Google Ads specialist

Hoi! Ik ben Dirk, Google Ads specialist bij Afdeling Online. Als Ads Certified Partner adviseer ik je over de mogelijkheden van Google Ads voor jouw bedrijf. Je kunt ook bij mij terecht voor het adverteren via Google of Bing. Ik kan je helpen met het opzetten van een slimme SEA strategie en het realiseren ervan, bijvoorbeeld door het schrijven van tekstadvertenties.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Google Ads Specialist Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads
Google Ads Specialist Dirk Presenteren

Google Ads – ook voor jou!

Als Ads Certified Partner zet ik Google Ads in om online sales en leadgeneratie te optimaliseren voor een hoger rendement via jouw website of webshop. Wil je weten hoe Google Ads effectief kan worden ingezet voor jouw bedrijf? Ik vertel je er graag meer over! Neem snel contact op.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Google Ads specialist inschakelen?

Ik kan Adwords op verschillende manieren inzetten. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Search Advertising: we zetten met SEA in op Google Ads. Zo zorg ik ervoor dat je website een goede positie krijgt in Google zoekresultaten.
  • Google Shopping: ik zorg ervoor dat jouw producten in afbeeldingen zichtbaar zijn in Google zoekresultaten. Hierdoor leid ik meer bezoekers naar jouw webshop of website.
  • YouTube: ik maak gebruik van adverteren voor, tijdens of na een YouTube video. Of ik laat jouw video tussen Google zoekresultaten zien. Ik adviseer je hier graag over!
  • Google Grants: werk je voor een non-profitorganisatie? Je kunt met deze non-profit versie van Google Ads (voorheen Google Adwords) in aanmerking komen voor (heel) veel gratis maandelijks advertentiebudget. Dat kan ik als Google Ads specialist voor je regelen!
  • Display Advertising: ik creëer banners of tekstlinks en plaats deze op websites die jouw doelgroep bezoekt. Ook hierdoor leid ik nog meer bezoekers naar jouw webshop of website!

Google Ads: Stap voor stap

Wil je aan de slag gaan met Google Ads? Afdeling Online doorloopt met jou samen de volgende zes stappen.

Meer leren over Google Ads?

Als Google Ads expert geef ik regelmatig op maat gemaakte workshops over Google Ads of over online marketing in het algemeen. Ik vertel je alles over de laatste ontwikkelingen en geef je inspirerende praktijkvoorbeelden. Neem snel contact op, dan prikken we samen een datum!

Meer over workshops >

Contact Google Ads specialist

Wil je aan de slag met SEA? Neem contact op met mij!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.