Skip to main content

Google Shopping

Wil jij nóg meer potentiële klanten kennis laten maken jouw producten? Organisch of betaald? Integreer jouw webshop dan in de populairste zoekmachine van de wereld: Google! Met Google Shopping zijn de producten van jouw webshop, inclusief afbeelding en prijs, direct zichtbaar in Google. Lees verder, dan vertellen we je er alles over!

Google Shopping Uitbesteden

Dit zijn ze: dé voordelen van Google Shopping

  • Google shopping vult productadvertenties automatisch in. Dat is een stuk gemakkelijker dan via Google Search, waar je advertenties handmatig maakt, per product.
  • Je producten krijgen meer zichtbaarheid. Google Shopping resultaten staan namelijk boven de “gewone” zoekresultaten.
  • Naast meer organische zichtbaarheid geef je je producten met Google Shopping advertenties écht een boost! Handig voor producten waar de concurrentie moordend is.
  • Het conversiepercentage na iedere klik is een stuk hoger dan in Google Search. Consumenten zoeken gericht en kunnen direct prijzen vergelijken in Google Shopping. Ze klikken dus met de intentie om te kopen. Kom maar op met dat laaghangend fruit!
  • De ROI (return on investment) van Google Shopping Ads is ook een stuk hoger. Je advertentie wordt namelijk echt alleen getoond aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product.
  • Je kunt gemakkelijk mensen retargeten met producten die ze hebben bekeken in je webshop. Zo blijf je onder de aandacht bij potentiële klanten.

Projecten waar we trots op zijn

Op feestjes vertellen we met een grote glimlach over onze projecten.

Google Shopping Bureau

Wij helpen jou met Google Shopping

Google Shopping is een must voor iedere webshop. En starten met Google Shopping is eigenlijk niet eens zo ingewikkeld… mits je weet wat je doet! Wij koppelen je webshop feed aan een feedmanager (zoals channable) of direct aan Google Merchant Center, richten je Google Shopping account in en bedenken de beste productomschrijvingen, uiteraard SEO-proof.

Afdeling Online, jouw Google Premier Partner

Wist je dat wij gecertificeerd Google Premier Partner zijn? Daar zijn we erg trots op! Maar wat betekent dit voor jou? Vooral dat je weet dat je zaken doet met een expert. Wij behoren namelijk bij de beste 3% van Nederland. Een partij die alle ins & outs van Google en al haar platformen kent. Ook Google Shopping dus. 

Google premier partner Google Search Ads expert

Onze visie op AI

AI baant zich in razendsnel tempo een weg in onze (digitale) maatschappij. Als online marketeers omarmen we deze nieuwe technologie. We geloven er namelijk in dat AI ons slimmer, efficiënter, creatiever en vindingrijker maakt. Maar niet zonder dat we daar transparant over zijn. Daarom delen we 5 principes over hoe wij omgaan met AI. 

Even bellen met een Google Shopping specialist? Tuurlijk!

De voordelen van Google Shopping zijn gigantisch. Wil je meteen van start met Google Shopping? Of heb je nog vragen? Vul het contactformulier hieronder in of bel met een van onze specialisten. Dan beantwoorden we al je vragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing. Jij slimmer, wij blij.

Lees meer over onze academy >