Skip to main content

Daantje de Klein

Social marketeer

Verhalenverteller

Daantje houdt zich dagelijks bezig met online communicatie en grafisch ontwerp bij Afdeling Online. Haar kracht ligt bij de combinatie van tekst en beeld. Zo schiet ze bijvoorbeeld graag mooie plaatjes die het verhaal van de klant vertellen. Daar schrijft ze dan een pakkend tekstje bij en voila, een inspirerende post of advertentie staat voor je klaar!

Daantje is erg analytisch aangelegd en duikt dan ook graag in de cijfertjes. CTR, CPC, kom maar door! Met haar design achtergrond, bondige schrijfstijl en analytisch vermogen zorgt Daantje dat jij jouw verhaal kan vertellen aan de juiste doelgroep.

Nooit uitgeleerd

Een leven lang leren klinkt voor Daantje als een heerlijk leven. Gelukkig liggen haar ambities volledig in lijn met die van Afdeling Online en krijgt ze de kans om niet alleen zelf te leren, maar ook anderen op te leiden. Dankzij de opleiding Opleidingskunde, waarin ze leerde hoe mensen binnen organisaties leren en opgeleid worden, werkt Daantje aan het opleidingsaanbod van Afdeling Online. En is ook een vaste docent in ons team van – je raadt het al – social advertising en community management.

Scoutingnerd

Op zaterdag verruilt Daantje het Brabantse landschap voor het buitengebied van Zutphen. De reden is haar liefde voor scouting. Ze doet niets liever dan met de welpen het bos in, fikkie stoken en spelletjes spelen.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

daantje@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Daantje de Klein

Daantje is gecertificeerd

facebook digital marketing
Certificaatlogo hootsuite new
facebook media planning cert