Skip to main content

Google Ads specialist - Premier Partner

Hoi! Ik ben Dirk, Google Ads specialist bij Afdeling Online. Als Ads Certified Partner adviseer ik je over de mogelijkheden van Google Ads voor jouw bedrijf. Je kunt ook bij mij terecht voor het adverteren via Google of Bing. Ik kan je helpen met het opzetten van een slimme SEA strategie en het realiseren ervan, bijvoorbeeld door het schrijven van tekstadvertenties.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
SEA specialist Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads

Waarom een Google Adwords specialist?

Google Adwords – tegenwoordig bekend als Google Ads – is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kun je adverteren in alle netwerken van Google. Dus niet alleen in de grootste zoekmachine ter wereld, maar ook op bijvoorbeeld YouTube en Maps. Kortom, als je weet hoe je Google Ads goed inzet, kan je enorme resultaten binnenhalen! Als Adwords specialist kan ik je hiermee helpen. Afdeling Online is gespecialiseerd in digital marketing strategy, van Google Ads tot social media.

Wat doet een Google Ads expert?

Ik kan jouw Google Ads (voorheen Google Adwords) op verschillende manieren inzetten. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje: 

  • Search Advertising: We zetten SEA in op Google Ads. Zo zorg ik ervoor dat je website een goede positie krijgt in Google Search.
  • Google Shopping: Ik zorg ervoor dat jouw producten in afbeeldingen zichtbaar zijn in Google zoekresultaten. Hierdoor leid ik meer bezoekers naar jouw webshop of website.
  • YouTube: Ik plaats een Google Ad voor, tijdens of na een YouTube video. Of ik laat jouw video tussen Google zoekresultaten zien. Ik adviseer je hier graag over! 
  • Google Grants: Werk je voor een non-profitorganisatie? Je kunt met deze non-profit versie van Google Ads (voorheen Google Adwords) in aanmerking komen voor (heel) veel gratis maandelijks advertentiebudget. Dat kunnen wij als Google Grants bureau voor je regelen! 
  • Display Advertising: Ik creëer banners of tekstlinks en plaats deze op websites die jouw doelgroep bezoekt. Ook hierdoor leid ik nog meer bezoekers naar jouw webshop of website!

Wat is een Google Premier Partner?

Google heeft drie niveaus van “partnerschap”: Google Lid, Google Partner en Google Premier Partner. Premier Partner is het meest exclusieve niveau. Slechts 3% van de deelnemende bedrijven per kalenderjaar wordt geselecteerd. Dit wordt beoordeeld op basis van Prestaties, Uitgaven en Certificeringen. Wij zijn deel van deze 3% in Nederland. Dit is best bijzonder, en bovendien geeft het een kwaliteitsgarantie. Als je je Google Ads management aan ons overdraagt, weet je zeker dat je zaken in goede handen zijn!

online marketing uitbesteden dirk presenteert met analytics
seo copywriting bureau dirk en mercede

Zelf Google Ads expert worden?

Als Google Ads expert geef ik regelmatig op maat gemaakte workshops over Google Ads of over online marketing in het algemeen. Ik vertel je alles over de laatste ontwikkelingen en geef je inspirerende praktijkvoorbeelden. Neem snel contact op, dan prikken we samen een datum!

Wat kost Google Ads per maand?

Als je aan de slag wil met een Google Adwords specialist, vraag je je waarschijnlijk af wat voor kosten hieraan verbonden zijn. Dit is afhankelijk van de manier en de mate waarop/waarin je adverteert. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van de pay per click – kijk eens naar onze online marketing begrippenlijst! Er worden verschillende budgetten aangeraden op basis van de grootte van jouw bedrijf en jouw doelgroep. Hierop zijn de Google Ads-campaigns aan te passen. Als Google Ads specialist weet ik, Dirk, precies waar we naar moeten kijken. Ik hou rekening met jouw budget en wat jij belangrijk vindt. Zo richten we samen jouw Google Ads campagnes in!

Wie zijn wij?

Wij zijn Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. Wij zijn gespecialiseerd in SEO, SEA, online marketing strategie, contentmarketing, e-mailmarketing et cetera. Benieuwd wat we nog meer doen, behalve Google Ads? Kijk eens naar onze diensten!

Meer over onze diensten >