Skip to main content

Tools

Aan de slag met online marketing voor jouw organisatie? Dan weet je vast dat dit een continu en tijdrovend proces is. Om je marketinginspanningen op een efficiënte manier in te richten en gedeeltelijk te automatiseren, adviseren wij het gebruik van handige tools. Maak bijvoorbeeld jouw website of webshop digitaal toegankelijk met de WCAG-richtlijnen of automatiseer jouw marketing- en sales inspanningen met all-in-one platform Hubspot. Als online marketing experts vertellen wij je alle ins & outs over deze tools en kan je bij ons terecht met al je vragen. Dus: brand los!

cursus mailchimp

Wat is een tool?

Maar wat is een tool eigenlijk? Het is een verwijzing naar een hulpmiddel of softwareprogramma dat is ontworpen om specifieke taken uit te voeren. Vaak worden tools gebruikt om werk efficiënter te maken of werkzaamheden te automatiseren. In de wereld van online marketing zijn er tal van tools om in te zetten voor jouw organisatie. Hubspot, Mailchimp en Semrush zijn hier voorbeelden van. Ontdek al onze tools!

Bekijk onze tools

Als online marketeers gebruiken wij in onze dagelijkse werkzaamheden verschillende handige tools. Zo werken wij op een effectieve, maar ook efficiënte manier waardoor wij ons werk zo goed mogelijk kunnen doen. Benieuwd naar onze handige tools en wat deze tools voor jouw organisatie kunnen bieden? Mooi! We leggen ze graag voor je uit!

Leer in de praktijk

Ben jij iemand die liever in de praktijk leert? Wij hebben een mooi aanbod aan incompany workshops voor je klaar staan. Denk aan een workshop Social Advertising of een workshop Google Ads. Onze workshops worden op maat voor jou gemaakt, laat dus vooral weten wat jouw wensen en behoeften zijn.

Bekijk alle incompany workshops >

Vragen over onze tools?

Heb je vragen over een van onze tools of wil je meer uitleg over een andere tool? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Afdeling Online

Wij zijn Afdeling Online, een bureau dat haar opdrachtgevers sterk maakt in Digitale Marketing. Onze specialisten zorgen ervoor dat digitale marketing dé motor wordt om ambities te realiseren. Bovendien zijn we gepassioneerd door het delen van kennis met anderen. We geloven in het belang van samenwerking en het verspreiden van waardevolle inzichten. Onze tools zijn hier een voorbeeld van. We staan altijd klaar om onze kennis te delen en anderen te ondersteunen in hun digitale marketing trajecten.