Adwords

Google Ads specialist

Hoi! Ik ben Dirk, Google Ads specialist bij Afdeling Online. Als Ads Certified Partner adviseer ik je over de mogelijkheden van Google Ads voor jouw bedrijf. Je kunt ook bij mij terecht voor het adverteren via Google of Bing. Ik kan je helpen met het opzetten van een slimme SEA strategie en het realiseren ervan, bijvoorbeeld door het schrijven van tekstadvertenties.

Adwords Specialist

Google Ads – ook voor jou!

Als Ads Certified Partner zet ik Google Ads in om online sales en leadgeneratie te optimaliseren voor een hoger rendement via jouw website of webshop. Wil je weten hoe Google Ads effectief kan worden ingezet voor jouw bedrijf? Ik vertel je er graag meer over! Neem snel contact op.

Google Ads specialist inschakelen?

Ik kan Adwords op verschillende manieren inzetten. Ik zet ze hieronder voor je op een rijtje:

 • Search Advertising: we zetten met SEA in op Google Ads. Zo zorg ik ervoor dat je website een goede positie krijgt in Google zoekresultaten.
 • Google Shopping: ik zorg ervoor dat jouw producten in afbeeldingen zichtbaar zijn in Google zoekresultaten. Hierdoor leid ik meer bezoekers naar jouw webshop of website.
 • YouTube: ik maak gebruik van adverteren voor, tijdens of na een YouTube video. Of ik laat jouw video tussen Google zoekresultaten zien. Ik adviseer je hier graag over!
 • Google Grants: werk je voor een non-profitorganisatie? Je kunt met deze non-profit versie van Google Ads (voorheen Google Adwords) in aanmerking komen voor (heel) veel gratis maandelijks advertentiebudget. Dat kan ik als Google Ads specialist voor je regelen!
 • Display Advertising: ik creëer banners of tekstlinks en plaats deze op websites die jouw doelgroep bezoekt. Ook hierdoor leid ik nog meer bezoekers naar jouw webshop of website!

Dirk Schraven
Wie voor Google Ads kiest, zit kort op de bal. Het is een kans om snel te scoren met online marketing. Dirk Schraven - Senior Online Strateeg
Aanpak

Google Ads: Stap voor stap

Wil je aan de slag gaan met Google Ads? Afdeling Online doorloopt met jou samen de volgende zes stappen.

 • 1. Inrichting

  Onze Google Ads specialist begint met het inrichten van je Google Ads account. Je hebt zelf toegang tot dit account en kan daardoor altijd meekijken.

  1. Inrichting
 • 2. Google Analytics

  We monitoren en meten campagneresultaten.

  2. Google Analytics
 • 3. Zoekwoorden advies

  We onderzoeken de focus zoekwoorden die de meeste potentie hebben op basis van zoekvolume en concurrentie.

  3. Zoekwoorden advies
 • 4. Ad copy schrijven

  Onze Google Ads specialist schrijft advertentieteksten (ad copy) op basis van de zoekwoorden die we samen hebben geselecteerd.

  4. Ad copy schrijven
 • 5. Maandelijkse rapportage

  Ben je ook benieuwd naar de vorderingen van het Google Ads traject? Je ontvangt van onze Google Ads specialist een maandelijkse rapportage met de voortgang.

  5. Maandelijkse rapportage
 • 6. Advies

  Ieder kwartaal kijken we naar mogelijkheden voor het doorontwikkelen van display advertising, remarketing en Google Shopping.

  6. Advies

Meer leren over Google Ads?

Als Google Ads expert geef ik regelmatig op maat gemaakte workshops over Google Ads of over online marketing in het algemeen. Ik vertel je alles over de laatste ontwikkelingen en geef je inspirerende praktijkvoorbeelden. Neem snel contact op, dan prikken we samen een datum!

Contact Google Ads specialist

Wil je aan de slag met SEA? Neem contact op met mij!

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Dirk staat voor je klaar!

Zin om aan de slag te gaan met Google Ads? Ik adviseer je graag over de mogelijkheden! Neem direct contact op.

Dirk Schraven Senior Online Strateeg

Stuur Dirk een bericht