Skip to main content

Maud Oosterkamp

Online marketeer

Online marketing passie

Deze junior online marketeer is 24 jaar oud en woont in het pittoreske Limburgse dorpje Ospel. Aan het begin van haar studie Commerciële Economie was ze er al van overtuigd dat haar passie bij online marketing lag. Ze heeft dan ook verschillende stages gelopen en parttime jobs gehad in het vakgebied. Zo was ze verantwoordelijk voor het beheren van verschillende social media kanalen en heeft ze een grote interesse in conversie optimalisatie.

Een interessante puzzel

Wat Maud zo leuk vindt aan online marketing? Het is iedere keer weer een interessante puzzel hoe je het beste resultaat kunt behalen voor de klant. Binnen Afdeling Online zal haar focus voornamelijk op SEA liggen, maar dat betekent niet dat ze de andere disciplines helemaal achter zich laat. 

Bourgondische levensgenieter

Typisch voor Maud is dat ze lekker nuchter is, je maakt haar niet snel gek. Daarnaast is ze een echte bourgondische levensgenieter, met een (truffel)kaasplankje en een speciaalbiertje maak je haar heel gelukkig. Ook houdt ze ervan om met vriendinnen op pad te gaan. Maar daar stopt het niet, wanneer het mooi weer is kun je haar tegenkomen op haar motor of op festivals zoals de Zwarte Cross.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

maud@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Maud laptop
website foto maud