Skip to main content

Development

Je website of webshop is dé plek waar alles samenkomt: de bezoeker zal hier de beoogde conversie moeten maken. Een contactformulier invullen, een aankoop doen of inschrijven voor je nieuwsbrief. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren, maar dan moet alles wel optimaal werken. Bof jij eens even, want wij realiseren dit voor je!

website laten maken en onderhouden

Waarom wordt Afdeling Online jouw development partner?

  • Onze specialisten zijn op de hoogte van alle online trends en ontwikkelingen. We hebben alle kennis onder één dak: van online marketing tot webdevelopment.
  • Voordat we beginnen met het ontwikkelen van jouw website, vindt er eerst een strategische sessie plaats. Welke functionaliteiten zijn onmisbaar op jouw website? Wie is de doelgroep? En wat moet de gebruiker allemaal lezen op de website? 
  • De uitstraling van een webshop of website is belangrijk, maar nog belangrijker is de gebruiksvriendelijkheid. Dit testen we uitvoerig met een gebruikersgroep en met jou!
  • Voor al onze websites gebruiken we WordPress. WordPress is intuïtief in gebruik en flexibel bij doorontwikkeling. Wij bouwen de site, maar jij blijft de eigenaar. 
  • Je krijgt van ons een begeleidende workshop, zodat jij ook zelf met de site aan de slag kunt. Op deze manier heb je niet voor elke aanpassing een webbouwer nodig en ben je zelf erg flexibel. 
  • We richten standaard Google Tag Manager en Google Analytics voor je in. Belangrijk, want zo wordt jouw website meetbaar. 
  • Je krijgt daarnaast standaard een aantal andere plug-ins meegeleverd, waaronder Yoast SEO, iThemes Security, Gravity Forms en Caching plugin. Met deze extensies maken we jouw website flexibel, meetbaar, veilig én makkelijk te onderhouden.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Website uitbesteden

Zo ontwikkelen wij jouw flexibele website

Het ontwikkelen van de website doen we aan de hand van de nieuwste trend op het gebied van websites, namelijk met blocks. Wij bouwen alle pagina-indelingen op door middel van blokken. Die blokken hebben allemaal hun eigen functie: een tekstblok, een fotoblok, een sliderblok, een featured image blok en een videoblok. Hoewel wij voor elke paginasoort een voorbeeld indeling maken, ben je volledig vrij om met deze blokken gemakkelijk wijzigingen te maken.

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Hulp nodig bij de development van jouw website?

Wil je dit technische proces uitbesteden? Je toekomstige website is bij ons in goede handen! Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >