E-commerce specialist Dirk

Hoi, ik ben Dirk! Ben jij bezig met de ontwikkeling van je webshop strategie? Concentreer je je volledig op het vergroten van je online sales? Hierbij kan ik je als e-commerce specialist helpen. Als Google Partner ben ik namelijk gespecialiseerd in het optimaliseren van webshops. Hoe beter deze zijn geoptimaliseerd, hoe hoger ze ranken in Google. En hoe beter je webshop in Google scoort, hoe meer transacties er zullen plaatsvinden. Wil je een webshop opstarten? Daarbij kan ik je als e-commerce consultant ook helpen. Samen met jou kijk ik kritisch naar je e-commerce strategie en het online doel van je webwinkel. Op basis daarvan ontwerp en bouw ik jouw droomwebshop!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Ecommerce Specialist Dirk

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads
Ecommerce Specialist Dirk Presenteren

E-commerce specialist voor jouw webshop

Als e-commerce specialist heb ik twee doelen. 1. ervoor zorgen dat jouw doelgroep je webshop vindt via je online kanalen. En als deze potentiële klanten dan eenmaal je website bereikt hebben, is mijn tweede doel: hen met een gevulde winkelwagen de webshop te laten verlaten (up selling & cross selling). Best hoog gegrepen doelen, toch? Maar ik kan je verzekeren dat ik met de juiste online marketingtechnieken je webshop tot een succes maak. Afhankelijk van jouw wensen en doelen, kies ik de optimale kanaal strategie die het best bij jou past. Denk hierbij dan aan: SEA, SEO, en Social Marketing. Neem contact met me op, ik vertel je er graag meer over!

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second opinion aanvragen

E-commerce consultant inhuren?

Ben je klaar voor meer transacties voor je webshop? Zoals ik hierboven als zei kan ik je webshop op diverse manieren optimaliseren. Ik licht ze één voor één uit:

  • Analytics: ik duik in de statistieken van je webshop. Dat doe ik met Google Analytics. Aan de hand van deze statistieken en funneloptimalisatie geef ik advies over de optimalisatie van je webshop.
  • SEA: dat is adverteren in de zoekmachine (Search Engine Optimazation). Hierdoor heb je een voorsprong op de concurrentie. SEA zorgt ervoor dat je webshop bij de juiste doelgroep beter zichtbaar wordt.
  • SEO: met Search Engine Optimazation verhoog ik je vindbaarheid in Google op organische wijze. Als e-commerce specialist doe ik dat door middel van een keyword research en het schrijven van teksten gebaseerd op die keywords.
  • Social Marketing: het voordeel van adverteren op social media is dat je super specifiek kan targeten op jouw doelgroep. Mijn doel als e-commerce consultant is om zoveel mogelijk conversies binnen te halen!

Stappenplan volgens de e-commerce specialist

Ja? Ben geïnteresseerd in het samenwerken met een e-commerce specialist? Lees dan even de onderstaande stappen van een e-commerce optimalisatie traject door.

Workshop van een e-commerce specialist

Zelf aan de slag met e-commerce optimalisatie. Dat kan tijdens een op maat gemaakte workshop van Afdeling Online. Ik vertel je met enthousiasme over de kneepjes van het e-commerce vak. Ook geef ik workshops over allerlei andere vormen van online marketing: SEO, SEA, Google Analytics, social marketing, content marketing en e-mailmarketing. Tijdens zo’n workshop neem ik je webshop onder de loep en geef ik praktische tips. Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de workshops

Contact e-commerce specialist

Wil je aan de slag met e-commerce? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.