Skip to main content

Kennis

Wij willen onze opdrachtgevers niet alleen slimmer maken, we dóen het ook. Op deze pagina vind je allerlei manieren waarop we dat doen. Gebruik bijvoorbeeld een van onze downloadables óf kom naar een van onze kennisevents. 

kennis

Leren

Wij geloven erin dat je nooit bent uitgeleerd. En zeker niet als online marketeer. De online marketingwereld verandert namelijk zo ontzettend snel. Wij dragen onze kennis graag op verschillende manieren aan je over. Lees bijvoorbeeld onze online marketing blogs geschreven door onze specialisten, of ga aan de slag met onze Academy. De keuze is reuze. Succes!

Afdeling Academy

Onze opdrachtgevers en hun teams krijgen gratis toegang tot onze eigen online leeromgeving met meer dan 30 uur aan lesmateriaal.

Certificaten

Ben jij je aan het ontwikkelen in ons vak en wil je weten welke certificaten er te behalen zijn?

Handige online marketing blogs

Onze experts blijven op de hoogte door onder andere online marketing blogs en vakartikelen in de gaten te houden. En we delen deze graag met je.

Must-have Chrome extensies

Weten welke Chrome extensies onmisbaar zijn als online marketeer? Onze experts delen hun favorieten.

Online marketing tools

Aan de slag met online marketing voor jouw organisatie? Dan zijn handige tools een must-have. Kom alles te weten HubSpot, Semrush, Canva en nog veel meer.

Expert kennis blogs

Benieuwd naar wat je zelf al kan doen om de online marketing van je bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Lees dan onze expert kennis blogs. Geschreven door onze eigen specialisten.

Bekijk alle blogs

Downloadables

Om ons werk zo goed mogelijk te doen, gebruiken we verschillende documenten en bestanden. Zo wordt ons werk niet alleen beter- maar ook makkelijker gemaakt. In het kader van kennis delen, delen we deze bestanden daarom ook graag met je.

Onze events

Wij delen de kennis die wij hebben opgedaan door voor vele verschillende organisaties te mogen werken, ook graag met jou! Kennis moet namelijk rollen. Daarom organiseren wij verschillende events om jou bij te praten over het online marketingvak. Zien we je daar?

Tip van social marketeer Daantje

Wij delen via onze social kanalen regelmatig tips en quizjes. Ook in onze nieuwsbrief doen we dat. Volg ons op InstagramFacebook of LinkedIn of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Leer in de praktijk

Ben jij iemand die liever in de praktijk leert? Wij hebben een mooi aanbod aan incompany workshops op de plank liggen. Denk aan een workshop Social Advertising of een workshop Google Ads.

Bekijk alle incompany workshops >

Nóg meer leren?

Wil jij graag meer weten over bijvoorbeeld onze opleidings- en coachingsmogelijkheden? We praten je graag bij tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.