Skip to main content

Google Ads cursus volgen?

Wil je leren hoe je direct kan beginnen met Google Ads? In deze cursus helpen we je effectief aan de slag te gaan met je eigen Google Ads account. Vragen die aan bod komen zijn: ‘hoe selecteer ik de juiste keywords?’ en ‘hoe schrijf ik opvallende advertenties met winstgevende conversies als doel?’ Wil je ontdekken welke mogelijkheden er zijn binnen de wereld van zoekmachine marketing? Dan is deze SEA (Search Engine Advertising) cursus precies wat jij zoekt! Klinkt dit interessant? Lees verder!

STUDIEDUUR

1 dag of dagdeel

WANNEER

op aanvraag

LESTIJDEN

op aanvraag

LOCATIE

bij jou op locatie

DEELNEMERS

maximaal 16 deelnemers

Google-Display-ads-training

Offerte

Ontvang een op maat gemaakte offerte in je mailbox.

Vraag offerte aan

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter en wij bellen je op.

Bel mij op

Waarom kiezen voor een Google Ads cursus?

Bij jou op locatie

Wij geven de workshop op een locatie naar keuze. We komen graag naar je toe, maar hebben ook opleidingsruimte beschikbaar als jij geen passende ruimte hebt.

Voor je hele team

We geven graag individueel, maar ook in groepen les. Alles is mogelijk tot een maximum van 16 collega’s per lesdag. 

Op maat gemaakt

Ons lesprogramma wordt op maat gemaakt. Zo kunnen we rekening houden met al jouw wensen!

Wat is Google Ads?

Google Ads, voorheen bekend als Google Adwords, is het advertentieprogramma van Google. Hiermee kunnen bedrijven reclame maken via bijvoorbeeld zoekcampagnes, shopping, apps en video’s. Aangezien Google de grootste zoekmachine ter wereld is, is reclame maken bij Google niet meer weg te denken uit het reclamebeeld van vandaag de dag. Het is de manier om bezoekers naar je website te leiden. Essentieel om te leren dus!

Google-Display-ads-training
opleiding omscholing jaap geeft les

Wat leer je in de cursus?

Tijdens de Google Ads workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Trends en ontwikkelingen
  • Aanmaken van doelen
  • Campagnes opzetten en budgettering
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Advertentie opzet en targeting
  • Optimalisatie tactieken

In deze Google Ads training gaan we in op de laatste trends en ontwikkelingen binnen Google Ads. We leren je hoe je doelen aanmaakt, hoe je een campagne opbouwt, hoe je je budget bepaalt en ook gaan we in op de kosten. Tijdens de cursus geven we praktijkvoorbeelden en toepasbare tips op jouw eigen Google Ads account. Het doel is dat je hierna zelf aan de slag kunt. Aan bod komt ook: zoekwoordenonderzoek, Google Ads campagnes opzetten, targeting en optimalisatie tactieken.

Referenties

google analytics logo
amazon advertising expert - internet marketing bureau

8,5 beoordeling op Springest

Op Springest verzamelen we de ervaringen van onze studenten.

Bekijk de ervaringen >

Tools die je leert kennen

icm logo
google cert educator level2
factor-c

Hoe gaan we te werk voor deze cursus?

Voordat we beginnen met de Google Ads workshop houden we eerst een intakegesprek. Dit vinden we belangrijk omdat we op deze manier je doelen en verwachtingen helder krijgen. De workshop zelf duurt 3 uur of 6 uur, afhankelijk van jouw wensen. Tijdens de SEA cursus is er plek voor maximaal 16 deelnemers. Ook wordt de Google Ads training compleet afgestemd op jouw organisatie. Er is persoonlijke begeleiding en aan het einde van de workshop is er de ruimte om vragen te stellen. Ook krijg je de presentatie mee naar huis zodat je deze rustig kunt nalezen. Door middel van deze Google Ads opleiding kun je de ins en outs van Google Ads leren en deze kennis toepassen om je online marketingstrategie te versterken.

marketing automation bureau mercede geeft workshop

Voor wie is de cursus?

Deze Google Ads training is ontwikkeld voor online marketeers die de basiskennis van Google Ads al hebben, maar graag meer willen leren over dit onderwerp. Heb je nog geen basiskennis? Geen probleem! Wij bieden namelijk ook een basiscursus Google Ads aan. Ben je al verder in het proces en heb je daarentegen al aardig wat kennis over Google Ads? Dan is de cursus Google Ads voor geavanceerde gebruikers iets voor jou. Of ben je op zoek naar een andere cursus in online marketing? Wij hebben tientallen mogelijke opties. Kijk vooral even op onze website

Ervaringen van cursisten

Zelf zijn we natuurlijk heel enthousiast, maar we laten liever anderen voor ons spreken.

“Ik zou de workshop aanraden omdat je er vakkundige kennis opdoet, die je ook echt kunt toepassen op jouw praktijksituatie en in je dagelijkse werkzaamheden.”
Deelnemer
“Het was een genoegen. Een leuk team, goede groep cursisten. Heel verrassende resultaten.”
Deelnemer
“De docenten zijn zeer bekwaam, competent, geduldig en begripvol!”
Deelnemer

Na afloop...

Na afloop van deze Google Ads opleiding weet jij hoe je direct en effectief aan de slag kan gaan met adverteren via Google. Je bent op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen, je weet hoe je doelen aanmaakt, campagnes opbouwt en omgaat met de budgettering van Google Ads. Daarnaast kan je ook zelfstandig uit de voeten met het opzetten van ads campagnes, targeting en optimalisatie tactieken. Kortom, een rugzak vol nieuwe kennis en ideeën waarmee jij slim kan adverteren op Google. Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van je online advertentiestrategie, kunnen wij je helpen Google Ads te leren en effectief toe te passen op jouw organisatie.

AVG cursus

Vraag nu een offerte aan

Wil je graag een offerte ontvangen? Of liever eerst kennismaken? Dit kan allemaal. Vul dit formulier in, wij doen de rest.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Afdeling Online

Deze Google Ads cursus wordt gegeven door Afdeling Online: een ervaren online marketing bureau, gevestigd in Helmond. We zijn gespecialiseerd in online marketing strategie, zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social marketing, e-mail marketing, Analytics en ga zo maar door. Naast online marketing werkzaamheden voor een heel scala aan klanten, bieden we ook een aantal online marketing workshops aan. En daar is deze Google Ads opleiding er één van.

opleiding omscholing kantoor

Meer weten?

Neem contact op met Jaap

Stel je vraag aan Jaap