Skip to main content

Jouw expert in Looker Studio Development 📈

Hoi! Ik ben Mathijs, Looker Studio Developer van Afdeling Online. Als ervaren Looker Studio Developer begrijp ik de complexiteit en mogelijkheden van deze krachtige tool. Mijn kracht ligt in het creëren van aangepaste dashboards en rapporten die niet alleen inzichtelijk zijn, maar ook gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Kan jouw organisatie hier wel wat hulp mee gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op. 📩

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

mathijs@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Mathijs geeft uitleg over data analyse
Looker studio logo

Wat is Looker Studio?

Looker Studio, voorheen Google Data Studio, is een zakelijke online tool van Google. Deze handige AI tool stelt je in staat om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, te transformeren en te analyseren. Met Looker Studio kun je deze gegevens vervolgens ook op een overzichtelijke en begrijpelijke manier presenteren. Denk hierbij aan aangepaste dashboards, rapporten en visuele analyses. Zo verkrijg jij dankzij marketing AI waardevolle inzichten en kun je datagestuurde beslissingen nemen. Kortom: een must-have tool voor iedere organisatie.

Waarom je Looker Studio wilt inzetten voor je organisatie

Looker Studio heeft de manier waarop bedrijven data analyseren en presenteren getransformeerd. Als expert in Looker Studio bied ik nauwkeurige en interactieve datavisualisaties die het mogelijk maken snel belangrijke beslissingen te nemen op basis van betrouwbare gegevens. Deze intuïtieve tool stelt jouw organisatie in staat om complexe gegevens te analyseren en visualiseren. Looker Studio integreert naadloos met diverse gegevensbronnen, databases en zakelijke toepassingen, waardoor het een essentiële aanvulling is op jouw Google-marketing stack en jouw organisatie in het algemeen. Inzichten verkrijgen was nog nooit zo eenvoudig en toegankelijk. 🙌

Template Looker Studio

Vraag een gratis second opinion aan!

Werk je momenteel samen met een andere looker studio developer, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu gratis een second opinion aan!

Second opinion aanvragen >

Samenwerken met een Looker Studio Developer? 🤝

Ontdek de voordelen van samenwerken met een Looker Studio Developer: 

  • Aangepaste dashboards: wij zorgen voor Looker Studio templates die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en ambities.
  • Efficiënte data-analyse: bespaar tijd en middelen met gestroomlijnde en effectieve data sources. 
  • Heldere inzichten: krijg heldere inzichten uit complexe datasets, waardoor besluitvorming makkelijk wordt. 
  • Interactieve rapporten: wij zorgen voor interactieve en gebruiksvriendelijke rapporten die makkelijk aan te passen en te interpreteren zijn. 
  • Continue ondersteuning: profiteer van continue ondersteuning en onderhoud van een specialist om ervoor te zorgen dat jouw systemen altijd up-to-date blijven.
  • Training en begeleiding: wij verzorgen training en advies zodat jouw team weet hoe ze Looker Studio effectief kunnen gebruiken.

Wat doet een Looker Studio Developer?

Benieuwd naar de werkzaamheden die ik voor je uitvoer? En welke stappen we samen doorlopen?
Lees ze hieronder. 👇

Mathijs geeft uitleg over automatisering en data analyse

Training van een Looker Studio Developer 🧠

Benieuwd hoe je data omzet in duidelijke inzichten? Onze Looker Studio training, geschikt voor zowel data-experts als beginners, leert je effectief data te visualiseren en rapporteren. Met KPI’s als basis ontdekken we alle mogelijkheden van Looker Studio, gericht op het creëren van een dashboard voor jouw organisatie. Geïnteresseerd? Lees verder voor meer informatie.

Looker Studio training >

Maak kennis met jouw Looker Studio Developer 👋

Het begrijpen en effectief gebruiken van Looker Studio heeft een grote impact op hoe je bedrijf met data omgaat. Als Looker Studio Developer ben ik er om je door dit proces te leiden en om ervoor te zorgen dat je de volledige kracht van data-analyse benut. Is dit iets voor jou? Laten we snel kennismaken. ☕

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.