Skip to main content

Google Ads bureau inschakelen?

Wil jij met je website of webshop hoog in de zoekresultaten van Google verschijnen? Dat kan met betaalde zoekadvertenties, ofwel: Google Ads. Wij kunnen jou helpen aan de slimste, meest effectieve Google Ads campagnes. Daarom stellen we ons graag aan je voor als jouw nieuwe Google Ads bureau. We hebben namelijk al ruime ervaring met Google Ads en kennen alle kneepjes van het vak. Lees snel verder en kom erachter wat de voordelen zijn van samenwerken met een Google Ads bureau!

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

contact@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
google ads bureau jaap presenteert

Wij zijn gecertificeerd

Channable Silver Partner 2024

Google Ads uitbesteden: 6 redenen

  • Met hulp van een Google Ads bureau belandt jouw website of webshop hoog in de zoekresultaten. Met andere woorden: je werkt aan de zichtbaarheid van je online platform en websiteverkeer ernaartoe.
  • Mensen die al naar je product of dienst zoeken, zijn eerder geneigd om door te klikken en over te gaan tot conversie: een aankoop, het aanvragen van een proefversie, een nieuwsbrief inschrijving, ga zo maar door.
  • Google Ads maken het mogelijk om heel specifieke doelgroepen te (re)targeten. Je kunt je Google advertenties namelijk heel effectief inrichten op basis van regio, de tijdzone en de meest gebruikte devices.
  • De resultaten van jouw Google campagnes zijn bovendien heel goed meetbaar. Maar hoe interpreteer je al die statistieken? Daar helpt een Google Ads bureau zoals Afdeling Online je bij.
  • Google Ads biedt – naast de reguliere tekstadvertenties – ook andere slimme advertentietechnieken. Denk bijvoorbeeld aan remarketing, display marketing, Google Shopping en YouTube advertising.
  • Het laatste voordeel van Google Ads uitbesteden: je bent ervan verzekerd dat de Google Ads campagnes slim en doordacht zijn opgebouwd en dat ze continu gemonitord en geoptimaliseerd worden.

Aan Google Ads zitten natuurlijk wel kosten verbonden. Wil je je alvast meer verdiepen in deze kosten? Wij hebben een interessant blog voor je klaar staan.

Vraag een second opinion aan!

Werk je nu samen met een ander online marketingbureau, maar vallen de resultaten keer op keer tegen? Vraag dan nu geheel kosteloos een Second Opinion aan!

Second Opinion aanvragen

Google Ads certificaten in the pocket!

De wereld van Google Ads is dynamisch. Daarom is het van het grootste belang dat onze Google Ad-experts continu op de hoogte zijn van alle nieuwste updates en functionaliteiten. Ook hebben zij uiteraard alle relevante certificaten op zak.

google analytics logo
Channable Silver Partner 2024
bannerwise logo

Waarvoor kun je een Google Ads bedrijf inschakelen?

Het aantal mogelijkheden binnen Google Ads is enorm. Hoe wil je Google Ads inzetten? Wil je aan de slag met search-, display-, shopping- of YouTube advertenties? Of wil je als non-profit instelling (met ANBI-status!) gebruikmaken van Google Grants? Wij ondersteunen je graag en stellen ons graag aan je voor als jouw nieuwe Google Ads agency.

Search Ads

Het doel van Search Ads is: een zo hoog mogelijke positie in Google. Hierbij gaat het dus om tekstadvertenties die verschijnen boven de zoekresultaten. Wil je jouw concurrentie verslaan? Kies voor het uitbesteden van Google Ads en laat één van onze Google Ads-experts aan de knoppen draaien.

google ads bureau mathijs presenteert

Display Ads

Display Ads is een vorm van zoekmachine adverteren waarbij je gebruikmaakt van banners of tekstlinks. Deze worden geplaatst op websites die jouw doelgroep (potentieel) bezoekt. Wij als Google Ads bedrijf kunnen de gehele display campagne voor je inrichten: van het ontwerpen en realiseren van banners tot het slim inrichten van de doelgroepen.

google ads bureau display ads

Shopping Ads

Heb je een webshop en wil je meer producten verkopen? Kies dan voor Shopping Ads: een handige manier om jouw producten direct te laten tonen binnen Google. Eigenlijk kun je Google Shopping zien als een soort vergelijkingswebsite. In één oogopslag zie je namelijk verschillende producten van verschillende aanbieders. Schakel een Google Ads agency in voor advies over Shopping Ads en de uitvoering ervan.

google ads bureau shopping ads

YouTube Ads

Adverteren in YouTube kan op verschillende manieren. Zo kun je een video-advertentie inzetten voorafgaand, tijdens of na een YouTube-video. Heb je zelf een video gemaakt en wil je die tonen aan je doelgroep? Dan kun je er aan de hand van Google Ads voor zorgen dat jouw video hoog in de zoekresultaten verschijnt.

google ads bureau youtube ads

Google Ad Grants

Non-profit organisaties mét ANBI-status, opgelet! Google heeft speciaal voor jullie een advertentieprogramma ontwikkeld: Google Ad Grants. Als je daarvoor in aanmerking komt, ontvang je maandelijks $10.000 gratis advertentiebudget. Afdeling Online is als Google Ads agency gespecialiseerd in het aanvragen en inrichten van Google Ad Grants.

google ads bureau zoekopdracht google

Google Ads uitbesteden? Wij helpen je!

Wil jij aan de slag met Google Ads en zoek je een Google Ads bureau? Stop met zoeken, want Afdeling Online kan je volledig (of gedeeltelijk) ontzorgen. Zowel op strategisch als op pragmatisch niveau. Wil je – in plaats van Google Ads – aan de slag met Microsoft Advertising (voorheen Bing Ads)? Ook daar helpen wij je graag bij!

google ads bureau ilse met klant

Google Ads voor non-profits

Google Ad Grants is er voor non-profit instellingen met een ANBI-status. Zij hebben recht op gratis advertentiebudget voor campagnes in Google. En niet zomaar een klein advertentiebudget. Nee, dat loopt op tot wel 10.000 dollar. Omgerekend is dat 9.000 euro!

Maak kennis met ons Google Ads bureau

Benieuwd met wie je gaat samenwerken als je kiest voor ons als jouw nieuwe Google Ads bureau? Hier zie je een korte impressie van ons team!

Bekijk alle collega's

Samenwerken met een Google Ads agency?

Wil je weten wat wij als Google Ads bedrijf voor jou kunnen betekenen? Onder het genot van een kopje koffie vertellen we je er graag meer over. Neem contact op via het onderstaande formulier, dan komen we snel bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.