Avontuurlijk Designer Goedlachs

Daantje de Klein

Verhalenverteller

Daantje houdt zich dagelijks bezig met online communicatie en grafisch ontwerp bij Afdeling Online. Haar kracht ligt bij de combinatie van tekst en beeld. Zo schiet ze bijvoorbeeld graag mooie plaatjes die het verhaal van de klant vertellen. Daar schrijft ze dan een pakkend tekstje bij en voila, een inspirerende post of advertentie staat voor je klaar!

Daantje is erg analytisch aangelegd en duikt dan ook graag in de cijfertjes. CTR, CPC, kom maar door! Met haar design achtergrond, bondige schrijfstijl en analytisch vermogen zorgt Daantje dat jij jouw verhaal kan vertellen aan de juiste doelgroep.

Nooit uitgeleerd

Een leven lang leren klinkt voor Daantje als een heerlijk leven. Gelukkig liggen haar ambities volledig in lijn met die van Afdeling Online en krijg ik de kans om door te leren. Ze volgt nu de opleiding Opleidingskunde, waarin ze leert hoe mensen binnen organisaties leren en opgeleid worden. Een soort opleiding inception dus. Bij Afdeling Online komt deze vergaarde kennis direct van pas. Hier is Daantje bezig met het professionaliseren van de workshops die we geven naar een opleiding van formaat.

Scoutingnerd

Op zaterdag verruilt Daantje het Brabantse landschap voor het buitengebied van Zutphen. De reden is haar liefde voor scouting. Ze doet niets liever dan met de welpen het bos in, fikkie stoken en spelletjes spelen.

Daantje is gecertificeerd!