Skip to main content

E-mailmarketing specialist Sander

Hoi! Mijn naam is Sander en ik ben e-mailmarketing specialist bij Afdeling Online. Als e-mailmarketing specialist denk ik graag met je mee over een passende e-mailstrategie. Eerst bepalen we welke e-mailmarketing software we gaan inzetten. Daarna bepalen we de mailfrequentie en brainstormen we over welke content erin komt. Creativiteit is daarbij het allerbelangrijkst, want je wil natuurlijk wel opvallen tussen al dat e-mailverkeer! Scroll verder en lees wat ik als e-mailmarketing specialist allemaal voor jou in petto heb.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

sander@afdelingonline.nl
0492 - 700 220

Sander is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certificaatlogo hootsuite new

You’ve got mail!

E-mailmarketing is nog steeds één van de meest effectieve vormen van online marketing. En als je denkt dat e-mailmarketing een intensieve klus is, dan heb je het mis. Want als e-mailmarketing specialist kan ik e-mailmarketing automation inzetten. Dat is het automatisch verzenden van zeer gepersonifieerde mailings, precies op het juiste moment. Op die manier heb je bijna geen omkijken meer naar het versturen van mailings. En als de mailings eenmaal verzonden zijn, kan ik als e-mailmarketing specialist heel specifieke gegevens meten zoals openingspercentage, kliks en conversies.

E-mailmarketing specialist inschakelen?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van e-mailmarketing? Hieronder zet ik ze onder een rijtje.

  • E-mailmarketing is snel en gemakkelijk in te zetten bij nieuwsfeiten of campagnes. Daar heb ik als e-mailmarketing specialist dan ook veel ervaring mee.
  • Het is een effectieve methode om onder de aandacht te komen van (een deel van) je CRM-systeem.
  • Als e-mailmarketing specialist maak ik in de e-mailmarketing software een design dat geheel past binnen jouw huisstijl.
  • Ik kan de resultaten van je mailing heel specifiek meten, ook als het gaat om e-mailmarketing automation.
  • Als e-mailmarketing specialist zorg ik ervoor dat de mailings goed leesbaar zijn en mooi worden vormgegeven in welk e-mailmarketing software dan ook.

Ben je werkzaam bij een theater? Lees dan eens Lola’s blog met tips over het maken van een goede nieuwsbrief voor theaters.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Een e-mailmarketing specialist in actie

Wil je in zee met een e-mailmarketing specialist van Afdeling Online? Lees dan wat we precies gaan doen:

E-mailmarketing specialist als onderdeel van het geheel

Wij van Afdeling Online zijn niet alleen een e-mail marketing bureau, maar we kunnen ook andere online marketing zaken voor je oppakken. We zien e-mailmarketing dan ook als deel van het geheel. Wil je bijvoorbeeld andere online marketingmiddelen inzetten, zoals SEOSEASocial Marketing en/of Marketing Automation. Onze experts helpen je graag verder!

Meer over workshops >

Contact e-mailmarketing specialist

Aan de slag met een e-mailmarketing specialist? Of wil je gewoon even kennismaken? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.