online marketing

Online Marketing is ons vak

Supercalifragilisticexpialidasties, dat is wat Mary Poppins zong. Leuk, super leuk, maar ook complex. Zo zien wij online marketing. Gelukkig zijn wij er om samen met jou de juiste keuzes te maken in je online marketingstrategie en je te helpen bij de uitvoering ervan.

online middelenmix

Online marketing: natuurlijk!

Geen enkel online marketingmiddel is heilig. Wij geloven in een slimme mix van kanalen die past bij jouw visie en wensen. Maar waar begin je? Laten we beginnen met een kop koffie en de doelen die je hebt: branding, conversies, vindbaarheid, productverkoop… Hieronder zie je welke voor online marketing middelen je ons vervolgens kunt inzetten.

Online marketing succes

Succes behalen met je website of webshop: dat is waar online marketing om draait. Maar hoe pak je dat aan? Waar liggen de kansen? In welke gaten kun je springen? Wat doen je concurrenten? Welke doelen wil je behalen? En hoe maak je die concreet in de vorm van meer bezoekers, downloads of inschrijvingen voor je nieuwsbrief? Wij helpen je graag bij het bepalen van je online marketing strategie.

Meer over strategie

Zoekmachine Adverteren

Slim adverteren in de zoekmachine, dat is SEA wat ons betreft. Een effectief online marketingmiddel dat snel en gericht resultaat oplevert. Wij realiseren een Google Ads campagne gericht op de belangrijke pagina's binnen je website.

Meer over SEA

Zoekmachine Optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. Of voor ons Nederlanders: goed gevonden worden op de juiste zoektermen in Google. Wat we dan gaan doen? Een zoekwoordenonderzoek en teksten schrijven onder andere. Dit online marketingmiddel levert op de lange termijn veel op. We zien SEO daarom ook als een marathon, geen sprintje.

Meer over SEO

Adverteren op social media

Kies je social media als online marketing kanaal, dan ervaar je veel voordelen. Op social media kun je namelijk je doelgroep superspecifiek targeten en zijn je resultaten nauwkeurig te meten. Wij helpen je met het maken en plaatsen van advertenties op jouw sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.

Meer over Social Marketing

U heeft 1 nieuw bericht

E-mail is nog altijd één van de meest effectieve middelen van online marketing. Snel in te zetten bij nieuws of campagnes. Ideaal om de loyaliteit van je klanten te vergroten. En ook fijn: alles is lekker meetbaar.

Meer over E-mailmarketing
TEAM

Eerst collega, dan online marketeer

In alles wat wij doen zijn wij eerst je collega en dan online marketeer. Wij geloven dat we elkaar slimmer maken als we kennis, resultaat en fun combineren.

kijk nou eens

Online marketing projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten. Stuk voor stuk gave projecten, met uiteenlopende online marketing onderwerpen.

Bekijk alle cases
nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Samenwerken met een online marketing bureau? Maak kennis met jouw nieuwe Afdeling Online!

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht