Skip to main content

Wij zijn jouw Digital Marketing Bureau

Hallo! Wij zijn Afdeling Online, een full service digital marketing bureau. Wij weten de weg in de digitale jungle en staan voor je klaar op alle gebieden van online marketing, van doordachte strategieën tot vakkundige uitvoering. Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner die jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten kan tillen? Ontdek snel wat wij voor jou kunnen betekenen! 🙌

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op. 📞

contact@afdelingonline.nl
0472 - 700 220

Wij zijn gecertificeerd

Wij maken jouw sterk in digitale marketing

Hoe wij aan de slag gaan met online marketing? Heel simpel, we hebben slechts één doel. En dat doel is om jou sterker te maken in digitale marketing. Hoe wij dat doen? Dat vertellen we je graag!

Ervaren specialisten

Met 200+ lokale en internationale klanten zijn we gespecialiseerd in de wisselwerking tussen profit en non-profit én hebben we daarbij de benodigde certificaten op zak. Bekijk eens onze cases

Full service ontzorgen

Als full service digital marketing bureau hebben we alle online marketing disciplines onder één dak. Ons team bestaat enkel uit specialisten die diepgaande kennis hebben van hun eigen vakgebied.

Zorgen voor de beste resultaten

Als gespecialiseerd SEO bureau onderhouden we elke maand 1.300+ top 5 posities in Google en onze SEA specialisten zorgen maandelijks voor groei in Google voor 100+ klanten.

Wat doet een digitale marketing bureau?

Een digital marketing bureau zoals Afdeling Online ondersteunt jouw bedrijf op alle gebieden van online groei. We helpen je bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve marketingstrategieën, het vergroten van je online zichtbaarheid en het genereren van meer leads en conversies. Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing, e-mail marketing of content marketing. Online marketing is essentieel omdat het je in staat stelt om jouw doelgroep effectief te bereiken, je merk op te bouwen en jouw bedrijf te laten groeien in de online wereld. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Waarom samenwerken met een digital marketing bureau?

  • Een bureau voor digitale marketingstrategie brengt expertise en ervaring samen die intern moeilijk te evenaren is. Door met ons samen te werken, staan er 35 extra collega’s voor je klaar. 
  • We bieden op maat gemaakte strategieën die specifiek op jouw doelgroep zijn gericht. Vooraf bespreken we natuurlijk jouw wensen en behoeften.
  • We zorgen voor continue optimalisatie en aanpassing aan veranderende markttrends. Wij vinden het belangrijk dat jij on-top-of-your-game blijft. 
  • Ook transparantie vinden wij belangrijk. Daarom zorgen we voor uitgebreide analyses en rapportages.
  • We zorgen voor creatieve en innovatieve oplossingen die jouw merk onderscheiden
  • En we denken ook aan de centen: we zorgen voor kostenbesparing op lange termijn door efficiënte marketingtechnieken.

Alle certificaten op zak

Wij hechten veel waarde aan het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen in online marketing. Ons team beschikt dan ook over de belangrijkste certificaten op het gebied van digitale marketing.

Google Partner Badge
facebook blueprint certification logo
microsoft advertising certified professional
mailchimp certificaat logo
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau

Onze verschillende diensten

Als digital marketing bureau hebben we alles onder één dak. We bieden een breed scala diensten aan om jouw online succes te vergroten. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

Strategie

Je weet waar je bedrijf voor staat en wat je wil bereiken. Maar hoe kan online marketing je daarbij helpen? We beginnen het liefste met een ijzersterke marketing strategie. Samen met jou kijken we naar je doelstellingen en wensen. Daarna formuleren we een strategie en maken we een keuze uit de beschikbare marketingmiddelen.

SEO

Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in de zoekresultaten. We voeren eerst een zoekwoordenonderzoek uit, maar we kijken ook goed naar de opbouw van je website of webshop. Onze copywriters voorzien je van content die helemaal SEO-proof is. Het resultaat? Goed geschreven teksten en een betere vindbaarheid.

SEA

Met behulp van SEA (Search Engine Advertising) kunnen we snel en effectief jouw doelgroep bereiken. Door middel van advertenties in zoekmachines zoals Google en Bing bereiken we potentiële klanten wanneer ze al naar je op zoek zijn. Handig!

Google Ad Grants

Wist je dat non-profitorganisaties in aanmerking komen voor een gratis advertentie budget van 10.000 dollar per maand? Google Ad Grants is een soort cadeautje voor non-profits van Google. We helpen onze klanten bij hun aanvraag en onderhoud van Google Ad Grants.

