Je online marketing uitbesteden én zelf veel leren?

Online marketing inzetten voor je organisatie: het is een vak apart. En laten wij daar nu net heel erg goed in zijn. Je online marketing uitbesteden? Dan ben je bij ons dus in goede handen. Wij zijn namelijk een ervaren online marketing hulp voor jouw organisatie met kennis van alle disciplines. Van Google Ads tot SEO en van social media marketing tot copywriting. Wij staan te popelen om aan de slag te gaan!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Gratis adviesgesprek
online marketing uitbesteden jaap geeft workshop

Wij zijn gecertificeerd

google partner badge

Ervaren specialisten

Met 200+ lokale en internationale klanten zijn we gespecialiseerd in de wisselwerking tussen profit en non-profit én hebben we daarbij de benodigde certificaten op zak.

Full service ontzorgen

Als full service digital marketingbureau hebben we alle online marketing disciplines onder één dak. Ons team bestaat enkel uit specialisten die diepgaande kennis hebben van hun eigen vakgebied.

Zorgen voor de beste resultaten

Als gespecialiseerd SEO bureau onderhouden we elke maand 1.300+ top 5 posities in Google en onze SEA specialisten zorgen maandelijks voor groei in Google voor 100+ klanten.

Het belang van online marketing

Hoe belangrijk is het om als organisatie online marketing in te zetten? Als jouw online marketing hulp zeggen wij natuurlijk héél belangrijk. Tegenwoordig is bijna iedereen online te vinden. Zo is het voor organisaties eenvoudiger om hun doelgroep te bereiken en juist te targeten. Ook zijn resultaten van online marketing goed meetbaar, waardoor je nog efficiënter te werk kunt gaan. Daarbij is het internet de beste manier om in relatief weinig tijd nieuwe klanten te bereiken (Online is het vaak ook nog goedkoper dan offline). Zo kunnen we nog wel even doorgaan over het belang van online marketing maar dat vertellen we je liever aan de hand van een kop koffie. Wil jij jouw digital marketing uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

online marketing uitbesteden

Wil je vrijblijvend advies?

Wil je meer traffic, leads of conversie genereren, maar weet je niet precies hoe? In dat geval kun je het beste je online marketing uitbesteden. Wij weten precies wat er nodig is om online succesvol te zijn en voorzien je graag van vrijblijvend advies.

Gratis adviesgesprek
online marketing uitbesteden

Waarom je online marketing uitbesteden aan Afdeling Online

Als bureau waar jij je internet marketing kan uitbesteden is onze missie niet alleen om de beste resultaten te behalen voor jouw organisatie, maar ook om jou daarbij sterker te maken in digitale marketing. Wij geloven namelijk dat alles wat wij doen, ook duidelijk moet zijn voor jou. Dit doen wij door resultaat, kennis en fun te combineren. Dat wil zeggen dat we onze kennis op het gebied van online marketing niet voor onszelf houden, maar dat we deze graag met jou delen. Daarnaast nemen wij voor een vast uurtarief jouw online marketing activiteiten volledig van je over, kunnen wij je coachen én zelfs bij je op locatie werken. Ook hebben we een groot hart voor cultuur. Wist je dat minstens 25% van onze klanten culturele organisaties zijn? Die bedienen we vanuit Afdeling Cultuur.

Hoe gaan we te werk?

Wil je jouw marketing uitbesteden? Dan is het verstandig eerst te bedenken wat het bovenliggende doel is. Wil je bijvoorbeeld meer website bezoekers, meer online verkoop, conversies of meer naamsbekendheid? Als eerste stap helpen wij je bij het concretiseren van deze doelen, zodat we doelgericht te werk kunnen gaan. 

Zijn de doelen bepaald? Dan helpen wij je als online marketing hulp aan een passende kanalenstrategie. Een mix van verschillende kanalen is namelijk in veel gevallen de sleutel tot succes. En het blijft niet bij het bepalen van de kanalenmix; onze ervaren online marketing specialisten geven er natuurlijk ook invulling aan. Onze online marketing specialisten zijn stuk voor stuk in het bezit van de meest actuele certificaten. Daardoor zijn ze continu op de hoogte van alle huidige trends en ontwikkelingen. Zo helpen wij jou met de meest actuele online marketing kennis.

online marketing uitbesteden
Online Marketing uitbesteden

Jouw online marketing uitbesteden bij Afdeling Online zorgt voor rust en groei.

Wij kunnen voor een vast uurtarief jouw marketing outsourcen, je coachen en zelfs bij je op locatie werken. Onze hoofdlocatie is ons kantoor in Helmond, maar we zijn ook vaak te vinden in Rotterdam. En onze klanten? Die zitten door heel Nederland.

Award winnende online marketeers

Wil je jouw online marketing uitbesteden aan Afdeling Online? Dan weet je zeker dat je op weg gaat naar online succes! Als Google Premier Partner behoren we bij de beste 3% van bedrijven die aan de vereisten van Google voldoen. Als kers op de taart hebben we in 2019, 2020, 2021 én 2022 een Gazelle Award gewonnen als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daar zijn we best trots op. Verder zitten onderstaande certificaten en partnerships ook in ons arsenaal.

fd gazellen 2019 logo
Gazellen Award 2020
FD Gazelle Award 2021
FD gazelle award 2022
facebook marketing partner
mailchimp certificaat logo
Dutch Digital Agencies logo
internet marketing bureau measure school certificaat
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau
seranking logo
stager logo
amazon advertising expert - internet marketing bureau
partner badge leadinfo
feedback company logo
semrush certificaat internet marketing bureau
adroll logo

Wat hebben onze klanten te zeggen?

We kunnen zelf wel vertellen hoe het is om met ons samen te werken, maar dat laten we liever aan anderen over: 

“Afdeling Online heeft ons geholpen aan professionalisering van onze online marketing. En dat is in de huidige tijd zeer waardevol. Met de kennis die we nu hebben, weten we wat mogelijk is. Zo brengen Silvy en collega’s onze online uitingen met hun specialistische kennis van onder meer SEO, Google advertising en Google Analytics qua inhoud én effectiviteit naar een steeds hoger niveau.’’
Willeke Steeghs

medewerker marketing De Nobelaer

“Afdeling Online helpt ons bij gericht online adverteren. Buiten de campagnes om adviseert het team ons ook over andere zaken, zoals over het toevoegen van SEO pagina’s om nog beter vindbaar te zijn. Dat totaalplaatje maakt de samenwerking erg prettig.”
Bjorn Thomasse

Eigenaar Detjer

“Afdeling Online heeft de specialistische kennis in huis om onze online campagnes succesvol uit te voeren. Er is een goede klik, de lijntjes zijn kort. Niet voor niets gaan we voor langdurige samenwerking.''
Erwin Kampinga

Senior marketeer REEF

Ontmoet onze specialisten

Gedreven, enthousiast en ze gaan altijd voor het beste resultaat. Wil je jouw digital marketing uitbesteden aan Afdeling Online? Dan zit je bij onze specialisten perfect . Ze werken met veel ervaring, aandacht en precisie om jouw doel te bereiken.

Full service online marketing voor bedrijven

Wil jij je internet marketing uitbesteden aan een professioneel bureau? Dan ben je vast benieuwd wat je kan verwachten. We kunnen je ondersteunen in je complete marketingmix, want een slimme combinatie van verschillende kanalen is volgens ons heilig. Laat jouw marketing outsourcen bij Afdeling Online.

