Online communicatie

Online communicatie specialist Ilse

Hoi! Ik ben Ilse, online communicatie specialist bij Afdeling Online. Ik kan je advies geven en ondersteunen bij online communicatie. Zo denk ik graag mee over een contentstrategie, in te zetten kanalen en online marketing campagnes. Ik zorg ervoor dat je online marketing communicatie strategie tot in de puntjes klopt en past bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Na dat stukje advies en ga ik aan de slag met het realiseren ervan. Hierbij kun je denken aan community management, adverteren op social media, copywriting en het opstellen van nieuwsbrieven. Lees snel verder!

Creativity = the key

In mijn werk als online communicatie specialist is creativiteit het allerbelangrijkst. Want wil je écht opvallen tussen al het online verkeer? Dan zul je de online communicatie namelijk op een originele, creatieve wijze moeten insteken. En daarbij kan ik je uiteraard helpen. Ik zorg er namelijk voor dat jouw online communicatie uitingen prikkelen en echt doordringen bij je doelgroep. Ook zijn de uitingen van mijn hand altijd in lijn met jouw tone of voice. Of het nu bedoeld is voor social marketing, community management, SEO of e-mailmarketing.

Online communicatie specialist inschakelen?

Heb ik je nog niet overtuigd over de meerwaarde van een online communicatie specialist? Hieronder lees je nog een aantal voordelen:

 • Als online communicatie specialist zorg ik ervoor dat jouw online marketing communicatie uitingen opvallen, creatief zijn en bij jouw tone of voice passen.
 • Voor elke bedrijfsdoelstelling weet ik het juiste online kanaal in te zetten. Wil je bijvoorbeeld informeren, verkopen, leads genereren of werken aan je branding? Ik geef je graag advies.
 • Als online communicatie specialist weet ik jouw doelgroep te vinden, verplaats ik me in hen en communiceer ik op passende wijze namens jouw organisatie.
 • Ook ga ik op onderzoek uit naar de eigenschappen van jouw doelgroep op het gebied van demografie, geografie, interesses en online activiteit.
 • Kortom: mijn doel is het bereiken van de juiste doelgroep, via het juiste kanaal en op het juiste moment.

Ilse van Hooft
Mijn doel is het bereiken van de juiste doelgroep, via het juiste kanaal en op het juiste moment. Ilse van Hooft - Senior Projectmanager
Aanpak

Een online communicatie specialist in actie

Als online communicatie specialist ga ik zowel strategisch als creatief te werk. Dit zijn de stappen die we doorlopen:

 • 1. Online communicatie strategie

  Samen stellen we het doel van je online communicatie vast. Wil je informeren, verkopen, leads genereren of werken aan branding?

  1. Online communicatie strategie
 • 2. Kanalenstrategie

  In een kanalenstrategie bepalen we welke kanalen we in gaan zetten voor de online communicatie uitingen. Ik adviseer je bij een effectieve middelenmix.

  2. Kanalenstrategie
 • 3. Contentkalender

  Tijdens een creatieve brainstormsessie bedenken we content die uniek, innovatief en creatief is. Deze plannen we vervolgens in in een contentkalender.

  3. Contentkalender
 • 4. Contentcreatie

  Aan de slag! Ik laat mijn creatieve kant zien en ga aan de slag met content op de gekozen kanalen.

  4. Contentcreatie
 • 5. Adverteren?

  Wil je je online communicatie uitingen een extra zetje geven? Dan kun je ervoor kiezen om online campagnes in te zetten. Ik adviseer je graag over de mogelijkheden!

  5. Adverteren?
 • 6. Maandelijkse rapportage

  Benieuwd wat mijn online communicatie inspanningen opleveren? Dat lees je in de rapportage die ik je elke maand stuur.

  6. Maandelijkse rapportage

Word zelf online communicatie specialist!

Wil je zelf leren hoe je relevante, unieke content maakt voor op jouw platform? In een content marketing workshop leer je allerlei tips en tricks. Ook laat ik je een aantal inspirerende cases zien en laat zien wat de do’s en dont’s zijn. Neem contact op en samen prikken we een datum!

Contact online communicatie specialist

Wil je aan de slag met online communicatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Ilse staat voor je klaar!

Klaar voor de start? Ik vertel je graag meer over wat ik als online communicatie specialist voor je kan betekenen. Tot gauw!

Ilse van Hooft Senior Projectmanager

Stuur Ilse een bericht