Skip to main content

Amazon specialist inschakelen?

Heb je een webshop en wil je jouw producten aanbieden op Amazon? Dat is nu mogelijk! ‘s Werelds grootste marketplace platform deed namelijk medio maart 2020 zijn intrede in Nederland. Als Amazon specialist kunnen wij je helpen bij het inrichten van je Amazon-account, het opzetten van affiliate diensten en uiteraard bij het adverteren op Amazon. Kortom: wij stellen ons graag aan je voor als Amazon expert, zodat jij door de bomen het bos weer ziet.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

mathijs@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Amazon Specialist Mathijs

Mathijs is gecertificeerd

Certificaat_Amazon_advertising

Waarom samenwerken met een Amazon expert?

  • Amazon staat bekend om zijn complexiteit. Als verkoper raak je de weg misschien hier en daar kwijt. Daarom helpen we je als Amazon specialist graag bij het adverteren op Amazon. Van A tot Z: van het aanmaken en inrichten van je account tot het opzetten en optimaliseren van je Amazon campagnes.
  • Voordat je van start kunt gaan met adverteren op Amazon, dien je aan allerlei voorwaarden te voldoen. Wat zijn die eisen en voldoen mijn producten daaraan? Daar weten wij als Amazon marketing specialist een antwoord op. Met onze hulp weet je zeker dat jouw account en producten aan alle gestelde voorwaarden voldoen.
  • Het inladen van je producten is één. Maar hoe zorg je ervoor dat je producten ook daadwerkelijk goed gevonden worden? Daar kan een Amazon advertising specialist als Afdeling Online je bij helpen. We zetten effectieve campagnes op en blijven deze continu monitoren en optimaliseren.
  • Wat is het doel van je Amazon campagnes? Wil je bijvoorbeeld adverteren voor specifieke producten? Of wil je jouw merk in de spotlights zetten? Als Amazon specialist kijken we kritisch naar jouw online marketing doelen en zetten daar de juiste campagnes op in.
  • Natuurlijk wil je ook weten of jouw Amazon campagnes ook daadwerkelijk iets opleveren. Daarom ontvang je iedere maand een uitgebreid rapport met alle cijfers van vorige maand en adviezen voor de volgende periode. Zo werk je samen met ons als Amazon e-commerce specialist aan een effectieve strategie.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Een Amazon marketing specialist helpt je bij…

Overweeg je om een Amazon expert in te schakelen? Dan ben je vast benieuwd welke ondersteuning en adviezen je kan verwachten. Dit zijn de zaken die wij voor je uit handen kunnen nemen:

Amazon-account inrichten

Eén van de vele voordelen van Amazon is dat je je eigen (gratis!) winkelpagina kunt aanmaken. Deze ‘Amazon Store Page’ bestaat uit verschillende landingspagina’s waarop je jouw merk en producten kunt promoten. In principe wordt het jouw eigen mini-website binnen Amazon, mét unieke URL. Als Amazon marketplace specialist kunnen wij je uiteraard helpen bij het opzetten, inrichten en optimaliseren van je winkelpagina.

amazon specialist amazonpcmobilegroot

Sponsored Products

Amazon biedt verschillende advertentievormen. De eersten die we uitlichten zijn Sponsored Products. Deze advertenties kun je vergelijken met de advertenties in Google Shopping. Ze verschijnen namelijk ook boven en/of onder de zoekresultaten én op specifieke productpagina’s. Klikt jouw potentiële koper op je advertentie? Dan wordt hij of zij direct geleid naar het product in kwestie. Wij als Amazon advertising specialist helpen je met alle liefde bij het opzetten van deze productadvertenties.

amazon specialist productadvertising

Sponsored Brands

De tweede advertentievorm binnen Amazon is: Sponsored Brands. Het doel van deze advertenties is het uitlichten van jouw merk. Hoe dat er in de praktijk uitziet? Sponsored Brand advertenties worden getoond als banners bóven de zoekresultaten. Klikt iemand op jouw banner, dan komt hij of zij terecht op je store-page. Je kunt er ook voor kiezen om de Amazon gebruikers te verwijzen naar een landingspagina waarop je een x-aantal producten in de schijnwerpers zet.

amazon specialist sponsored brands

Amazon Store Page

Eén van de vele voordelen van Amazon is dat je je eigen (gratis!) winkelpagina kunt aanmaken. Deze ‘Amazon Store Page’ bestaat uit verschillende landingspagina’s waarop je jouw merk en producten kunt promoten. In principe wordt het jouw eigen mini-website binnen Amazon, mét unieke URL. Als Amazon marketplace specialist kunnen wij je uiteraard helpen bij het opzetten, inrichten en optimaliseren van je winkelpagina.

amazon specialist amazonpcpsdgroot

Maandelijkse cijfers & adviezen

Wat brengen mijn Amazon campagnes nu eigenlijk op? Daar wil je als webshopeigenaar natuurlijk graag inzicht in. Daarom ontvang je iedere maand een uitgebreide rapportage van jouw persoonlijke Amazon specialist. Hierin staan de cijfers van de afgelopen maand en geven we je adviezen voor de komende periode. Zo blijven we samen werken aan steeds betere Amazon campagnes!

Amazon specialist dashboard

Gecertificeerde Amazon experts

Jouw Amazon campagnes zijn bij ons in goede handen. De Amazon experts binnen Afdeling Online zijn namelijk stuk voor stuk in het bezit van een actueel Amazon certificaat en blijven zichzelf continu bijscholen.

Channable Silver Partner 2024

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Kennismaken met onze Amazon e-commerce specialist?

Wist je dat Amazon met een omzet van $280 miljard (in 2019) het grootste e-commerce platform ter wereld is? Het zou toch eeuwig zonde zijn als je hierop niet aanwezig bent?! Wil je vandaag nog starten met adverteren op Amazon? Schakel dan ondersteuning en advies in van een gespecialiseerd bureau. Wie weet zijn wij een match! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.