Wij zijn jouw Digital Marketing Bureau

Hallo! Wij zijn Afdeling Online, een full service digital marketing bureau. Wij weten de weg in de online wereld en staan voor je klaar op alle gebieden van online marketing. Kun jij op het gebied van online marketing wel een paar extra handen gebruiken? Lees hieronder meer over ons.

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op!

Wij zijn gecertificeerd

Wij maken jouw sterk in digitale marketing

Hoe wij aan de slag gaan met online marketing? Heel simpel, we hebben slechts één doel. En dat doel is om jou sterker te maken in digitale marketing. Hoe wij dat doen? Dat vertellen we je graag!

Ervaren specialisten

Met 200+ lokale en internationale klanten zijn we gespecialiseerd in de wisselwerking tussen profit en non-profit én hebben we daarbij de benodigde certificaten op zak. Bekijk eens onze cases

Full service ontzorgen

Als full service digital marketing bureau hebben we alle online marketing disciplines onder één dak. Ons team bestaat enkel uit specialisten die diepgaande kennis hebben van hun eigen vakgebied.

Zorgen voor de beste resultaten

Als gespecialiseerd SEO bureau onderhouden we elke maand 1.300+ top 5 posities in Google en onze SEA specialisten zorgen maandelijks voor groei in Google voor 100+ klanten.

Jouw Social Media uitbesteden Mercede

Waarom is online marketing belangrijk?

Hoe belangrijk is het om als organisatie online marketing in te zetten? Als digital marketing bedrijf zeggen wij natuurlijk héél belangrijk. Tegenwoordig is bijna iedereen online te vinden. Zo is het voor organisaties eenvoudiger om hun doelgroep te bereiken en juist te targeten. Ook zijn resultaten van online marketing goed meetbaar, waardoor je nog efficiënter te werk kunt gaan. Daarbij is het internet de beste manier om in relatief weinig tijd nieuwe klanten te bereiken (online is het vaak nog goedkoper dan offline). Zo kunnen we nog wel even doorgaan over het belang van online marketing maar dat vertellen we je liever aan de hand van een kop koffie.

Wat doet een digitale marketing bureau?

Een digital marketing bureau zoals Afdeling Online ondersteunt jouw bedrijf op alle gebieden van online groei. We helpen je bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve marketingstrategieën, het vergroten van je online zichtbaarheid en het genereren van meer leads en conversies. Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing, e-mail marketing of content marketing. Online marketing is essentieel omdat het je in staat stelt om jouw doelgroep effectief te bereiken, je merk op te bouwen en jouw bedrijf te laten groeien in de online wereld. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan vooral verder.

afdeling online jaap sanne

Wat kost een digital marketing bedrijf?

Nu horen we je al denken, de prangende vraag: ‘wat kost een digital marketing bedrijf dan?’. Je snapt natuurlijk dat een concreet antwoord hierop lastig te geven is. Het hangt namelijk af van allerlei factoren. Ben je geïnteresseerd, maar wil je eerst inzicht in de kosten? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Neem contact met ons op >

Alle certificaten op zak

De mogelijkheden van online marketing ontwikkelen zich vliegensvlug. We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven. Daarom heeft ons team altijd de belangrijkste certificaten op zak.

Google Partner Badge
facebook blueprint certification logo
microsoft advertising certified professional
mailchimp certificaat logo
Hubspot Certified Partner als internet marketing bureau

Onze online marketeers staan voor je klaar

Als digital marketing bedrijf hebben we een volledig team van experts in huis. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen achtergrond en specialisatie. Dat maakt ons niet alleen tot een divers gezelschap, het is ook nog eens heel handig. Wat je vraag ook is, er is altijd iemand die ‘m voor je kan beantwoorden. Van social marketing tot marketing automation en van Analytics tot zoekmachine adverteren (SEA) – je bent altijd in goede handen. We weten veel over ons vak, maar passen onze kennis het liefst op een hands-on manier toe in de praktijk. Bekijk hieronder een overzicht van onze specialisaties.

opleiding-overzicht instructie mercede

Onze verschillende diensten

Als digital marketing bureau bieden we een breed scala diensten aan om jouw online succes te vergroten. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

Strategie

Je weet waar je bedrijf voor staat en wat je wil bereiken. Maar hoe kan online marketing je daarbij helpen? We beginnen het liefste met een ijzersterke marketing strategie. Samen met jou kijken we naar je doelstellingen en wensen. Daarna formuleren we een strategie en maken we een keuze uit de beschikbare marketingmiddelen.

digital marketing bureau mercede geeft workshop

SEO

Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in de zoekresultaten. We voeren eerst een zoekwoordenonderzoek uit, maar we kijken ook goed naar de opbouw van je website of webshop. Onze copywriters voorzien je van content die helemaal SEO-proof is. Het resultaat? Goed geschreven teksten en een betere vindbaarheid.

digital marketing bureau lisa achter de pc

SEA

Met behulp van SEA (Search Engine Advertising) kunnen we snel en effectief jouw doelgroep bereiken. Door middel van advertenties in zoekmachines zoals Google en Bing bereiken we potentiële klanten wanneer ze al naar je op zoek zijn. Handig!

digital marketing bureau google ads

Analytics

We werken graag met Google Analytics. Zo weten we namelijk precies wat je online marketing campagnes opleveren. Door in de statistieken te duiken kunnen we bovendien veel leren over je website bezoekers en hun online gedrag. Ook kunnen we meteen zien wat je campagne oplevert en kunnen we waar nodig bijsturen.

digital marketing bureau dirk presenteert

Social Marketing

Social marketing is een handige manier om contact met je doelgroep aan te gaan in verschillende fases van de customer journey. Wij kunnen je als digital marketing bedrijf helpen met je advertenties, maar ook met je organische posts en community management.

digital marketing bureau facebook pagina afdeling online

Ad Grants

Wist je dat non-profitorganisaties in aanmerking komen voor een gratis advertentie budget van 10.000 dollar per maand? Google Ad Grants is een soort cadeautje voor non-profits van Google. We helpen onze klanten bij hun aanvraag en onderhoud van Google Ad Grants.

digital marketing bureau mathijs presenteert

En nog veel meer

Maar wist je dat we nog veel meer diensten aanbieden? Online marketing is namelijk ontzettend breed inzetbaar. Benieuwd naar waar wij jou nog meer mee kunnen helpen?

growth-hacking-cursus

Jouw Afdeling Online

Heb je zelf niet de tijd of middelen om je online marketing uit te voeren? Of heeft jouw bedrijf geen eigen online marketing afdeling in huis? Laat ons jouw Afdeling Online zijn. Ons doel is om jou sterker te maken in digitale marketing. Dit doen we op 3 manieren: we nemen werk uit handen, we zetten onze digitale marketeers in binnen jouw team en we coachen & leiden op. Samen met onze specialisten zorg jij ervoor dat digitale marketing dé motor wordt van jouw online ambities. Want pas als we onze kennis en ervaring onderling delen, kunnen we samen bouwen aan een digitale toekomst.

Meer weten over Afdeling Online > 

opleiding omscholing kantoor

Projecten waar we trots op zijn

Eerst geloven, dan zien. Of misschien toch andersom?

Dit zijn wij

Bekijk hier ons sfeervolle hoofdkantoor en maak kennis met onze collega’s, elk met hun eigen specialiteiten. Ben je op zoek naar een bureau voor digitale marketingstrategie om mee samen te werken? Kom gerust eens langs!

Bekijk alle collega's

Maak kennis met jouw Digital Marketing Bureau

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons digital marketing bureau? We vertellen je er graag alles over tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.