Online communicatie specialist Ilse

Hoi! Ik ben Ilse, online communicatie specialist bij Afdeling Online. Ik kan je advies geven en ondersteunen bij online communicatie. Zo denk ik graag mee over een contentstrategie, in te zetten kanalen en online marketing campagnes. Ik zorg ervoor dat je online marketing communicatie strategie tot in de puntjes klopt en past bij jouw bedrijfsdoelstellingen. Na dat stukje advies en ga ik aan de slag met het realiseren ervan. Hierbij kun je denken aan community management, adverteren op social media, copywriting en het opstellen van nieuwsbrieven. Lees snel verder!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

ilse@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Online Communicatie Specialist Ilse

Ilse is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certificaatlogo hootsuite new

Creativity = the key

In mijn werk als online communicatie specialist is creativiteit het allerbelangrijkst. Want wil je écht opvallen tussen al het online verkeer? Dan zul je de online communicatie namelijk op een originele, creatieve wijze moeten insteken. En daarbij kan ik je uiteraard helpen. Ik zorg er namelijk voor dat jouw online communicatie uitingen prikkelen en echt doordringen bij je doelgroep. Ook zijn de uitingen van mijn hand altijd in lijn met jouw tone of voice. Of het nu bedoeld is voor social marketing, community managementSEO of e-mailmarketing.

Online Communicatie Specialist Ilse

Online communicatie specialist inschakelen?

Heb ik je nog niet overtuigd over de meerwaarde van een online communicatie specialist? Hieronder lees je nog een aantal voordelen:

  • Als online communicatie specialist zorg ik ervoor dat jouw online marketing communicatie uitingen opvallen, creatief zijn en bij jouw tone of voice passen.
  • Voor elke bedrijfsdoelstelling weet ik het juiste online kanaal in te zetten. Wil je bijvoorbeeld informeren, verkopen, leads genereren of werken aan je branding? Ik geef je graag advies.
  • Als online communicatie specialist weet ik jouw doelgroep te vinden, verplaats ik me in hen en communiceer ik op passende wijze namens jouw organisatie.
  • Ook ga ik op onderzoek uit naar de eigenschappen van jouw doelgroep op het gebied van demografie, geografie, interesses en online activiteit.
  • Kortom: mijn doel is het bereiken van de juiste doelgroep, via het juiste kanaal en op het juiste moment.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Een online communicatie specialist in actie

Als online communicatie specialist ga ik zowel strategisch als creatief te werk. Dit zijn de stappen die we doorlopen:

Word zelf online communicatie specialist!

Wil je zelf leren hoe je relevante, unieke content maakt voor op jouw platform? In een content marketing workshop leer je allerlei tips en tricks. Ook laat ik je een aantal inspirerende cases zien en laat zien wat de do’s en dont’s zijn. Neem contact op en samen prikken we een datum!

Meer over workshops >

Contact online communicatie specialist

Wil je aan de slag met online communicatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.