Ontmoet jouw SEO specialist

Hoi! Ik ben Dirk, de SEO specialist van Afdeling Online. Mijn voornaamste doel is het creëren van betere Google posities voor jouw website of webshop. Dit doen we door middel van Search Engine Optimization. Het doel daarvan is je zichtbaarheid vergroten en uiteindelijk door online reach meer conversies te genereren. SEO is het ideale online kanaal wanneer het gaat om het verhogen van je leads of sales. Als SEO specialist is het mijn taak om de customer journey van jouw klanten te onderzoeken, de concurrentie te bekijken en met onsite optimalisatie en linkbuilding top posities te bereiken.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
SEO specialist Dirk

Dirk is gecertificeerd

google partner badge
SEO specialist Dirk presenteren

SEO marathon

Een hoge positie in de zoekmachine bereik je niet in één keer. Zoekmachine optimalisatie is namelijk een doorlopend proces. Ik zeg altijd: SEO is als een marathon, geen sprintje. Als SEO specialist van Afdeling Online neem ik de gehele optimalisatie graag voor mijn rekening. Geïnteresseerd? Neem dan contact op.

SEO, wat is dat dan?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Of in het Nederland: goed gevonden worden met de juiste zoektermen in Google. En wat we dan gaan doen? Zoekwoordenadvies en teksten schrijven onder andere. Er zitten een boel voordelen aan, ook voor jouw bedrijf. Door SEO krijg je bijvoorbeeld meer organisch verkeer van de zoekmachine naar jouw website, ben je vindbaar via de voor jouw bedrijf relevante thema’s en zoekwoorden, breng je jouw boodschap duidelijk over op je website en creëer je een netwerk van relevante externe pagina’s die naar jouw website verwijzen.

email marketing bureau strategie

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Waarom samenwerken met een SEO specialist?

Nou, wel hierom:

  • Als SEO expert help ik jouw boodschap klantgericht over te brengen op je website. Ik schrijf met de wensen van je klant in het vizier.
  • Naast keyword research en SEO geoptimaliseerde teksten bekijk ik je website ook SEO technisch en geef ik graag advies aan je webbouwer.
  • Mijn adviezen zijn altijd realistisch! Ik bekijk je website domain authority en plaats die in perspectief van de concurrentie om zo de haalbaarheid van top rankings te toetsen.
  • Door middel van linkbuilding helpt een SEO specialist je met het creëren van externe pagina’s die relevant zijn en die verwijzen naar jouw website.

SEO stappenplan volgens SEO specialist

Om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekmachine, doe ik als SEO specialist een grondige klant-, markt- en concurrentieanalyse. Op basis hiervan stippel ik een SEO-programma uit. Met elkaar doorlopen we deze stappen:

SEO workshop volgen van een SEO specialist

Wil je meer leren over SEO? Volg dan een op maat gemaakte workshop over SEO of over andere aspecten van online marketing. Ik breng je namelijk graag op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. En wat ik ook belangrijk vind: inspirerende praktijkvoorbeelden en toepasbare tips. Neem contact op en prik een datum!

Meer over workshops >

Contact SEO specialist

Wil je aan de slag met SEO? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.