Skip to main content

Extra editie: Lunch & Learn: Ontdek de kracht van AI in beeldcreatie

Geef jouw visuele content een boost met AI

 We hebben gemerkt dat er veel belangstelling is voor dit onderwerp. Daarom organiseren we een extra editie op donderdag 23 mei 2024.

Wil je jouw visuele content een boost geven en ben je nieuwsgierig naar AI in beeldcreatie? Meld je dan aan voor onze Lunch & Learn. Ontdek samen met AI-specialist Sander hoe je met kunstmatige intelligentie pakkende afbeeldingen en foto’s creëert en bewerkt voor je bedrijfscommunicatie. Aan het eind van deze praktische ochtend weet jij precies hoe je AI kunt inzetten voor het creëren van spetterende visuals! ✨

En oh ja, zoals de naam al aangeeft: wij zorgen natuurlijk voor een lekkere lunch! 🥪

WANNEER

Donderdag 23 mei 2024

HOE LAAT

9.30 - 13.00 uur

LOCATIE

Omgeving Helmond. De specifieke locatie wordt nog bekendgemaakt.

SPECIALIST

Sander Billekens

VOOR WIE

Voor iedereen toegankelijk, maar vooral relevant voor online marketeers

DEELNEMERS

Maximaal 2 personen per organisatie

MEENEMEN

Een laptop, mocht je deze tot je beschikking hebben. Zo niet, laat het ons gerust weten zodat wij tijdig iets kunnen regelen.

PRIJS

€0,00

AFMELDEN

Onze Lunch & Learns zijn gratis, maar niets is zo vervelend als een no-show. Kun je bij nader inzien toch niet komen? Meld je dan tijdig af. Doe je dat niet, dan zijn we genoodzaakt om een factuur te sturen. Dit bedrag doneren we aan een goed doel.

Meld je aan!

Meld je aan via onderstaande link!

Meld je aan >

Vragen?

Heb je een vraag of opmerking?
📞  Bel gerust: 0492 – 700220
✉️  Of mail naar: maudi@afdelingonline.nl

Vertel me meer!

Sander neemt je deze ochtend mee in de wereld van artificial intelligence, fotografie en beeldbewerking. Tijdens de sessie ontdek je hoe je AI kunt inzetten om pakkende afbeeldingen en foto’s te creëren én te bewerken voor jouw bedrijfscommunicatie. Sander laat zien welke AI-tools je hiervoor kunt inzetten en hoe je deze optimaal gebruikt. Wist je bijvoorbeeld dat je in Canva met simpele schetsen prachtige afbeeldingen kunt creëren? Of dat je met de juiste prompts jouw bestaande foto’s binnen no-time schitterend kunt bewerken?

Na afloop van de sessie staat er natuurlijk een lekkere lunch voor je klaar. Bovendien weet je aan het einde van de sessie precies hoe je verschillende AI-tools kunt inzetten om unieke visuals te creëren voor jouw organisatie. 🙌

Jaap aan het werk

Wat is AI?

Artificial Intelligence is een geautomatiseerd systeem dat taken uitvoert die vroeger menselijke intelligentie vereisten. De AI-systemen werken met algoritmen om patronen te herkennen en zelfstandig beslissingen te nemen. Goed om te weten: AI-tools verbeteren zichzelf door te leren van hun ervaring. Fouten maken is in dit geval juist goed en ook belangrijk. Dit proces staat bekend als ‘machine learning’. AI evolueert voortdurend en speelt een steeds grotere rol in onze digitale wereld. Daarom is het een essentieel instrument geworden voor contentcreatie en een cruciale toevoeging aan elke online strategie. 🦾

Programma

  • 09:30 – 10:00 uur: introductie 
  • 10:00 – 12:00 uur: werken met AI in beeldcreatie 
  • 12:00 – 12:30 uur: lunchtijd!
  • 12:30 – 13:00 uur: werken met AI in beeldcreatie 
linkedin training
social media bureau

Waarom een Lunch & Learn?

Wij houden ervan om onze kennis te delen. Zo maken we jou sterker in digitale marketing. Tijdens deze ochtend ga je praktisch aan de slag. Zo creëer jij het perfecte AI plaatje voor jouw organisatie! Aan het einde van de dag kun je verschillende AI-tools effectief inzetten voor het creëren van sterk beeld en kun je jouw opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

Voor wie is dit interessant?

Wil je ontdekken hoe AI jouw organisatie kan versterken door het creëren van beeldmateriaal dat perfect aansluit bij je behoeften? En wil je samen met gelijkgestemden alles leren over het gebruik van AI voor jouw organisatie? Dan is onze Lunch & Learn iets voor jou!

Meld je aan voor de extra editie!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.