Skip to main content

Een AI cursus volgen?

Hoe ver gaat kunstmatige intelligentie? Artificial intelligence, oftewel AI, is bezig om het online marketing landschap te veranderen. De toepassingen van AI binnen het online marketingvak lijken nu al eindeloos. Maar hoe gaan we daar als online marketeers mee om? Wat zijn de voor- en nadelen van deze tools versus mensenwerk en hoe veranderen deze tools de manier waarop je kan werken? In deze AI training leer je alle ins en outs op het gebied van artificial intelligence. Klinkt dit voor jou interessant? Lees dan verder.

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom kiezen voor een AI cursus?

Bij jou op locatie

Wij geven de workshop op een locatie naar keuze. We komen graag naar je toe, maar hebben ook opleidingsruimte beschikbaar als jij geen passende ruimte hebt.

Voor je hele team

We kunnen individueel lesgeven, maar ook aan een groep van maximaal 16 collega’s per lesdag.

Op maat gemaakt

Ons lesprogramma wordt op maat gemaakt. Zo kunnen we rekening houden met al jouw wensen!

Wat is artificial intelligence?

Artificial Intelligence (AI), wie kent het tegenwoordig niet? Op veel vlakken in onze maatschappij kom je het tegen, zowel online als offline. Maar wat is AI nou precies? Artificial Intelligence is een geautomatiseerd systeem dat taken uitvoert die vroeger menselijke intelligentie vereisten. De AI-systemen werken met algoritmen om patronen te herkennen en zelfstandige beslissingen te nemen. Goed om te weten: AI-tools verbeteren zichzelf door te leren van hun ervaring. Fouten maken is in dit geval juist goed en ook belangrijk. Dit proces staat bekend als ‘machine learning’. Artificial intelligence is volop in ontwikkeling en speelt een steeds grotere rol in onze (digitale) wereld. Het is daarom belangrijk om op de hoogte te blijven van alle trends en gebruik te maken van alle AI-mogelijkheden. Hoe je hiermee aan de slag gaat? Dat leer je in deze korte artificial intelligence opleiding!

Artificial Intelligence

Wat leer je in de AI cursus?

Tijdens de AI workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie tot AI en het ontstaan ervan
  • AI-gestuurde teksten schrijven (middels ChatGPT)
  • AI en vindbaar zijn in zoekmachines 
  • AI-gestuurde afbeeldingen en fotografie (Midjourney)
  • AI en ethiek

We beginnen deze AI training met een algemene introductie over wat AI is en hoe het is ontstaan. Vervolgens leer je hoe je AI-tools (zoals ChatGPT) kan gebruiken om AI-gestuurde teksten te schrijven. Ook ontdek je wat AI kan betekenen voor je vindbaarheid in Google. Na een korte pauze vertellen we je meer over hoe je AI kunt inzetten bij het creëren van afbeeldingen en fotografie. Als laatste gaan we in op het onderwerp ethiek en bespreken we enkele AI-dilemma’s en hoe je hiermee omgaat.

ChatGPT logo
Midjourney logo

Praktische info over deze cursus

Voordat we beginnen met de AI cursus houden we eerst een intakegesprek. Dit vinden we belangrijk omdat we op deze manier jouw doelen en verwachtingen helder krijgen. De workshop zelf duurt 3 uur of 6 uur, afhankelijk van jouw wensen. Tijdens de AI cursus is er plek voor maximaal 16 deelnemers. Ook wordt de training compleet afgestemd op jouw organisatie. Er is persoonlijke begeleiding en aan het einde van de workshop is er de ruimte om vragen te stellen. Ook krijg je de presentatie mee naar huis zodat je deze rustig kunt nalezen. Door middel van deze opleiding kom je alle ins en outs te weten over AI. Pas deze kennis vervolgens direct toe om je online marketingstrategie te versterken.

Voor wie is de cursus?

Benieuwd hoe je AI op een effectieve manier kan toepassen in jouw online marketing werkzaamheden? Of wil je simpelweg je kennis over artificial intelligence vergroten? Dan is deze korte artificial intelligence opleiding iets voor jou!  Heb je al wat basiskennis over AI of juist nog helemaal niet? Geen probleem! Wij bieden namelijk cursussen op maat. 

Wil je specifiek meer leren over AI copywriting of AI beeldcreatie? Bekijk dan onze ChatGPT training of Midjourney workshop. Toch op zoek naar een andere cursus in online marketing? Wij bieden tientallen andere workshops aan. Neem dus vooral een kijkje!

Na afloop...

Na afloop van deze AI workshop weet jij hoe je direct en effectief aan de slag kunt met AI-tools. Je weet wat artificiële intelligentie inhoudt en wat de mogelijkheden ervan zijn. Je hebt geleerd hoe je AI-gestuurde teksten (ChatGPT) en afbeeldingen (Midjourney) kan creëren. Ook weet je hoe je door middel van AI je vindbaarheid in de zoekmachine kan verbeteren. Je kan omgaan met ethische dilemma’s en weet hoe je AI-tools op een juiste manier inzet. Na deze cursus ben jij een echte AI-goeroe! Klinkt goed, toch?

Alvast meer leren over AI? Lees ons blog over AI chatbots voor bedrijven.

Jaap achter laptop

Zij gingen je voor

Onze AI-workshops hebben deze organisaties al getransformeerd.

Referenties

icm logo
google cert educator level2
factor-c

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >

Vraag nu een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen? Of liever eerst kennismaken? Dit kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen van cursisten

Zelf zijn we natuurlijk heel enthousiast, maar we laten liever anderen voor ons spreken.

“Ik zou de workshops van Afdeling Online aanraden omdat je er vakkundige kennis opdoet, die je ook echt kunt toepassen op jouw praktijksituatie en in je dagelijkse werkzaamheden.”
Deelnemer
“Het was een genoegen. Een leuk team, goede groep cursisten. Heel verrassende resultaten.”
Deelnemer
“De docenten zijn zeer bekwaam, competent, geduldig en begripvol!”
Deelnemer

Over Afdeling Online

Deze AI cursus wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics en ga zo maar door. De afgelopen maanden hebben we veel geleerd van en over AI. En die kennis willen we graag overbrengen aan jou! Volg daarom deze AI cursus en word net zo enthousiast als wij.

opleiding omscholing kantoor

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap