Skip to main content

Social media specialist: Silvy

Hoi! Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Silvy en ik mag mezelf de social media specialist van Afdeling Online noemen. Wil je jouw online marketingstrategie doorvertalen op social media? Daarbij kan ik je helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je bedrijf fris en professioneel overkomt op Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander social kanaal. Daarnaast kan ik je helpen om meer conversies via social media te genereren. Dat doe ik onder andere door het opzetten en inrichten van campagnes op social media. Kortom, als social media specialist adviseer ik je graag over een voor jou geschikte middelenmix.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

Silvy@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
incompany silvy luistert

Silvy is gecertificeerd

Certificaatlogo hootsuite new
Certificaat_facebook_blueprint
Silvy-daantje-samenwerken

Be social

Ik als social media expert geloof er heilig in dat social media bijdraagt aan je online strategie. Social media is niet meer weg te denken. Niet alleen in onze persoonlijke kring, maar ook zeker in zakelijk opzicht. De sociale kanalen die op dit moment in trek zijn bij bedrijven zijn Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Ze vormen belangrijke toegangspoorten naar je website en leiden – mits ze goed ingezet zijn – tot meer conversies. En daar kan ik je als social media specialist bij ondersteunen. Neem snel contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

Samenwerken met een social media specialist

Wil je samenwerken met een social media specialist? Twijfel niet langer, want dit zijn de redenen om die samenwerking aan te gaan:

  • Wil je scoren op leadgeneratie, branding en exposure? Daarvoor is social media marketing dé uitkomst.
  • Als social media specialist help ik je met het bedenken en opzetten van advertenties op sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.
  • Dankzij social media weet je ontzettend veel van jouw doelgroep. Met behulp van die informatie over interesses, demografie en locatie kan ik je doelgroep op een slimme manier benaderen.
  • Daarnaast kan ik je doelgroep benaderen door middel van een websitepixel, CRM koppeling en look-a-like audiences.
  • En wil je mensen bereiken die je website hebben bezocht middels re-marketing? Ook dat kan ik voor je inrichten als social media specialist.
  • Kom in aanraking met alle nieuwste vormen van adverteren. Denk aan een canvas, carrousel, diavoorstellingen, video’s, etc.

Social media specialist werkzaamheden

Als social media specialist voer ik de volgende werkzaamheden uit, natuurlijk in afstemming met jou.

Silvy

Meer leren van een social media specialist?

Online marketing is een vakgebied dat continu in ontwikkeling is. Zo brengen sociale media kanalen ook regelmatig nieuwe functionaliteiten op de markt. Wil je op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen? Volg dan een workshop van Afdeling Online. Daarin vertel ik als social media specialist allerlei praktische tips en maak ik je wegwijs in bijvoorbeeld social adverteren. Neem snel contact voor meer info!

Meer over workshops >

Contact social media specialist

Wil je meer weten over Social Media Marketing en dan met name wat het kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem contact op via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.