Skip to main content

Maudi Philipsen

Project- en eventmanager

Grote ambities

Opgegroeid in Limburg op een boerderij en altijd tussen de dieren wilde onze project- en eventmanager Maudi haar horizon verbreden en meer van de wereld zien. De opleiding International Business bood deze kans door met studenten van over de hele wereld te mogen studeren. Tijdens haar studie kwam Maudi er al snel achter dat marketing écht haar ding was. Met een minor in online marketing en verschillende marketing stages heeft Maudi al heel wat kneepjes mogen leren van het vak. Met deze basis is Maudi na haar opleiding bij ons aan de slag gegaan als project- en eventmanager.

Het beste resultaat

Haar studie stond in het teken van projecten maken. Maudi, de geboren teamleider die ze is, twijfelde nooit om deze rol dan ook op haar te nemen en het team naar beste mogelijke resultaat te leiden. Een goed resultaat is waar Maudi naar streeft en ze zal als project manager er ook alles aan doen om projecten uitstekend te laten verlopen. Daarnaast is Maudi verantwoordelijk voor het organiseren van onze toffe en leerzame events.

Een echte globetrotter

Haar vrije tijd brengt Maudi graag door met familie en vrienden. Terrassen, huis feestjes bezoeken en koken voor mensen geeft Maudi de meeste energie. Daarnaast heeft Maudi als doel om zoveel mogelijk van de wereld te ontdekken. Het liefst dompelt ze zich onder in de lokale cultuur en gebruiken. Want volgens Maudi is dit de enige manier om een land echt te leren kennen. 

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem gerust contact op.

maudi@afdelingonline.nl
0492 - 700 220
Maudi_laptop
Maudi-reizen