Skip to main content

Allround online marketing voor Cubord Signmakers

Niet l*llen maar leveren. Dat is de mentaliteit van het Rotterdamse bedrijf Cubord Signmakers. Zij zorgen ervoor dat jouw bedrijf in het oog springt. Cubord maakt namelijk reclameborden, spandoeken, stickers, vlaggen, gevelreclame, bouwborden en nog veel meer. Reclame maken dus, voor andere bedrijven. Maar online reclame en communicatie rondom Cubord zelf? Daar zijn wij voor! Ze schakelden ons in voor: Adwords, e-mailmarketing, community management op Facebook & LinkedIn én Google Analytics.

E-mailmarketing

SEO en SEA

Community management

cubord website
cubord logo

De opdracht

Cubord Signmakers is trots op wat ze maken. Daarom draait de online communicatie om ‘don’t tell it, show it’. Onze opdracht is om Cubord in de online schijnwerpers te zetten. En dat doen we al sinds 2016 met veel verve, op allerlei online marketing kanalen. Met een maandelijkse nieuwsbrief, effectieve Adwords campagnes, doorlopende SEO optimalisatie en creatieve posts op Facebook en LinkedIn. Ook zit onze collega Ilse twee keer in de maand bij Cubord in huis om écht onderdeel uit te maken van hun team.

"Doordat Ilse twee keer in de maand bij ons op kantoor zit, leren wij veel over online marketing. Andersom geldt dat ook: Ilse wordt betrokken in ons vak en kan ons daardoor goed online marketing advies geven."

John Zijtregtop

Cubord Signmakers

Adwords campagnes

De Adwords campagnes die we voor Cubord inzetten zijn zeer effectief. Misschien wel iets té effectief, want de offerteaanvragen naar aanleiding van de Adwords campagnes rijzen de pan uit. En dat dankzij scherp gekozen keywords en het nauwlettend in de gaten houden van de concurrentie.

Nieuwsbrieven

Elke maand weer proberen we de (potentiële) klanten van Cubord te inspireren met gerealiseerde projecten, de nieuwste mogelijkheden en tof intern nieuws. In de nieuwsbrief is ook ruimte om de Cuborders aan het woord te laten in een voorstelrondje. We vertellen over de ontwikkelingen en gebeurtenissen in de branche en in het bedrijf. En af en toe gooien we er leuke productacties en -tips tussendoor.

Facebook & LinkedIn

Bij Cubord Signmakers draait alles om het visueel aantrekkelijk maken van gebouwen, bouwborden en andere ruimtes/omgevingen. Het is dan ook van belang om het eindresultaat ook erg beeldend te communiceren op social media. Daar zijn Facebook en LinkedIn de aangewezen kanalen voor. We delen niet alleen prachtige foto’s maar vertellen ook het verhaal achter het project. Of verhalen die op kantoor en op de weg gebeuren. We zitten namelijk in de Cubord WhatsApp groep, waardoor we alle leuke momenten meepikken.

Google Analytics

Voor Cubord houden we nauwlettend in de gaten welke webpagina’s het best worden bezocht en vooral ook: via welk kanaal die mensen er dan terecht zijn gekomen. Zo kunnen we precies meten welke resultaten onze online marketing inspanningen hebben opgeleverd. En we mogen eigenlijk niet opscheppen, maar hieronder zie je de fantastische resultaten.

De scores!

Al met al, een succesvolle case waar wij heel enthousiast van worden. Ook van de online resultaten worden we heel blij: