Skip to main content

Google Shopping specialist gezocht?

Ben je online retailer en op zoek naar een expert op het gebied van Google Shopping? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij weten namelijk als geen ander dat Google Shopping dé plek is om jouw producten te tonen. Het gros van de consumenten begint hun zoektocht naar een specifiek product namelijk op Google. Maar hoe verschijn je nu bovenaan de zoekresultaten? De sleutel tot succes is in veel gevallen: Google Shopping campagnes! Wil je hiermee aan de slag, maar heb je hulp en advies nodig van een Google Shopping specialist? Wij stellen ons graag aan je voor!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

mathijs@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
sea bureau mathijs presenteert

4 redenen om een Google Shopping specialist in te schakelen

  • Iedere webshop-eigenaar wil natuurlijk bovenaan de Google-zoekresultaten belanden. Maar dit is niet zo eenvoudig; hier heb je een gedegen SEA strategie voor nodig. Als ervaren Google Shopping bureau kunnen we je volledig ondersteunen: van het uitschrijven van een e-commerce strategie tot het uitrollen ervan.
  • Nadat de strategie er ligt, gaan we daadwerkelijk aan de slag met de Google Shopping campagnes. Onze Google Shopping specialisten kennen het advertentieprogramma van Google Ads op hun duimpje, omdat ze hier dagelijks mee werken. Met die ervaring weten zij de meest efficiënte en effectieve Shopping campagnes op te zetten.
  • Voordat jouw Google Shopping advertenties live kunnen, zijn er eerst wat technische koppelingen nodig. Je Google Ads account moet bijvoorbeeld gekoppeld worden aan Google Merchant Center. Wij nemen deze ietwat ingewikkelde handelingen graag voor je uit handen.
  • Wanneer je Google Shopping campagnes eenmaal live staan, is het belangrijk dat ze continu geoptimaliseerd worden. Onze Google Shopping specialisten zitten er bovenop en sturen de campagnes bij waar nodig. Zo blijven we continu werken aan sterke, renderende campagnes.
Google Shopping uitbesteden >

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Word ook een expert in online shopping!

Wil je binnenkort aan de slag met Google Shopping? Dan kun je de hulp inschakelen van een Google Shopping agency als Afdeling Online. Hieronder lees je wat we voor je kunnen betekenen. Wil je zelf ook een expert in online shopping worden? Ook dan zit je bij ons goed! Tijdens een op maat gemaakte workshop nemen wij je graag mee in de wereld van Google Shopping!

Account opzetten en koppelen

De allereerste stap is het opzetten van een Google Ads account. Heb je er al één? Dan gaan we direct verder met stap 2: het koppelen van je account aan Google Merchant Center. Vervolgens dient je domein geverifieerd en geclaimd worden. Deze technische werkzaamheden nemen we graag voor je uit handen.

Google Shopping Specialist Web

Productfeed uploaden

Vervolgens is het tijd om je productfeed te uploaden. Deze wordt vanuit je website geëxporteerd naar Google Merchant Center, waardoor Google de informatie van je producten kan uitlezen. Denk bijvoorbeeld aan prijzen, titels, beschrijvingen en afbeeldingen van de producten. Voor het uploaden van je productfeed maken we meestal gebruik van de feed managementtool: Channable.

Google Shopping Specialist Versvoer

Shopping campagnes opbouwen

Is je productfeed ingeladen? Dan gaan onze Google Shopping specialisten aan de slag met de campagnes. Zij zetten een slimme campagnestructuur op en stellen biedingen in voor de productgroepen of producten. Voordat we de campagnes live zetten, bespreken we onze keuzes uiteraard eerst met jou.

Google Shopping Specialist Afdeling Online

Optimaliseren

Zo, de campagnes staan live. Betekent dit nu dat ons werk erop zit? Nee, integendeel: we blijven de Shopping advertenties voortdurend optimaliseren. We monitoren de prestaties continu en sturen ze bij waar nodig. Denk dan aan het uitsplitsen van campagnes en het categoriseren van alle producten. Alles voor dat ene doel: meer productverkoop tegen de laagste kosten!

Gecertificeerde Google Shopping consultants

Jouw Google Shopping ads zijn bij ons in goede handen. We hebben namelijk meerdere Google Shopping consultants in huis met actuele Google Ads-certificaten.

Google Partner Badge
Channable Silver Partner 2024

Jouw collega marketeers

Maak kennis met je nieuwe collega marketeers. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en online marketing specialiteiten.

Kennismaken met onze Google Shopping specialisten?

Wil je het liefst vandaag nog zichtbaar zijn dankzij Google Shopping? Schakel ons dan in als jouw nieuwe Google Shopping agency! Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om even kennis te maken.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.