Skip to main content

Webshop specialist: Dirk

Welkom bij Afdeling Online! Mijn naam is Dirk en ik stel me graag voor als jouw webshop specialist. Is het jouw doel om je online sales te vergroten? En kun je daar wel wat advies bij gebruiken? Geef mij gerust een belletje, want als Google Partner ben ik namelijk gespecialiseerd in webshop optimalisatie. Hoe beter je webshop is geoptimaliseerd, hoe hoger de ranking is in Google. En hoe beter je webshop in Google scoort, hoe meer conversies jij zal merken. Kortom, als webshop specialist help ik je graag bij de ontwikkeling van een doordachte webshop strategie.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
SEO specialist Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads

(web)Shop till you drop

Als e-commerce specialist zet ik me in voor twee doelen. De eerste is ervoor zorgen dat de juiste doelgroep jouw webshop kan vinden via je ingezette online kanalen. Heeft je doelgroep je webshop dan uiteindelijk gevonden? Dan komt mijn tweede doel in zicht: ervoor zorgen dat zij met een goed gevuld winkelmandje je webshop verlaten. Dat doe ik als website specialist middels up selling en/of cross selling. Samen met jou kies ik de meest optimale kanaalstrategie. Denk hierbij aan online marketingtechnieken zoals Google Analytics, SEA, SEO en Social Marketing. Graag (vrijblijvend) een kopje koffie drinken om de mogelijkheden te bespreken? Neem gerust contact met me op.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Optimalisatie technieken volgens de webshop specialist

Zojuist benoemde ik ze al: de diverse webshop optimalisatie technieken die ik als webshop specialist kan inzetten. Hieronder benoem ik ze één voor één:

  • Google Analytics: als webshop specialist neem ik de statistieken van je webshop onder de loep in Google Analytics. Op basis hiervan geef ik advies over de webshop optimalisatie die voor jouw webshop van toepassing is.
  • SEA (Search Engine Advertising): dat betekent adverteren in de zoekmachine. Dat wil zeggen dat je webshop onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep op het juiste moment.
  • SEO (Search Engine Optimization): hiermee verhoog je je organische vindbaarheid in Google. Als webshop specialist doe ik een keyword research en op basis daarvan schrijf ik webteksten.
  • Social Marketing: ook op social media is het mogelijk om jouw producten onder de aandacht te brengen (bijvoorbeeld door re-marketing). Het voordeel hiervan is dat je ‘warme leads’ bereikt.

Webshop optimalisatie stappen

Zeg je ‘ja’ tegen het samenwerken met een webshop specialist? Dan doorlopen we samen deze stappen:

Webshop specialist worden?

Zelf een kei worden in webshop optimalisatie? Dat kan! Volg een op-maat-gemaakte workshop en word zelf webshop specialist. Met veel enthousiasme vertel ik alle kneepjes van het webshop optimalisatie vak. Tijdens zo’n workshop neem ik je webshop onder de loep en ik geef praktische webshop optimalisatie tips en tricks. Wil je je kennis nóg verder uitbreiden? Volg ook eens een workshop over één van de andere online marketing vormen specifiek: SEO, SEA, Google Analytics, Social Marketing, Content Marketing en E-mailmarketing. Nieuwsgierig? Neem snel contact op en samen prikken we een datum.

Bekijk de workshops

Contact webshop specialist

Wil je aan de slag met webshop optimalisatie met hulp van onze webshop specialist? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.