Skip to main content

E-commerce specialist inhuren? Ontmoet Dirk!

Hoi, ik ben Dirk, jouw e-commerce specialist! Ben jij bezig met het ontwikkelen van je webshop strategie? Concentreer je je volledig op het vergroten van je online sales? Hierbij kan ik je als een ervaren en deskundige e-commerce specialist helpen. Verder ben ik, als partner van Google, gespecialiseerd in het optimaliseren van webshops, zodat ze beter gevonden worden in zoekmachines zoals Google. Het optimaliseren van je webshop resulteert in hogere rankings, wat leidt tot meer transacties. Wil je een webshop opstarten? Ook daarbij kan ik je als e-commerce consultant ondersteunen. Samen met jou kijk ik kritisch naar je strategie en de online doelstellingen van je webwinkel. Op basis daarvan ontwerp en bouw ik jouw droom webshop!

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

dirk@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
SEO bureau inschakelen Dirk en Mercede

Dirk is gecertificeerd

Certified_Google_partner_Analytics
Certified_Google_partner_Ads
strategie sanne laptop

Hoe werkt e-commerce?

E-commerce is simpel gezegd online winkelen. Consumenten gebruiken hun telefoon of computer om producten of diensten aan te schaffen via een e-commerce platform, dit is veelal een website of app. Net als in een fysieke winkel kiezen ze uit wat ze willen kopen en betalen ze. Het proces werkt door middel van een combinatie van websites, databases en betalingssystemen. Aan de achterkant gebeurt er veel meer dan op het eerste gezicht lijkt. Daarom is het slim om een e-commerce expert in te schakelen. Kan jij wel wat e-commerce advies gebruiken? Wij helpen je graag!

Waarom is e-commerce belangrijk?

E-commerce is tegenwoordig van groot belang voor bedrijven. Het biedt de mogelijkheid om je producten of diensten online te verkopen en een bredere doelgroep te bereiken. E-commerce stelt je in staat om altijd zichtbaar en beschikbaar te zijn voor je klanten, wat resulteert in een groter bereik en meer verkoopkansen. Daarnaast biedt e-commerce de mogelijkheid om efficiënter te werken, kosten te besparen en klantgegevens te analyseren. 

SEA consultant Dirk

Wat is een e-commerce specialist?

Maar wat is een e-commerce specialist eigenlijk? Een e-commerce expert is een professional die gespecialiseerd is in het optimaliseren van webshops. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jouw webshop beter vindbaar is voor je doelgroep en dat potentiële klanten je webshop verlaten met een gevulde winkelwagen. Ik maak gebruik van verschillende online marketingtechnieken, zoals SEA, SEO en Social Marketing om dit te bereiken. Neem contact met me op, ik geef je graag e-commerce advies.

Vraag een gratis second opinion aan!

Werk je momenteel samen met een ander e-commerce marketing bureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu gratis een second opinion aan!

Second opinion aanvragen

E-commerce consultant inhuren?

Op zoek naar een specialist in webshops? Zoals ik eerder al zei, kan ik je webshop op verschillende manieren optimaliseren. Ik licht deze één voor één uit:

  • Analytics: Ik duik in de statistieken van je webshop met behulp van Google Analytics. Op basis van deze statistieken en funneloptimalisatie geef ik deskundig e-commerce advies over de optimalisatie van je webshop.
  • SEA: Dit is adverteren in de zoekmachine (Search Engine Advertising). SEA geeft je een voorsprong op de concurrentie en zorgt ervoor dat je webshop beter zichtbaar wordt bij de juiste doelgroep.
  • SEO: Met Search Engine Optimization verhoog ik de vindbaarheid van je webshop in Google op organische wijze. Als specialist in webshops voer ik een keyword research uit en schrijf ik geoptimaliseerde teksten op basis van deze keywords.
  • Social Marketing: Het voordeel van adverteren op social media is dat je zeer specifiek kunt targeten op jouw doelgroep. Mijn doel als e-commerce consultant is om zoveel mogelijk conversies binnen te halen!

Wat doet een e-commerce expert?

Ben je geïnteresseerd om samen te werken met een e-commerce specialist? In dit stappenplan leggen wij je uit hoe een commerce expert te werk gaat voor jouw organisatie.

Workshop van een e-commerce specialist

Wil je zelf aan de slag met e-commerce optimalisatie? Dat kan tijdens een op maat gemaakte workshop van Afdeling Online. Als specialist in webshops vertel ik enthousiast over de kneepjes van het vak. Ook geef ik opleidingen over allerlei andere vormen van online marketing zoals SEO, SEA, Google Analytics, social marketing, content marketing en e-mailmarketing. Tijdens de opleiding neem ik je webshop onder de loep en geef ik praktische tips. Neem contact op voor meer informatie.

Bekijk de workshops

Contact e-commerce specialist

Samenwerken met een e-commerce marketing bureau? Neem contact door middel van onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.