SEA specialist - Adwords Certified Partner

Hoi, ik ben Dirk! Als SEA specialist adviseer ik je graag over effectiever online adverteren met Google Ads (voorheen Google Adwords) of Bing Ads. Afgekort ook wel SEA (Search Engine Advertising) genoemd. Als Adwords Certified Partner help ik je bij het ontwerpen én realiseren van winstgevende SEA campagnes. Het strategisch inzetten van tekstadvertenties, display banners, YouTube ads en remarketing is mijn specialisme.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
SEA specialist - Adwords Certified Partner Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads
SEA specialist - Adwords Certified Partner Dirk Presenteren

Effectieve Ads strategie

Wanneer je meer sales wil genereren met je webshop of juist gericht bent op contactaanvragen, dan is Google Ads (voorheen Google Adwords) of Bing Ads op korte termijn het meest gerichte kanaal. Hoewel de concurrentie tegenwoordig vaak groot is, kan een slim opgezette campagne je veel opleveren en wellicht ook juist geld besparen.  Neem snel contact met me op! Als SEA consultant help ik je graag.

Een SEA specialist inschakelen?

Display advertising, search advertising, Google Shopping/Bing Shopping, YouTube en Google Grants; allemaal SEA-vormen. Maar wat zijn nu de voordelen van SEA?

  • Resultaat: met SEA realiseer ik door middel van slimme campagnes meer leads en verkopen voor jouw bedrijf of bespaar ik op de kosten van je huidige campagnes.
  • Zichtbaarheid: door SEA verhoog ik je zichtbaarheid in de zoekmachine.
    Specifiek Ik neem jouw doelgroep(en) onder de loep en op basis daarvan kan ik super specifiek targeten op regio, tijdstip en device.
  • Transparant: ik geef je inzicht in wat je precies uitgeeft en wat de resultaten zijn. Op basis daarvan stuur ik direct bij.
  • Trends: ik ben altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het internet. Zo maak ik gebruik van slimme technieken als re-marketing, display advertenties en Google Shopping/Bing Shopping.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

SEA stappenplan volgens SEA specialist

Wat gaan we precies doen? Als SEA consultant doorloop ik samen met jou deze stappen:

SEA workshop van onze SEA specialist

Omdat de online wereld continu verandert, spijker ik je graag bij. Dat doe ik ook als SEA specialist. Ik geef regelmatig op maat gemaakte workshops. Tijdens die workshops geef ik inspirerende praktijkvoorbeelden, tips & tricks. Neem contact op en samen plannen we een workshop!

Meer over workshops >

Contact SEA specialist

Wil je aan de slag met SEA of gewoon meer informatie? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.