Skip to main content

Snapchat adverteren

Snapchat adverteren is dé manier om jongeren te bereiken. De meeste Snapchat-gebruikers zijn 15-19 jaar oud. Op Facebook ga je deze doelgroep niet meer vinden. En de kans op een aankoop na het zien van een Snapchat advertentie is 11%. Veel meer dan op Instagram (4%) en Facebook (3%)!

Snapchat adverteren

Waarom op Snapchat adverteren?

  • Snapchat is perfect om een jonge doelgroep (15-24 jaar) te bereiken en kan al vanaf 5 euro per dag.
  • Je kunt je advertenties heel gemakkelijk richten op specifieke doelgroepen op basis van leeftijd, geslacht, locatie, interesses en meer.
  • 1,5 miljoen actieve Nederlandse Snapchat-gebruikers binnen handbereik.
  • Je advertentie wordt altijd full-screen weergegeven. 
  • Je kunt kiezen uit 5 unieke manieren om te adverteren: snap ads, story ads, collection ads, filters en lenzen. 
  • Je advertentie shoppable maken? Geen probleem! Wij koppelen je Snapchat Ad aan je webshop/website.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Succesvol adverteren op Snapchat met Afdeling Online?

Bevindt jouw ideale doelgroep zich op Snapchat, maar is op Snapchat adverteren niet direct jouw specialiteit? Geen probleem, daarom zijn wij er: jouw collega marketeers. Wij helpen je met liefde bij het inrichten van je Snapchat Ads account, het ontwerpen van advertenties, het managen van campagnes en het rapporteren van resultaten.

En natuurlijk kun je ook altijd op ons rekenen voor passend advies om je advertenties te optimaliseren. Vinden we leuk en doen we graag! Meer weten? Neem contact op, dan vertellen we je er alles over.

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Neem contact op met een Snapchat specialist

Wil je meer weten over op Snapchat adverteren? Laat hieronder een berichtje achter, dan plannen we zo snel mogelijk een kennismaking in!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >