Skip to main content

Opleiden

Wat je vandaag leert, is morgen alweer verouderd. Dat is het mooie, maar vaak ook het uitdagende aan ons vak. Daarom coachen en leiden wij onze opdrachtgevers graag op. Dat doen we via workshops, Coaching on the Job en Incompany Opleidingen. Deze opleidingsvormen vertrekken altijd vanuit de werkpraktijk en geven antwoord op vragen als ‘Wat kan ik vandaag met deze kennis?’ en ‘Kan ik dit zelf oppakken of zet ik iemand anders aan het werk?’.

opleiding overzicht overview

Agenda

Wij bieden regelmatig workshops en opleidingen aan.

Incompany

Onze lessen, maar dan 100% op maat en bij jou op locatie.

Coaching on the job

Wij coachen je graag in jouw werk. Jij aan het roer, wij als coach.

Onze visie op leren

Een rode draad door Afdeling Online is toch wel de liefde voor leren. Je vak ontwikkelen is een must als digitale marketeer, en dus is een sterke visie op dit onderwerp onmisbaar. Daarom heeft Afdeling Online een groot deel van haar eigen team intern opgeleid via traineeships en startersbeurzen. Daarnaast is er altijd veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Met de jaren kwam onze wens om de digitale marketing van organisaties te professionaliseren. Dat resulteerde in een ondernemersvisie die anders is dan andere bureaus en bovendien: een opleidingstak waar kennis en ervaring wordt gedeeld met opdrachtgevers.

"Wat mij betreft zijn er twee soorten mensen: zij die hun kennis bereid zijn te delen en zij die bang zijn dat hun ideeën door een ander worden gebruikt. Wij scharen onszelf binnen de eerste categorie. Kennis moet rollen, is onze visie. Soms leer je het snelst door het samen te doen - in jouw organisatie."

Sanne Schepers

Directeur Afdeling Online

opleiding-overzicht instructie mercede

Praktisch strategisch

Iedereen weet wel wat over digitale marketing. Er zijn daarentegen nog altijd te weinig marketing- en communicatieprofessionals die de praktische toepassing van hun vak volledig onder de knie hebben. En dat terwijl een praktische insteek vaak veel meer oplevert dan alleen maar blijven denken in strategieën en mogelijkheden. Ook daarom leiden wij ons eigen team zelf op. Alleen zo leren zij hoe ze de onbeperkte digitale mogelijkheden vertalen in een aanpak die hout snijdt.

Dit zijn de docenten

Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren. Dat wil zeggen: hard werken gecombineerd met gezellige en interactieve lessen. Deze docenten geven de lessen.

Projecten waar we trots op zijn

Eerst geloven, dan zien. Of misschien toch andersom?

rondje-maudi

Meer weten?

Neem contact op met Maudi Philipsen.

Stel je vraag aan Maudi

Referenties

Wij geven al jaren met veel plezier les aan onze opdrachtgevers, maar we zijn ook graag gastdocent. En natuurlijk hebben we zelf de juiste certificaten.

icm logo
google cert educator level2
factor-c
Logo SDP

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >

Afdeling Academy

Kies je voor een opleiding bij Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >