Social media

Social media specialist: Mercede

Hoi! Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Mercede en ik mag mezelf de social media specialist van Afdeling Online noemen. Wil je jouw online marketingstrategie doorvertalen op social media? Daarbij kan ik je helpen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je bedrijf fris en professioneel overkomt op Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander social kanaal. Daarnaast kan ik je helpen om meer conversies via social media te genereren. Dat doe ik onder andere door het opzetten en inrichten van campagnes op social media. Kortom, als social media specialist adviseer ik je graag over een voor jou geschikte middelenmix.

Be social

Ik als social media expert geloof er heilig in dat social media bijdraagt aan je online strategie. Social media is niet meer weg te denken. Niet alleen in onze persoonlijke kring, maar ook zeker in zakelijk opzicht. De sociale kanalen die op dit moment in trek zijn bij bedrijven zijn Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Ze vormen belangrijke toegangspoorten naar je website en leiden – mits ze goed ingezet zijn – tot meer conversies. En daar kan ik je als social media specialist bij ondersteunen. Neem snel contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Samenwerken met een social media specialist

Wil je samenwerken met een social media specialist? Twijfel niet langer, want dit zijn de redenen om die samenwerking aan te gaan:

 • Wil je scoren op leadgeneratie, branding en exposure? Daarvoor is social media marketing dé uitkomst.
 • Als social media specialist help ik je met het bedenken en opzetten van advertenties op sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn.
 • Dankzij social media weet je ontzettend veel van jouw doelgroep. Met behulp van die informatie over interesses, demografie en locatie kan ik je doelgroep op een slimme manier benaderen.
 • Daarnaast kan ik je doelgroep benaderen door middel van een websitepixel, CRM koppeling en look-a-like audiences.
 • En wil je mensen bereiken die je website hebben bezocht middels re-marketing? Ook dat kan ik voor je inrichten als social media specialist.
 • Kom in aanraking met alle nieuwste vormen van adverteren. Denk aan een canvas, carrousel, diavoorstellingen, video’s, etc.

Mercede van de Wiel
Social media marketing: niet omdat het kan, maar omdat het bijdraagt aan je online strategie. Mercede van de Wiel - Senior Social Strateeg
Aanpak

Social media specialist werkzaamheden

Als social media specialist voer ik de volgende werkzaamheden uit, natuurlijk in afstemming met jou.

 • 1. Inrichting advertentie-account

  Indien je nog geen advertentie-account hebt, maak ik deze voor je aan en richt ‘m volledig in. Uiteraard krijg jij toegang, zodat je altijd even mee kunt kijken.

  1. Inrichting advertentie-account
 • 2. Contentkalender opstellen

  Ik werk graag gestructureerd. Dat betekent dat ik een contentkalender maak, waarin we alle social media posts en/of campagne inplannen.

  2. Contentkalender opstellen
 • 3. Doelgroep verkennen

  Wie is de doelgroep van jouw merk? We gaan op onderzoek uit en adviseren welke doelgroep we wanneer gaan benaderen.

  3. Doelgroep verkennen
 • 4. Advertentie-ontwerp

  Dan ga ik aan de slag met het maken van de advertentie. Dat wil zeggen: de strategische en creatieve invulling van de campagne of post.

  4. Advertentie-ontwerp
 • 5. Optimaliseren

  Als social media specialist houd ik de lopende advertenties nauwlettend in de gaten en pas ‘m aan waar nodig.

  5. Optimaliseren
 • 6. Maandelijks rapporteren

  Benieuwd wat de vorderingen zijn van het algehele traject? Deze rapporteer ik maandelijks aan je.

  6. Maandelijks rapporteren

Meer leren van een social media specialist?

Online marketing is een vakgebied dat continu in ontwikkeling is. Zo brengen sociale media kanalen ook regelmatig nieuwe functionaliteiten op de markt. Wil je op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen? Volg dan een workshop van Afdeling Online. Daarin vertel ik als social media specialist allerlei praktische tips en maak ik je wegwijs in bijvoorbeeld social adverteren. Neem snel contact voor meer info!

Contact social media specialist

Wil je meer weten over Social Media Marketing en dan met name wat het kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem contact op via onderstaand formulier.

Wij gebruiken deze gegevens alleen om contact met je op te nemen, niet voor advertentiedoeleinden. De gegevens worden maximaal 6 maanden bewaard.

nieuwsbrief

Afdeling Nieuwsbrief

Schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief! Wij gebruiken deze gegevens alleen om je de nieuwsbrief maandelijks te sturen, niet voor advertentiedoeleinden. Liever uitschrijven? Dat kan via deze pagina.

In contact komen?

Mercede staat voor je klaar!

Benieuwd welke sociale kanalen voor jouw bedrijf interessant zijn? Neem direct contact op met mij als social media specialist.

Mercede van de Wiel Senior Social Strateeg

Stuur Mercede een bericht