding dat een ander bedrijf nooit van jou kan kopiëren en dat is jouw community,’ zei Jess Erickson eerder. Wij zijn het hier volledig mee eens. Daarom zetten we community management in: wij communiceren met het netwerk van jouw bedrijf en luisteren naar wat er gezegd wordt over jouw merk.

social marketing community management

En meer...

Daarnaast kan ik je op nog veel meer online communicatie vlakken ondersteunen. Benieuwdnaar de mogelijkheden? Neem gerust contact met me op. Ik vertel je graag meer.

SIlvy

Voordelen van een online communicatie specialist

Heb ik je nog niet overtuigd over de meerwaarde van een communicatie specialist voor jouw organisatie? Hieronder lees je nog een aantal voordelen van een marketing communicatie specialist. 🙌

  • Als marketing communicatie specialist zorg ik ervoor dat jouw online marketing communicatie uitingen opvallen, creatief zijn en bij jouw tone of voice passen. 
  • Voor elke bedrijfsdoelstelling weet ik het juiste online kanaal in te zetten. Wil je bijvoorbeeld informeren, verkopen, leads genereren of werken aan je branding? Ik geef je graag advies.
  • Als online communicatie specialist weet ik jouw doelgroep te vinden, verplaats ik me in hen en communiceer ik op passende wijze namens jouw organisatie. 
  • Ook ga ik op onderzoek uit naar de eigenschappen van jouw doelgroep op het gebied van demografie, geografie, interesses en online activiteit. 
  • Kortom: als marketing communicatie specialist is het mijn doel om jouw doelgroep te bereiken, via het juiste kanaal en op het juiste moment.

Stappenplan van een online communicatie specialist

Als online communicatieadviseur ga ik zowel strategisch als creatief te werk. Dit zijn de stappen die we doorlopen als online communicatie bureau:

Silvy

Word zelf online communicatie specialist!

Wil jij je verder ontwikkelen als marketing en communicatie expert? En wil je zelf leren hoe je relevante, unieke content maakt voor op jouw online platforms? In een content marketing workshop leer je allerlei tips en tricks. Ook laat ik je als online communicatieadviseur een aantal inspirerende cases zien en laat ik je zien wat de do’s en dont’s zijn. Neem contact op en samen prikken we een datum!

Bekijk onze workshops >

Maak kennis met jouw online communicatie bureau

Klaar voor de start? Ik vertel je graag meer over wat ik als marketing en communicatie specialist voor je kan betekenen. Tot gauw! 😊

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.