Social Marketing

Social marketing is een handige manier om contact met je doelgroep aan te gaan in verschillende fases van de customer journey. Wij kunnen je als digital marketing bedrijf helpen met je advertenties, maar ook met je organische posts en community management.

Content Marketing

Bij contentmarketing draait alles om het bieden van waardevolle content aan je doelgroep. Klanten binden doe je namelijk met content die de klant echt helpt. Wil jij de show stelen met verrassende content die opvalt tussen al je concurrenten? Wij helpen je verder met het ontwikkelen van je contentplan en verzorgen creatieve content die helemaal past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

cultuur fotografie tanneke

E-mailmarketing

E-mailmarketing is nog altijd een van de meest effectieve middelen van online marketing. Snel in te zetten bij nieuws of campagnes. Ideaal om de loyaliteit van je klanten te vergroten. En ook fijn: alles is lekker meetbaar.

cursus mailchimp

Analyse & Meting

Het mooie aan digital marketing is dat bijna alles meetbaar is. Bijna ja, want om álles te kunnen meten wat voor jou interessant is, is een goede inrichting van je  analyse tools essentieel. Wij zijn hier een kei in en helpen onze klanten vaak met analyse vraagstukken. Samen werken we toe naar jouw doel: meer website bezoekers, meer conversies of een betere user experience.

Rapportage van Afdeling Online

Google Analytics 4

We werken graag met Google Analytics 4. Zo weten we namelijk precies wat je online marketing campagnes opleveren. Door in de statistieken te duiken kunnen we bovendien veel leren over je website bezoekers en hun online gedrag. Ook kunnen we meteen zien wat je campagne oplevert en kunnen we waar nodig bijsturen.

Marketing Automation

Hoe automatisch wil je gaan? Dat is de vraag die we stellen als we aftrappen met Marketing Automation. Want we kunnen heel ver gaan. Zo ver dat jouw organisatie leads genereert door middel van automatische en gepersonifieerde online marketing werkzaamheden zoals Google Ads, SEO, e-mailmarketing en social marketing. Klinkt ideaal, toch?

Websites & webshops

Een website is als het centrum van het universum, maar dan in de online marketing. Het is ‘where the magic happens’ en resultaat wordt geboekt. Wij geloven daarom dat een website niet alleen mooi hoeft te zijn, maar ontwikkeld moet worden vanuit heldere online marketing doelen.

website laten maken

En nog veel meer

Maar wist je dat we nog veel meer diensten aanbieden? Online marketing is namelijk ontzettend breed inzetbaar. Benieuwd naar waar wij jou nog meer mee kunnen helpen?

Hoe gaan we te werk?

Jouw digital marketing uitbesteden bij Afdeling Online? Dan ben je vast benieuwd hoe wij te werk gaan. Samen met jou doorlopen we de volgende stappen zodat we jouw digital marketing naar nieuwe hoogtes tillen.

Wij zijn jouw Afdeling Online

Heb je zelf niet de tijd of middelen om je online marketing uit te voeren? Of heeft jouw bedrijf geen eigen online marketing afdeling in huis? Laat ons jouw Afdeling Online zijn. Ons doel is om jou sterker te maken in digitale marketing. Dit doen we op 3 manieren: we nemen werk uit handen, we zetten onze digitale marketeers in binnen jouw team en we coachen & leiden op. Samen met onze specialisten zorg jij ervoor dat digitale marketing dé motor wordt van jouw online ambities. Want pas als we onze kennis en ervaring onderling delen, kunnen we samen bouwen aan een digitale toekomst.

Ontmoet jouw digital marketing collega’s 👩‍💻

Bekijk hier ons sfeervolle hoofdkantoor en maak kennis met onze collega’s, elk met hun eigen specialiteiten. Ben je op zoek naar een bureau voor digitale marketingstrategie om mee samen te werken? Kom gerust eens langs! 👋

Ontmoet alle collega >

Projecten waar we trots op zijn

Projecten waar we graag over vertellen op feestjes. Een verzameling van mooie opdrachten voor onze klanten.

