Skip to main content

Ondersteunen

Samenwerken is toch veel leuker dan alleen? Zo denken wij er wel over. Kennis delen, elkaar helpen, sterker worden. Samen! Daarom bieden wij graag ondersteuning aan jou en jouw organisatie. Dit doen we op verschillende manieren: detachering, coaching maar ook helpen wij collega bureaus graag uit de brand. Alles om jouw online marketing te optimaliseren. Want kennis moet rollen.

stagebedrijf samen achter computer

Detachering

Wij werken graag bij onze opdrachtgevers op locatie.

Coachen

Wij coachen je graag in jouw werk. Jij aan het roer, wij als coach.

Voor bureaus

Wij helpen andere bureaus vaak bij het aanvullen van hun dienstverlening.

Samen gaan

Wij geloven dat kennis moet rollen en dat je verder komt wanneer je je krachten met elkaar bundelt. Daarom ondersteunen we je op de manier die jij zelf het prettigst vindt. Handig als onze specialist op locatie komt? Dan regelen we dat. Maar ook wanneer je meer wil leren over het vak en je je werkzaamheden naar een hoger niveau wil tillen kun je op ons rekenen. Of heeft jouw afdeling een extra hand nodig? Dan nemen we die graag aan en gaan we samen voor het beste resultaat. Dus… bij jou of bij mij?

"Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je ver komen, ga samen."

Jaap Schepers

Directeur en online strateeg

Projecten waar we trots op zijn

Eerst geloven, dan zien. Of misschien toch andersom?

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Samen sparren?

We vertellen je graag alles over onze ondersteuningsmogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Maak een afspraak!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >