Skip to main content

Google Search Ads

Het doel van Google Search Ads is om zo hoog mogelijk in de Google-zoekresultaten te komen. Dit doen we met slimme tekstadvertenties. Het mooie is: je betaalt alleen als er wordt geklikt. Ben jij klaar om jouw concurrenten te verslaan? Schakel ons in!

Google search ads

De voordelen van Google Search Ads

  • Met Google Search Ads belandt jouw website of webshop hoog in de zoekresultaten. Op die manier werk je aan je zichtbaarheid en meer websiteverkeer. 
  • Start je met Google Search Ads? Dan boek je direct resultaat. Je pakt namelijk een heel relevante doelgroep beet tijdens hun zoektocht naar jouw product of dienst. 
  • Dankzij Google Search Ads kun je heel specifieke doelgroepen targeten. Onder andere op basis van zoekgedrag, regio, tijdzone en meest gebruikte devices. 
  • Het mooie van campagnes in Google is dat de resultaten heel goed meetbaar zijn. Zo kun je precies zien hoeveel de advertenties opleveren en kun je – waar nodig – direct bijsturen.
  • Google Search Ads zijn ook te combineren met andere slimme advertentietechnieken, zoals remarketing, display marketing, Google Shopping en YouTube advertising.

Een nadeel is dat er ook kosten verbonden zitten aan Google Search Ads. Wil je meer te weten komen over deze kosten? Lees dan ons blog!

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Google search ads expert

Google Search Ads uitbesteden?

Het opzetten en optimaliseren van Google Search Ads is een vak apart. Laat daarom één van onze gecertificeerde Google Ads-experts aan de knoppen draaien. We gaan eerst aan de slag met een doordachte strategie en campagnestructuur. Vervolgens schrijven we messcherpe advertentieteksten en voegen prikkelende extensies toe. Kortom: we doen er alles aan om jouw Google Search advertenties eruit te laten springen. En dat alles met één duidelijk doel: meer conversies op jouw website of webshop.

Google Premier Partner

Als Google Premier Partner behoort Afdeling Online tot de beste 3% van bedrijven die aan de vereisten van Google voldoen. Google noemt ons dus een héél goed Google Ads bureau. Zo ben je verzekerd van de beste Google Search ads. Wil je je Search Ads combineren met visuele advertenties binnen Google? Bekijk dan ook de mogelijkheden omtrent YouTube Ads en Google Display Ads.

Google premier partner Google Search Ads expert
Maud en Dirk in gesprek aan een zit/sta bureau

Meer weten over Google Ads Remarketing?

Wist je dat Google Ads Remarketing van groot belang is voor culturele instellingen? Maud vertelt je er alles over in haar blog!

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Aan de slag met Google Ads?

Wil jij vandaag nog resultaat boeken in Google? Schakel onze Google Ads-experts in! Vul jouw contactgegevens in en krijg meer informatie!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >