Skip to main content

Online Marketing Bureau Rotterdam

Hoi! Wij zijn Afdeling Online, een online marketing bureau in Rotterdam. Wij zijn experts in online marketing en helpen jou graag. Onze specialisatie ligt onder andere bij SEO, SEA, Social Marketing, Google Analytics, E-mailmarketing, Marketing Automation en nog veel meer. Als toegewijd internet marketing bureau uit Rotterdam ontwikkelen we samen met jou een strategie en zetten deze om in actie. Zo maken wij jou sterk in digitale marketing.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
010 - 307 39 28
Online Marketing Rotterdam Van Nelle

Ons adres

Van Nellefabriek
Van Nelleweg 1
Expeditiegebouw
3044 BC Rotterdam

Google Partner Badge
Cursus SEO analyse

Jouw online marketing bureau in Rotterdam

Wij zijn Afdeling Online, een online marketing bureau in Rotterdam dat haar opdrachtgevers sterk maakt in Digitale Marketing. We doen dat op drie manieren: we nemen werk uit handen, we leveren de juiste Digitale Marketeers voor de teams van onze opdrachtgevers en we coachen en leiden op. Onze specialisten zorgen ervoor dat digitale marketing dé motor wordt voor jouw bedrijf om ambities te realiseren.

Online marketing is ons vak

Wij geloven erin dat we onze kennis en ervaring delen en overdragen. Zo bouwen we samen aan een digitale toekomst, met direct resultaat. De sleutel hiervoor is teamwork: als wij jouw collega marketeer worden, bereiken we het meest optimale resultaat. Kom meer te weten over ons online marketing bedrijf in Rotterdam.

online-marketing-rotterdam

Wat doet een online marketing bureau?

Wij zijn jouw internet marketing bureau uit Rotterdam. En hoewel wij online marketing geen hogere wiskunde vinden, blijft het natuurlijk wel een vak met veel disciplines en continu heel veel nieuwe en spannende ontwikkelingen. Sterker nog: wij worden er blij van om onze klanten te helpen met het vinden van de juiste weg in het bos van SEO, SEA, Google Analytics 4, Social Marketing, E-mailmarketing en nog veel meer.

Strategie

Als digital marketing bureau begint er geen project bij ons zonder een slimme aanpak. De ene keer uitgebreider dan de andere, maar we werken altijd vanuit een heldere online marketing strategie die past bij jouw organisatie.

SEO

Organisch beter gevonden worden in de zoekmachine, dat is SEO (zoekmachine optimalisatie) voor ons. We kijken zowel on-site als off-site naar verbeteringen en helpen met de uitvoering ervan. Denk aan: zoekwoorden onderzoek, landingspagina’s en knettergoede teksten.

SEO Online Marketing Bureau

SEA

Betaalde campagnes bij bijvoorbeeld Google en Microsoft: voor veel bedrijven een onmisbaar onderdeel van de online middelenmix. Wij zetten campagnes op en optimaliseren ze totdat we erbij neervallen.

Google Ads bureau

Social Marketing

Creatieve campagnes op sociale media als Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok, Snapchat en Spotify: wij worden daar wel warm van. Ideaal trouwens voor branding, leadgeneratie en exposure voor jouw merk.

Social Marketing Bureau

E-mailmarketing

Het oudste maar meest effectieve broertje in de online marketing familie: e-mailmarketing. Wij regelen een mooi template, maar ook de nieuwsbrieven zelf.

Analytics

Meten doen we graag, maar van te veel cijfers worden we gek! Daarom zijn wij fan van simpele en heldere dashboards, maar wel met een perfecte inrichting van Google Analytics 4.

Google Analytics Bureau

Websites en webshops

Wij ontwikkelen een nieuwe website en/of webshop die direct klaar is voor gebruik van professionele online marketing campagnes. Met ons heb je dus een partner voor je site en je online marketing in één.

Website Ontwerp Bureau

En meer...

Online Marketing bestaat natuurlijk uit een boel disciplines. Denk ook aan AVG advies, Recruitment Marketing, Contentmarketing, enzovoort. Als online marketing bedrijf uit Rotterdam hebben wij alles in huis.

Online Marketing Bureau

Waarom Afdeling Online?

200+ opdrachtgevers

Wij werken zowel voor lokale en internationale opdrachtgevers en zijn gespecialiseerd in de wisselwerking tussen profit en non-profit.

Google Partner

Dankzij certificaten en diploma’s zijn onze specialisten op de hoogte van alle nieuwste trends en online mogelijkheden.

Alles in huis

Opdrachtgevers vinden het super fijn dat wij alles in huis oppakken: van design van banners tot het schrijven van teksten.

SEO specialist Dirk

Waarom samenwerken met een online marketing bureau uit Rotterdam?

Je online marketing uitbesteden klinkt goed maar je bent nog niet helemaal overtuigd. We geven je daarom graag wat redenen om met een digitaal bureau uit Rotterdam samen te werken.

  • Wij kennen de online wereld met al zijn nieuwe trends en delen deze ook graag met jou, zodat jij je concurrenten voor kunt blijven. Jouw digitale zichtbaarheid is voor ons belangrijk.
  • Wij helpen je vooruit met allerlei online disciplines en problemen: we doen alles onder één dak.
  • Wij denken ook op de lange termijn. Daarom geven we regelmatig gratis kennissessies en workshops voor onze klanten. Handig, want zo leer je zelf ook nog eens wat en blijf je jezelf ontwikkelen.

Maak kennis met onze klanten

Bekijk een greep uit ons klantenbestand waarvoor we aan de slag mochten met online marketing in Rotterdam.

navingo logo
dwg logo
hatenboer neptunus logo
rotown logo
shabu logo

Neem contact op met ons online marketing bureau in Rotterdam

Wil je meer weten over ons digitaal  bureau in Rotterdam? Of kennis maken met onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier. We helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.