Skip to main content

6 redenen om je te laten bijscholen

Er zijn verschillende redenen waarom bijscholing belangrijk is. En laten wij nu deze redenen nu net op een rijtje hebben gezet voor je.

afdeling online overheid opleiding jaap

Waarom bijscholen?

Hieronder vind je de 6 redenen om je te laten bijscholen.

Bijscholing is een must

Google, Facebook, Instagram en andere kanalen blijven zich ontwikkelen. Ze voeren vaak wijzigingen door en als marketeer is het natuurlijk essentieel om direct op de hoogte te zijn van de belangrijkste nieuwe wijzigingen.

opleiding overheid doelgroep

Steeds meer online

Onze samenleving speelt zich steeds meer online af. We communiceren, kopen en entertainen onszelf via het internet. Dit betekent dat er steeds meer behoefte is aan goede online marketeers. Daarnaast zijn er grote voordelen ten opzichte van offline communicatie: lagere kosten, personalisatie en de meetbaarheid.

opleiding-overheid daantje presenteert

Marketing wordt volwassen

Het vak van de online marketeer wordt volwassen. Bedrijven en organisaties beseffen steeds meer dat ze niet zonder kunnen. De vraag naar online marketeers
wordt daarmee ook steeds groter.

opleiding overheid jaap geeft les

Versterk je LinkedIn-profiel

Je LinkedIn account is je professionele online visitekaartje. Als je behaalde certificaten op je profiel plaatst, laat je je (toekomstige) werkgever zien dat jouw vakkennis up-to-date is. Nog een voordeel: als je je profiel actief bijhoudt, kunnen recruiters je sneller vinden wanneer je een nieuwe baan zoekt.

SEO bureau google ads

Innovatie

Nieuwe kennis brengt nieuwe inzichten. Bijscholen kan jouw
organisatie (en jezelf!) ook een hoop kansen bieden op het gebied van innovatie.

Internet Marketing Uitbesteden

En tot slot: Leren is ontzettend leuk

Het kost wat tijd, maar uiteindelijk is het meer dan de moeite waard om te investeren in jezelf. Ben je geen boekenwurm? Het internet staat vol interactieve videolessen en online academies, zoals onze eigen Afdeling Academy.

opleiding-overheid voorbereiding laptop

Incompany opleiding

Bijscholen kan bij Afdeling Online. Wil je een traject alleen of met je hele team? Volg dan onze incompany opleiding. Dan kunnen we, afhankelijk van de leerwensen, een traject op maat vormgeven. We kiezen daarbij de meest interessante onderwerpen voor jou uit en we kunnen zelfs bij jou op locatie lesgeven. Is dat niet handig? Geen probleem, wij hebben ook zelf een mooie opleidingsruimte.

Afdeling Online Café

In het kader van nooit uitgeleerd zijn, organiseren wij ieder kwartaal ons kennisevent: het Afdeling Online Café. Hier bespreken we relevante en actuele marketing-gerelateerde onderwerpen. Bekijk onze events agenda en meld je aan voor een van onze cafés!