Zelf alles leren over digital marketing? Dat kan! 📚

Wat je vandaag leert, is morgen alweer verouderd. Dat is het mooie, maar vaak ook het uitdagende aan ons vak. Een rode draad door Afdeling Online is toch wel de liefde voor leren. Daarom coachen en leiden wij graag op. Dit doen we door middel van workshops, coaching on the job en incompany opleidingen. We gaan aan de slag met praktische vraagstukken waar jij meteen mee aan de slag kan. Zo word jij binnen no-time sterker in digitale marketing. 🙌

afdeling-academy-online-marketing

Neem ook een kijkje in onze kennisbank 👀

Wij geloven erin dat je nooit bent uitgeleerd. En zeker niet als online marketeer. De online marketingwereld verandert namelijk zo ontzettend snel. Wij dragen onze kennis graag op verschillende manieren aan je over. Lees bijvoorbeeld onze online marketing blogs geschreven door onze specialisten, of ga aan de slag met onze Academy. De keuze is reuze in onze kennisbank.

FAQ | Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen over ons als digital marketing? Bekijk dan onze veelgestelde vragen, mogelijk vind je daar het antwoord dat je zoekt. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom is online marketing belangrijk?

Hoe belangrijk is het om als organisatie online marketing in te zetten? Als digital marketing bedrijf zeggen wij natuurlijk héél belangrijk. Tegenwoordig is bijna iedereen online te vinden. Zo is het voor organisaties eenvoudiger om hun doelgroep te bereiken en juist te targeten. Ook zijn resultaten van online marketing goed meetbaar, waardoor je nog efficiënter te werk kunt gaan. Daarbij is het internet de beste manier om in relatief weinig tijd nieuwe klanten te bereiken (plus: online is het vaak nog goedkoper dan offline). Zo kunnen we nog wel even doorgaan over het belang van online marketing maar dat vertellen we je liever aan de hand van een kop koffie. ☕

Wat kost een online marketing bureau?

Als online marketing bureau worden onze kosten beïnvloed door diverse factoren, zoals de aard van de dienst, de duur van onze samenwerking en de vaardigheden van onze specialisten. Aangezien onze tarieven variëren, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen we een diepgaand gesprek voeren over jouw specifieke behoeften en een op maat gemaakte offerte opstellen die aansluit bij jouw wensen.

Hoe kies ik het juiste digital marketing bureau?

Wat ons als online marketing bureau onderscheidt, is dat we niet alleen werk uit handen nemen, maar ook gericht zijn op coachen en opleiden. Ons uiteindelijke doel is om jouw digitale marketingvaardigheden te versterken. Wat ons verder uniek maakt ten opzichte van de meeste andere bureaus is dat een aanzienlijk deel van onze klanten bestaat uit culturele organisaties. Hierdoor gaan we niet alleen door het leven als Afdeling Online, maar ook als Afdeling Cultuur. 🎨

Wat is het verschil tussen digital marketing en online marketing?

In principe worden de termen ‘digital marketing’ en ‘online marketing’ vaak door elkaar gebruikt en zijn ze in veel gevallen synoniemen. Duiker we dieper in beide begrippen dan is er een klein verschil op te merken. Zo richt online marketing zich specifiek op marketingactiviteiten die plaatsvinden op het internet en omvat digitale marketing alle vormen van marketing die gebruikmaken van digitale technologieën, zowel online als offline. Snappie? 🧠

Is online marketing moeilijk?

Online marketing kan complex lijken, maar met de juiste strategie en expertise kun je ver komen. Als digital marketing bedrijf staan wij klaar om online marketing voor jou eenvoudig te maken. Wij kennen namelijk de digitale wereld op ons duimpje. Of het nu gaat om SEO, social media, contentmarketing of website development, wij hebben de kennis om online succes te behalen. Samen zorgen we ervoor dat online marketing gemakkelijk wordt en maken wij jou sterk in digitale marketing. 🚀

Hoe begin ik met digital marketing?

Zelf aan de slag met digital marketing, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag een handje op weg. Om jou een zetje in de goede richting te geven hebben we een uitgebreide kennisbank met informatie over tal van online marketing onderwerpen. Leer meer over online marketing door middel van onze handige blogs, tools, begrippen of volg een cursus via onze Afdeling Academy. En wist je dat we ook verschillende incompany workshops aanbieden?

Wat mag je van een online marketing bureau verwachten?

Bij ons als bureau voor digitale marketingstrategie ben jij het middelpunt. Wij bieden niet alleen een veelzijdig pakket aan diensten om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Daarnaast beloven we een strategie die met zorg is uitgedacht, een team met expertise in online marketing, heldere communicatie, maatwerk dat aansluit bij jouw wensen, resultaatgerichtheid en constante aanpassing aan de laatste trends. Klinkt dit interessant? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Zien we je snel? 😉

Nieuwsgierig? Neem contact met op! 👋

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons digital marketing bureau? We vertellen je er graag alles over tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. 👇

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.