Online marketing opleiding

Volg een online marketing opleiding

De behoefte aan goede online marketeers groeit. Wij zien het als onze plicht om nieuwe online marketeers op te leiden en de kennis die wij in huis hebben, een plekje te geven bij onze klanten. Om die reden hebben wij meerdere opleidingstrajecten lopen. Benieuwd naar onze opleidingen? Je leest het hieronder.

Jaap Schepers
‘Omdat we nou eenmaal graag over onze hobby praten.’ Jaap Schepers - Directeur & Online Strateeg
Omscholing

Opleiding in samenwerking met UWV en Servicepunt Leren en Werken

Om aan de groeiende vraag naar online marketeers te voldoen, hebben we een online marketing opleiding opgezet voor uitkeringsgerechtigden. Dit in samenwerking met het UWV en Servicepunt Leren en Werken. Tijdens het traject van zes weken leren zij de basis van online marketing. Met deze kennis en vaardigheden op zak, gaan ze vervolgens drie tot vijf maanden stage lopen op de marketing- en/of communicatieafdeling van een bedrijf.

Wil jij deelnemen aan de opleiding? Of heb je wellicht een stageplaats voor een student? Lees meer via onderstaande buttons.

Opleiding volgen?

Ben je geïnteresseerd in dit omscholingstraject en wil je meer informatie? Klik op de knop en kom meer te weten over deze opleiding!

Stagebedrijf worden?

Lijkt het je wat om stagebedrijf te worden en wil je graag meer informatie over aanmelden? Wij leggen het je graag uit. Klik op de knop voor meer informatie!

Afdeling Cultuur

Afdeling Online heeft een hart voor cultuur, daarom is Afdeling Cultuur in het leven geroepen. Onder deze noemer leiden wij onder andere cultuurmarketeers op tot online marketeers. In februari hebben we onze allereerste opleiding succesvol afgerond en daarnaast zijn we druk bezig met de online marketing opleiding van de Proeftuin Internationalisering Brabant.

Afdeling Cultuur

Proeftuin Internationalisering Brabant

Cultureel Brabant internationaal op de kaart zetten, dat is het doel! Tijdens dit opleidingstraject werken Brabanste cultuurmarketeers niet alleen aan de online marketing van hun eigen organisatie. Samen werken ze namelijk ook aan een gezamenlijke opdracht; de internationalisering van de Brabantse cultuursector.

Proeftuin opleiding
In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Wil je graag kennismaken met jouw nieuwe Afdeling Online?

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht