Digital Marketing Bureau

Hallo! Wij zijn Afdeling Online, een full service online marketing bureau. Wij weten de weg in de online wereld en staan voor je klaar op alle gebieden van online marketing. Kun jij op het gebied van online marketing wel een paar extra handen gebruiken? Lees hieronder meer over ons.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220

Wij zijn gecertificeerd

online marketing bureau

Onze experts staan voor je klaar

Als digital marketing agency hebben we een volledig team van experts in huis. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen achtergrond en specialisatie. Dat maakt ons niet alleen tot een divers gezelschap, het is ook nog eens heel handig. Wat je vraag ook is, er is altijd iemand die ‘m voor je kan beantwoorden. Van Social Media tot Marketing Automation, van Analytics tot Zoekmachine Adverteren – je bent altijd in goede handen. We weten veel over ons vak, maar passen onze kennis het liefst op een hands-on manier toe in de praktijk. Bekijk hieronder een overzicht van onze specialisaties.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Alle certificaten op zak

De mogelijkheden van online marketing ontwikkelen zich vliegensvlug. We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven. Daarom heeft ons team altijd de belangrijkste certificaten op zak.

Google Partner Badge
facebook blueprint certification logo
microsoft advertising certified professional
mailchimp certificaat logo
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau

Wat hebben we als Digital Marketing Agency in huis?

Dit is wat we voor je kunnen betekenen:

Strategie

Je weet waar je bedrijf voor staat en wat je wil bereiken. Maar hoe kan online marketing je daarbij helpen? We beginnen het liefste met een ijzersterke strategie. Samen met jou kijken we naar je doelstellingen en wensen. Daarna formuleren we een strategie en maken we een keuze uit de beschikbare marketingmiddelen.

digital marketing bureau mercede geeft workshop

SEO

Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in de zoekresultaten. We voeren eerst een zoekwoordenonderzoek uit, maar ook kijken we goed naar de opbouw van je website. Onze copywriters voorzien je van content die helemaal SEO-proof is. Het resultaat? Goed geschreven teksten en een betere vindbaarheid.

digital marketing bureau lisa achter de pc

SEA

Met SEA (Search Engine Advertising) kunnen we snel en effectief jouw doelgroep bereiken. Door middel van advertenties in zoekmachines zoals Google en Bing (Microsoft Advertising) bereiken we potentiële klanten bereiken wanneer ze al naar je op zoek zijn. Handig!

digital marketing bureau google ads

Analytics

We werken graag met Google Analytics. Zo weten we namelijk precies wat je online marketing campagnes opleveren. Door in de statistieken te duiken kunnen we bovendien veel leren over je website bezoekers en hun online gedrag. Ook kunnen we meteen zien wat je campagne oplevert en kunnen we waar nodig bijsturen.

digital marketing bureau dirk presenteert

Social Marketing

Social Marketing is een handige manier om het contact met je doelgroep aan te gaan in verschillende fases van de customer journey. Wij kunnen je als digital agency helpen met je advertenties, maar ook met je organische posts en community management.

digital marketing bureau facebook pagina afdeling online

Ad Grants

Wist je dat non-profit instellingen in aanmerking komen voor een gratis advertentiebudget van 10.000 dollar per maand? Google Ad Grants is een soort kadootje voor non-profits, van Google. We helpen onze klanten bij hun aanvraag en onderhoud van Google Ad Grants.

digital marketing bureau mathijs presenteert

Jouw Afdeling Online

Heb je zelf niet de tijd of middelen om je online marketing uit te voeren? Of heeft jouw bedrijf geen eigen online marketing afdeling in huis? Laat ons je Afdeling Online zijn. We kunnen je volledige online marketing uit handen nemen en ‘m voor je uitvoeren.

online marketing bureau

Dit zijn wij

Hier zie je ons in ons dagelijkse bestaan, in ons sfeervolle hoofdkantoor. Iedere collega heeft zijn of haar eigen bijzondere specialiteiten. Zoek jij een digital marketing bureau om mee samen te werken? Kom gerust eens langs!

Bekijk alle collega's

Maak kennis met jouw Digital Marketing Bureau

We vertellen je graag alles over mogelijkheden van ons Digital Marketing Bureau tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem contact op via het onderstaande formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.