Online marketing strategie

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt ook zeker bij online marketing voor bedrijven. Met een gedegen strategie leg je een sterk fundament voor al je online marketing activiteiten. Heb je behoefte om die basis te leggen? Dan gaan we samen met jou aan de slag met een nieuwe of aangescherpte online marketing strategie. Hiervoor nemen we jouw website onder de loep, analyseren we de bezoekersstromen, bekijken we je concurrenten, beoordelen we je huidige online activiteiten en nog veel meer.

online marketing uitbesteden mercede geeft workshop

SEA

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising, ofwel: adverteren in de zoekmachine. Met zoekmachine adverteren heb je snel en efficiënt resultaat, omdat je heel gericht kan targeten. Wil je je search marketing uitbesteden? Wij kunnen je helpen bij het opzetten en het optimaliseren van je SEA-campagnes.

online marketing uitbesteden google ads

SEO

Wil je wél hoog in de zoekresultaten belanden, maar hier liever geen advertentiebudget aan uitgeven? Dan is SEO iets voor jou. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) en heeft als doel om organisch (onbetaald) goed gevonden te worden in de zoekmachine. Wat je allemaal kunt verwachten? Een technische websitescan, een zoekwoorden onderzoek, SEO-geoptimaliseerde teksten, linkbuilding en nog veel meer

online marketing uitbesteden lisa achter pc

Social Marketing

Wil je graag beter zichtbaar zijn op social media kanalen zoals Facebook, Instagram en/of LinkedIn, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Onze ervaren social media experts nemen dit proces graag voor je uit handen, van het brainstormen over onderwerpen tot het opzetten en analyseren van de campagnes en/of organische posts. 

online marketing uitbesteden facebookpagina afdeling online

Contentmarketing

Bij content marketing draait alles om het bieden van waardevolle content aan je doelgroep. Goede content biedt erkenning en herkenning. Hierdoor versterk je de relatie met je doelgroep. Van contentstrategie tot fotografie en vormgeving van templates in jouw huisstijl. Onze content marketeers zullen schitterende content voor je ontwerpen die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

contentmarketing fotografie tanneke

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog steeds één van de meest effectieve communicatiemiddelen. Daarom mag een goede e-mail strategie niet ontbreken in jouw middelenmix. Heb je advies nodig over je mailings of e-maillijsten? Of heb je simpelweg handjes nodig voor het opzetten van periodieke mailings? Wij nemen deze werkzaamheden graag van je over.

email-marketing-desktop

Copywriting

De ene tekst is de andere niet. Voor social media mag een tekst vaak kort en to-the-point zijn, maar het schrijven van een vakkundige blog of artikel is bijvoorbeeld weer een heel ander verhaal. Rekening houdend met jouw doelen schrijven onze copywriters teksten die aanspreken, informeren én renderen.

copywriting-en-contentmarketing

Amazon Adverteren

Hét grootste e-commerce platform ter wereld, dat is Amazon. Wij helpen webshop eigenaars bij de inrichting van hun Amazon-account, de opzet van affiliate diensten, het adverteren op Amazon én natuurlijk het optimaliseren van advertenties.

Gercertificeerd amazon bureau telefoon

Analytics

Misschien wel het grootste voordeel van online marketing uitbesteden, is dat we alle cijfertjes heel inzichtelijk maken. Wij helpen je namelijk graag bij het interpreteren van de websitestatistieken, zodat je in één oogopslag ziet wat je online marketingactiviteiten nu eigenlijk opleveren. Aan de hand van die statistieken weten we hoe we kunnen bijsturen.

online marketing uitbesteden dirk presenteert met analytics

Websites

Een goede website zorgt voor een vliegende start van jouw online marketing. Het is dé plek waar leads en conversies worden gegenereerd. Een goede website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar houdt ook rekening met SEO eisen, UX- en UI principes en WCAG richtlijnen. Bovenal vinden wij dat een goede website inspeelt op de rest van je online marketing doelen. Van strategie tot hosting en conversie optimalisatie, onze website specialisten hebben er wel kaas van gegeten. Een nieuwe website laten maken? Wij staan voor je klaar.

