Collega Marketeers

Digital Marketing Bureau

Hallo! Wij zijn Afdeling Online, een full service online marketing bureau. Wij weten de weg in de online wereld en staan voor je klaar op alle gebieden van online marketing. Kun jij op het gebied van online marketing wel een paar extra handen gebruiken? Lees hieronder meer over ons.

Digital Marketing Bureau

Onze experts staan voor je klaar

Als digital marketing agency hebben we een volledig team van experts in huis. Ieder van ons heeft zijn of haar eigen achtergrond en specialisatie. Dat maakt ons niet alleen tot een divers gezelschap, het is ook nog eens heel handig. Wat je vraag ook is, er is altijd iemand die ‘m voor je kan beantwoorden. Van Social Media tot Marketing Automation, van Analytics tot Zoekmachine Adverteren – je bent altijd in goede handen. We weten veel over ons vak, maar passen onze kennis het liefst op een hands-on manier toe in de praktijk. Bekijk hieronder een overzicht van onze specialisaties.

Online Marketing Disciplines

Wat hebben we als Digital Marketing Agency in huis?

Dit is wat we voor je kunnen betekenen:

Je weet waar je bedrijf voor staat en wat je wil bereiken. Maar hoe kan online marketing je daarbij helpen? We beginnen het liefste met een ijzersterke strategie. Samen met jou kijken we naar je doelstellingen en wensen. Daarna formuleren we een strategie en maken we een keuze uit de beschikbare marketingmiddelen.

Meer over strategie

Met behulp van SEO (Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat je goed vindbaar bent in de zoekresultaten. We voeren eerst een zoekwoordenonderzoek uit, maar ook kijken we goed naar de opbouw van je website. Onze copywriters voorzien je van content die helemaal SEO-proof is. Het resultaat? Goed geschreven teksten en een betere vindbaarheid.

Meer over SEO

Met SEA (Search Engine Advertising) kunnen we snel en effectief jouw doelgroep bereiken. Door middel van advertenties in zoekmachines zoals Google en Bing (Microsoft Advertising) bereiken we potentiële klanten bereiken wanneer ze al naar je op zoek zijn. Handig!

Meer over SEA

We werken graag met Google Analytics. Zo weten we namelijk precies wat je online marketing campagnes opleveren. Door in de statistieken te duiken kunnen we bovendien veel leren over je website bezoekers en hun online gedrag. Ook kunnen we meteen zien wat je campagne oplevert en kunnen we waar nodig bijsturen.

Meer over Analytics

Social Marketing is een handige manier om het contact met je doelgroep aan te gaan in verschillende fases van de customer journey. Wij kunnen je als digital agency helpen met je advertenties, maar ook met je organische posts en community management.

Meer over Social Marketing

Wist je dat non-profit instellingen in aanmerking komen voor een gratis advertentiebudget van 10.000 dollar per maand? Google Ad Grants is een soort kadootje voor non-profits, van Google. We helpen onze klanten bij hun aanvraag en onderhoud van Google Ad Grants.

Lees meer
Altijd up-to-date

Alle certificaten op zak

De mogelijkheden van online marketing ontwikkelen zich vliegensvlug. We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven. Daarom heeft ons team altijd de belangrijkste certificaten op zak.

 • Google Partner
  Google Partner

  Wij zijn officieel gecertificeerd als Google Partner. Wat dat wil zeggen? Dat we netjes onze examens maken en op de hoogte zijn van alle Analytics en Adwords nieuwtjes.

  Bekijk onze Google Partner pagina
 • MailChimp
  MailChimp

  E-mail is nog altijd een van de meest effectieve middelen van online marketing. Wij zijn fan van MailChimp omdat dit een ideaal programma is voor e-mailmarketing.

 • Bing Accredited Professional
  Bing Accredited Professional

  Wist je dat Bing zijn eigen verkoopomgeving heeft, genaamd Bing Ads? Ook daarin zijn wij officieel gecertificeerd. Door middel van het afleggen van examens blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

 • MeasureSchool
  MeasureSchool

  Measureschool.com is een fantastische leerschool voor Google Analytics en Google Tag Manager experts. Onze collega's hebben deze lessen succesvol gevolgd en passen deze kennis graag toe op onze klanten.

 • HubSpot
  HubSpot

  Hubspot is een veelgebruikte online marketing tool. Ons team kent de weg in deze tool, en we passen het ook graag voor je toe.

 • BluePrint
  BluePrint

  Dat wij de Facebook Blueprint examens hebben, bewijst dat wij onze weg goed kennen binnen alle mogelijkheden van Facebook, ook bij het adverteren.

uitbesteden

Jouw Afdeling Online

Heb je zelf niet de tijd of middelen om je online marketing uit te voeren? Of heeft jouw bedrijf geen eigen online marketing afdeling in huis? Laat ons je Afdeling Online zijn. We kunnen je volledige online marketing uit handen nemen en ‘m voor je uitvoeren.

Ons team

Dit zijn wij

Hier zie je ons in ons dagelijkse bestaan, in ons sfeervolle hoofdkantoor. Iedere collega heeft zijn of haar eigen bijzondere specialiteiten. Zoek jij een digital marketing bureau om mee samen te werken? Kom gerust eens langs!

Bekijk alle collega's
Contact

Maak kennis met jouw Digital Marketing Bureau

We vertellen je graag alles over mogelijkheden van ons Digital Marketing Bureau tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Neem contact op via het onderstaande formulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

Social media

Een kijkje in ons bureauleven

In contact komen?

Jaap staat voor je klaar!

Meer weten over ons Digital Marketing Bedrijf? Stuur een bericht naar Jaap!

Jaap Schepers Directeur & Online Strateeg

Stuur Jaap een bericht