Website ontwerp

B2B Marketing

Door leadgeneratie wil je anonieme websitebezoekers omtoveren tot leads waarvan we zoveel mogelijk weten. Ofwel de online marketing funnel. Met deze informatie kunnen we de leads zo specifiek mogelijk benaderen met informatie. Met als einddoel: sales.

Website ontwerp

Opleidingen

Met een team aan marketingspecialisten lopen we over van kennis. Ook houden we van een leven lang leren. En dat moet ook wel in de online wereld. Daarom geven we opleidingen, workshops en hebben een eigen Academy vol cursussen. Laat dus niet alleen jouw internet marketing uitbesteden, maar volg ook een opleiding bij ons!

marketing opleiding jaap

Ontmoet onze online marketing strateeg Jaap

Wil je meer weten over hoe jij online marketing strategisch kunt inzetten voor jouw bedrijf? Klik op de video en maak kennis met onze online marketing strateeg Jaap.

Veelgestelde vragen

Kan ik niet gewoon zelf mijn online marketing doen?

Dat kan zeker, maar wij zijn van mening dat een specialist het beter, sneller en efficiënter kan. De wereld van online marketing verandert snel, de ontwikkelingen gaan hard en de online concurrentie wordt steeds groter. Hierdoor is online marketing de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig vak. Bijblijven als ondernemer wordt daarom steeds moeilijker, dus wij zeggen: laat een specialist het voor je doen en laat jouw marketing uitbesteden. Zo kun jij je focussen op jouw specialiteit. Dit scheelt je tijd en uiteindelijk zelfs geld.

Welke online marketing werkzaamheden kan ik uitbesteden?

Als full-service online marketing hulp kun je al je digital marketing uitbesteden bij ons. Ons team bestaat uit online marketing strategen, Google Ads specialisten, SEO specialisten, web developers, social marketeers, content marketeers, copywriters, Amazon specialisten en meer. We kunnen voor je adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, Bol.com en zelfs op Spotify.

Wat kost het uitbesteden van online marketing?

Hier kunnen we heel kort over zijn; dat verschilt. We kijken samen naar je doelen en de marketingmix die er voor nodig is om je doelen te behalen. Wil je werken aan je organische bereik of adverteren op Google? Dan verschillen de kosten die je maakt. We werken in ieder geval met een vast uurtarief, hierover vertellen we je graag meer tijdens een adviesgesprek. En werk je bij een organisatie in de cultuursector? Dan kun je gebruik maken van ons speciale culturele tarief. 

Wat is een Google Partner?

Afdeling Online is een Google Premier Partner. Hiermee behoren wij als online marketing agency tot de beste 3% van bedrijven die aan de vereisten van Google voldoen. We hebben de Partner Badge verdiend met onze SEA (Google Ads) werkzaamheden. Je kunt onze partner badge hier zien shinen. Daar zijn we best trots op. Wil je je Google Ads uitbesteden bij Afdeling Online? Dan ben je verzekerd van de hulp van de beste SEA experts.

Wat zijn de voordelen van online marketing uitbesteden?

Hierboven noemden we het al een beetje. Kies je ervoor om je online marketing bij ons uit te besteden, dan profiteer je van bekwame online marketing specialisten. Wij kunnen van A tot Z met je meedenken over je marketingstrategie én die gedeeltelijk of volledig voor je uitvoeren. Ben je er klaar voor om ontzorgd te worden door een professioneel marketing bureau? Wij staan klaar om jouw doelen te bereiken.

Kennismaken met onze online marketing specialisten?

Klaar voor de start? Wij kunnen niet wachten om voor jou (maar ook zeker sámen met jou) aan de slag te gaan. Laat hieronder je gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afdeling Academy

Word je klant van Afdeling Online? Dan krijgen jij en je team gratis toegang tot onze online leeromgeving met meer dan 50 uur aan lesmateriaal over online marketing.

Lees meer over onze academy >